Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
30. Novembris 2006, 23:26
tur no labās joslas iet tiaki pa labi, bet no kreisās pa labi un arī var pa kreisi uz Krsat ielu jau....
30. Novembris 2006, 23:39
[user]2|SZ|[/user]tā ir vieta, kur no Maskavas ielas pagriežas uz Stahāna tiltu....tauta, kas Jums miegs nāk ?
tēma laikam ir par to, ka virkne CP auto pārvietojas bez reģistrācijas numurzīmēm
A es zinu kur tas ir!
30. Novembris 2006, 23:45
Tā jau man likās, ka gan jau tur augšā zīme karājas, kas atļauj nogriezties no abām joslām.
Bet, ja nemaldos, tad satiksmes noteikumos auto bija jāreģistrē 5 dienu laikā no iegādes brīža. Līdz ar to sanāk 5 dienas var vālēt bez zīmēm.
30. Novembris 2006, 23:48
tā nu gluži nav, bez tranzīta, pagaidu numurzīmēm un apdrošināšanas protams, auto pat ievest pāri robežai nevar....
:!
30. Novembris 2006, 23:54
Nu kas viņu zin! Pagājušogad redzēju, kā manā ielā viens jauns 3 sērijas BMW izparkojās un aizbrauca bez zīmēm. Protams, tas nav rādītājs, ka drīkst braukt bez zīmēm. Tāpēc man tāds priekšstats radies.
30. Novembris 2006, 23:56
[user]2|SZ|[/user]tā nu gluži nav, bez tranzīta, pagaidu numurzīmēm un apdrošināšanas protams, auto pat ievest pāri robežai nevar....
:!
ē, izņemums laikam, ja viņu attransportē ar treileri kā kravu laikam
01. Decembris 2006, 00:24
To dienu laikā ir jānokārto LV numura zīmes. 5 dienas drīkst braukt ar jebkurām citām, bet bez -- nekādā gadījumā. Jo jābrauc ir ar apdrošinātu auto, ko nav iespējams izdarīt, ja nav numura zīmes. Stulbi, bet fakts -- ar VIN apdrošinātājiem nepietiek, tas ir pārbaudīts.
01. Decembris 2006, 09:59
...vini tikko saneemushi mashiinas un uz prieksheejaa stikla ir pieliimeets nummurs uz papiira...ar to var braukt uz registraacijas vietu
01. Decembris 2006, 11:52
[user]6695|RIPS|[/user]...vini tikko saneemushi mashiinas un uz prieksheejaa stikla ir pieliimeets nummurs uz papiira...ar to var braukt uz registraacijas vietu
Vozmozno ... no chtoto zdesj ne poxoze chto oni edut v CSDD
01. Decembris 2006, 18:11
Na bazu edut, na ulicu Braslas!