Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Tehniskā apskate -- draudzīgs brīdinājums!

08. Decembris 2005, 15:10

Mazam prieciņam. :)
Paziņa iedzina 1961 gada volvīti uz apskati. Mr. Andersons ar pasakām bija klāt, kā Mizx jau rakstīja. Doma divos vārdos - ne tā svilpo un ne tā lido. Mr. Andersons saka - būs jāsauc ārā specs.
:D :D Mizx uzmini, ko atsauca?

Ir mums TA un viss notiek.

20. Janvāris 2006, 12:35

Karoch tehapskati jaaiet, kad aaraa -25. Aizbraucu vakar peec darba,
biju vieniigais. Visi viirinji nosalushi, atgaazes nepaarbaudiija, jo
esot paaraak auksts. Bija viena vasaras riepa (uzlikta rezerves) to
vinji pat nepaskatiijaas. Uz uzliimju drukaajamajiem kompjiem solitairi
speeleeja. Aatri un labi :)

21. Janvāris 2006, 12:26

Šodien no rīta aizbraucu uz TA .Viss jauki ,pa visu placi 3-4 mašīnas ,galīgi neitrāls ,mierīgs pārbaudītājs ,atgāzes nebauda ,jo esot par aukstu, auto kārtībā ,uzlīme stiklā un vispār prieks par pavadīto rītu.

20. Jūlijs 2010, 10:23

Tātad ir noticis šāds gadījums.
Vakar aizvedu savu W210 uz TA.
Un šie tik nikni testēja bremzes, ka pārplēsa vienu no priekšējām caurulītēm!
Pēc tam parunājot ar citiem cilvēkiem, sapratu, ka pēc šīs ziemas viņiem ir īpaši ļauna attieksme pret vecākām mašīnām un speciāli cenšas pārbaudīt bremžu sistēmas izturību. Ja parasti katru asi testē pa vienai reizei (max 2 laikam), tad šoreiz tā testēšana izskatījās tā - testē reizes 3 vai līdz kas pārplīst.

No vienas puses forši, ka pārplīsa tur nevis uz ielas... Bet kaut kā nepatīkami vienalga.
Sāk likties, ka braucu ar baigo šrotu...

20. Jūlijs 2010, 10:38

BĻ*Ģ! Labāk nebūtu lasījis..

Džekam ar Honda CRV vienu gadu lika sliekšņus (metāla rores) skrūvēt nost, jo, redz, esot pa platu. Tas nekas, ka iepriekšejos gadus un arī pēdējā reizē ar sliekšņiem TA viss labi.
Pēdējo reizi laboja Jazznfunk - 20. Jūlijs 2010, 10:39, kopā labots 1 reizi.

20. Jūlijs 2010, 11:16

Jā ,Jūrmala...tiko pārbaudīju-tiešām baigi stingri.

Bet kad vīrs man zem haubes kuzavā virs riteņa zīmuļa diametra caurumiņu parādīja un aizrādīja-man žoklis atkārās!Es saku-autiņam tak jau 25 gadi,nevaru arī spēt visu uzturēt ideālā stāvoklī!Šis saka-tieši tāpēc vajag!

Bet gods kam gods,neko lieku slimības lapā neierakstīja-2 šarnīri jānomaina,kas arī pie maiņas izrādījās galīgi čupā.

20. Jūlijs 2010, 11:42

Man arī nesen bija tas gods pabūt TA, ne pie kā tā īsti nevarēja pisieties (runa iet par piekari), tad nu sākās bezmaksas teātris :D - kādas minūtes 15-20 šis nu dikti čakarēja priekšējo piekari un nonāca pie slēdziena, ka gultnis nedaudz kustās - a gultņi ta jauni stāv :doh:
Nākamai reizei meistars saregulēja gaismas, sametināja, kas jāmetina, paskatījās gultņu brīvkustību - loģiski, ka neko tādu neatrada - atbraucot uz atkārtotu TA, gultņa brīvkustību pat nepaskatīja - secinājums, ja vajag ko atrast, tad atradīs :grudaks:

20. Jūlijs 2010, 11:51

Jā, jā, kad W124 gāju TA pirms gada man arī cītīgi ložņāja pa apakšu, ta arī graboņu neatrada :D

19. Augusts 2010, 10:13

20 July 2010 11:23:00 Renoir rakstīja:
Tātad ir noticis šāds gadījums.
Vakar aizvedu savu W210 uz TA.
Un šie tik nikni testēja bremzes, ka pārplēsa vienu no priekšējām caurulītēm!
Pēc tam parunājot ar citiem cilvēkiem, sapratu, ka pēc šīs ziemas viņiem ir īpaši ļauna attieksme pret vecākām mašīnām un speciāli cenšas pārbaudīt bremžu sistēmas izturību. Ja parasti katru asi testē pa vienai reizei (max 2 laikam), tad šoreiz tā testēšana izskatījās tā - testē reizes 3 vai līdz kas pārplīst.

No vienas puses forši, ka pārplīsa tur nevis uz ielas... Bet kaut kā nepatīkami vienalga.
Sāk likties, ka braucu ar baigo šrotu...
Shodien aizbraucu uz tehnisko un taa mazliet baidiijos pa prieksheejo tiltu,bet viss izraadiijaas labi,reaktiivaas tjagas galu gumijas naakoshgad jaanomaina un viss:super:
Merseni jau kratiija kaadas 10 minuutes bet neko vairaak neatrada jo aizrunaaju vinam galvu ar to ka nomainiitas bremzu shluutenes un caurule un kad nobraukti apm.1000 km pa Latgali bez probleemaam!:P

19. Augusts 2010, 10:15

Nu taa jau 4 gadus ar pirmo reizi izeju apskati,tas liecina ka merses ir biku savaadaakas par taam mashiinam kas man bija ieprieksh:super::P
Tēma slēgta