Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
18. Jūnijs 2004, 16:43
Pēc volejbola pasākuma MBClub vs SAAB paņēma menti mani uz 130 =)
18. Jūnijs 2004, 16:45
Kad ta tu paspēji, vai ti ne uz Lielvārdes ielas tulīt pec tam, kad tu šerpi aiztesies man garām?!?!?!?
PS. Uzmanīgākam vajag būt...
19. Jūnijs 2004, 11:44
jā uz lielvārdes ielas paņēma pāris metrus aiz tā krustojuma!
es viņus kautkā nepamaniju!
19. Jūnijs 2004, 15:20
Pirms pāris nedēļām uz Lielvārdes (Brīvības ielas virzienā) mentozauri stāvēja mazā šķērsieliņā noslēpušies aiz smagā. Vispār nevarēja pamanīt. Tā kā uzmanaties!
04. Augusts 2004, 10:01
vakar braucu ar Mipi mājās, aiz Deglava tilta visus lika mierā....poliča teksts gan bija labs-" brmbrmrvbrnbrbrmrmr ceļu policija....lūdzu jšubrjdgd dokumentus..." 8D
04. Augusts 2004, 10:02
Man bija liidziigi
04. Augusts 2004, 16:18
Aceros gadiijumu pirms paaris meeneshiem, kad krastmalaa pie tirgus menti sleepaas aiz taam paarvietojamaam celtnieku maajeleem. Skats bija interesants. 1s ments ar radaru pagluum aiz stuura, kameer otrs, tas, kursh stopees, tam cieshi aiz muguras. Vareetu padomaat, ka 2i reiveri zaljaas vestees izbauda viirieshu miilestiibu...
05. Augusts 2004, 18:25
nu es NEKAD neesmu dzirdejis CP uzvaardu... padomaju velreiz un velreiz, tiesham NEKAD. ir reizes kad vispar neko nevar saprast, ir reizes kad pienak taads saartvaidzis un noauro visu to savu sakaamo ljoti skaidri un saprotami. tiesham var saprast visu, IZNJEMOT - vaardu un uzvaardu... vai vinji vingrinaas maajaas vai ko es nezinu, bet nu neiespejami.
kaukad te nesen arii aptureeja, kex pienak un skaljaa un skaidraa balsii saka: LABVAKAR CELJU POLICIJAS INSPEKTORS aivvkvk zuubblblb, LUUDZU JUUSU DOKUMENTUS !
es galvenais ka vienmer saprindzinos un koncentreejos speciali lai dzirdeetu to uzvaardu bet nekaa....
05. Augusts 2004, 18:28
8D
05. Augusts 2004, 18:29
bet vispar viss sux. 40 Ls noliku pagajushonedelj par atruma parkapumu. 108 tur kur 50.