Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Mana pieredze ar CP

17. Maijs 2006, 15:13

[user]16948|Arturinho|[/user]
[user]540|RICHY|[/user]
[user]136786|intars|[/user]jauki ka vēl tā, mani kā aptur un manu seju ierauga uzreiz punktus šuj un naudu prasa, pa 5 gadu stāžu ar brīdinājumu nekad neesmu sodits, tikai ar naudas sodiņiem....

ieleic bildi ar savu seju 8D

Es vakar redzēju... ;) LIELA :D

ai kāds....

Mana pieredze ar CP

17. Maijs 2006, 15:15

CP paši veido attieksmi pret sevi.... piem. Jelgavas umņiki brauc pa šoseju rauj cilvēkus malā un stāsta, ka ātrums liels 120km/h. mana versija ātrums 100km/h ar kuru pārvietojos pārsvarā.. citi CPisti nav piekasījušies, kaut gan sastopu viņus regulāri uz ceļa, tātad spidometrs rāda pareizi.. kopsavilkums: CP liels sašutums, ka es nepiekrītu viņu piestādītajam mērījumam, man kavēšanās.. džeki gribēja nopelnīt....... nesanāca. :)

Mana pieredze ar CP

17. Maijs 2006, 15:25

[user]1123|OZOLS|[/user]Precizējums:
BMW nevis brauc, bet nesās!
:D :D :D

pie, kam bieži ir nesakarīgs troksnis un zilganu vai melnu dūmu mākonīts aiz bmw :)

Mana pieredze ar CP

17. Maijs 2006, 15:54

Man, kad nogrāba Ogrē par ātruma pārsniegšanu, poliči atklāti pateica: Būtu tev bijuši 60-65 km/h neviens tevi nestādinātu.
Man bija 77 km/h... :lol:

Mana pieredze ar CP

17. Maijs 2006, 16:18

Radaru ir aizliegts lietot vietā , kur radara pārredzamības zonā ir divas dažādas ātrumu ierobežojošas ceļa zīmes.

no CP instrukcijas

Mana pieredze ar CP

17. Maijs 2006, 17:34

[user]1123|OZOLS|[/user]pat noteikumos ir rakstīts, ka ātrums var mainīties līdz 10kmh robežās no atļautā.
.

конкретно номер пункта можешь назвать?

согласен, до 10 км/ч обычно не останавливают. ОБЫЧНО. Бывали случаи, когда на мосту в Вецмилгравис ночью штрафовали за превышение 54-55 км/ч. Так что граница здесь весьма прозрачная: все зависит от полицейского.

Mana pieredze ar CP

15. Novembris 2006, 18:27

Grībētos pateikt lielu paldies šodienas ceļu policijas ekipāžai, kas veica savus pienākumus Cēsu ielā, pilsētā Valmiera.
Bij tā- noliktavā uznāca pēkšņa pārbaude no VID, noliktava atrodās otrā pilsētas malā, bet offiss centrā. Protams ja ierodās VID ierēdņi, jau esi vainīgs par to ka viņi ir tevi apmeklējuši. Pēdējās kravas dokumenti vēl nebija aizvesti uz noliktavu iereģistrēt. VID ieradās 10 min. pēc kravas izkraušanas. (laikam kāds "labvēlis" nostučīja :) )
īss ieskats 10 min., stress kas noēda man nervu šūniņas nākamiem desmit gadiem-
zvans no noliktavas pārziņa-pie mums VIDs
atbilde- ... (rupja, nometot klausuli) ;)
grāpstīšanās gar plauktu kur atrodās pavadzīmes, ar lielu cerību, ka tās nav beigušās. Ir. Uzskaites programma vaļā netaisās, parolei nenoņēmu CAPS LOCK. Gadās. Ķecerīgā rokrakstā tiek aizpildīta pavadzīme. Veiksmīgi,bez labojumiem. Zvans šoferim, zināju ka viņš ar busu ir piebraucis lejā. Vieglās a/m atslēgas W210 tiek izsviestas pa logu ar bļāvienu, "lido uz noliktavu". Nu un viņš protams saprata burtiski, arī lidoja, bez savām tiesībām, bez a/m reģistrācijas dok., bez OCTA. 8D
Tālu nebija ticis, pie atļautā ātruma 50km/h, esot braucis ~70 km/h, un raibais zizlītis. Kad esot bijis apstādināts, tad tikai pielecis ka nav neviena dokumenta. Apskaidrojot CP inspektoram situāciju, viņš esot palaists. 8D Sākumā pats nav sapratis, pēc pilsētas robežām kur jau atļauts 90 km/h, vilcies uz 50 km/h, un visu laiku skatījies atpakaļ gaitas spogulī. Kā saka vai tik nebūs "Ubit pri popitki begstva". :)
Gribēju pateikt lielielu lielu paldies CP inspektoram, ka viņš izprata situāciju, un nesabojāja citiem dienu.
Un tauta: neticiet stereotipiem, ka CP ir zvēri un pašlabuma cēlāji. Jo manā gadījumā, šis inspektors nav pat mēģinājis izkāst piecīti. Arī policists ir cilvēks.

P.S. A/m dokumenti protams ir kārtībā, OCTA ir, šoferim ir vadītāja apliecība.

Kad beidzot pilsētas vara sapratīs ka pa to ielu pārvietojoties vajadzētu atļaut braukt uz 70km/h, jo tur sanāk braukt gandrīz 1 km pa mežu un vēl pie tam tā ir vienvirziena iela. Tur nu galīgi neapdraud satiksmes drošību. :evil:

Mana pieredze ar CP

02. Janvāris 2007, 14:51

Nu situacijas ar CP ir bijusas dazadas ir paveicies ar bridinajumu bet tikai tapec ka nebija kadus 3 gadus neviena soda,
bet esmu dabujis ari ieksa no 130 paspeju nomest uz 102 bet vienalga neizbegu nacas samaksat sodinu pa min 60Ls nu pec tas reizes vairs neskrienu, bisku taka pa dargu.
Bet kasities ar viniem ir bezjedzigi ja neiet lidz galam tas ir Tiesa.

Loti interesanti bija Jelgava braucot ieksa bija viena ekipaza tas ir divi CPsniki, bet apstadinatas 4 smagas masinas un parits vieglo, cik zinu tas gan nav atlauts, bet nu vini ta daras.

Taka CP dara ka grib ,bet soverits ta ka vinam liek CP, jo mums tiesibu nav tikai pienakumi maksat.

Starp citu varbut kads zin kur var iegadaties un uzstadit tadas mini kameras , sad tad ir interesantas lietas ko var likt prieksa sabiedribai apspriedei, bet galvenais CP paskatities ka strada vinu padotie.

Mf :evil:

Mana pieredze ar CP

27. Februāris 2007, 17:14

Reiz es ljooti steidzos uz autoskolu... :D P.s. Tiesiibas man ir, a vot draudzenei nav...
Karoche... Saak mirgot zaljais, metu pa bremzeem, bet aiz maniim forsh pasaatinsh, kas man saak taureet. Es to idiotu nesaprazdams, uzdevu gaazi un pabeidzu manevru jau zem sarkanaa. (divas dienas pirms shii incidenta dupsii ielika FALCK VW POLO, tapeec ar raustos no VW shoferiishiem)
Nopuushoties, ka auto palika vesels, pamanu spogulii baakugunis. Un shii skaistaa skanja PEEEP...
Saakumaa pat neiebraucu kaadeelj apstaadinaaja.
Un te nu sapratu... Sarkanaa gaisma...
Redzeetu, cik tas policists jauki man to visu pasniedza.
Policista kungs : "100LS sods, tiesiibas nost, auto uz staavieetu!!""
Mana pirmaa reakcija- "Sarunāt var?"
Policista kungs: "Ejam uz auto! SAruNAAS!"

Nju peec paaris naudas gaidoshiem smaidiem un jautaajumiem, iespiedu vinjam roka 20LS
Jo bij sanjeemis maajienu, cik vinji veelaas uz vakarinjaam...

Man liekas sodiit vajadzeeja to auto vadiitaaju, kas bija aiz manis....
Beeeeeeet tur mazaaks naudas sods...

Zinu vainiigs... Bet te jums mans atgadiijums uz Riigas ielaam! ;)

Tapeec cieniijamie šoferiishi!! Brauksim godiigi un meerdeesim badaa CP!! :D :evil:

Mana pieredze ar CP

27. Februāris 2007, 17:33

visi CP jau nav perkami...... un ir starp vinjiem ari normali keksi :)

un ja neesi gailis jeb ari otradi, pilnigs P****- tad vinji ari nolasa morali un palaizh ar mazu sodu jeb bridinajumu :)
Tēma slēgta