Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Kā Jūs domājiet cik Policistu vajag lai pareizi sastādītu 1 ap protokolu (gari)

03. Septembris 2009, 22:14

Cerams sodu apstrīdēsi? Un kas protokolā bija rakstīts,bākugunis biji salicis, vai arī auto zilu strīpu pārvilcis?

03. Septembris 2009, 23:21

Bļin. Tā arī nesapratu, tu iebrauci zem tā ķleģeļa? Cik sapratu, tad nē. Uz kāda pamata vispār tiesības atņēma? Cik zinu, tad ķieģelis nu toč nava tā zīme dēļ kuras atņem tiesības.

03. Septembris 2009, 23:35

priekš skaidrības -protokols ir sastādīt par ķieģeli -kuram itkā esmu pabraucis garām, tas taisnība tiešām pabraucu bet viņš nav redzams iebraucot.
A sodīts es esmu tajā pašā protokolā par tipa uzlīmi valsts policija uz sāniem vai uz kapota un zilām bākugunīm ...nu vismaz tā es saprotu :lol:
Kvalitatīvi strādā žoniņi.... kā jau es teicu pirmajā postā.:super:

03. Septembris 2009, 23:43

Nu tad iesi pārsūdzēt? Principā šito protkolu tev vajag parādīt visiem ziņu kanāliem, tautai savi varoņi jāzin.

03. Septembris 2009, 23:45

Njā... izlasīju. Rīt bardočokā jau kamera stāvēs pa rokai... lai vienkāršāk pēc tam cīnīties, ja nu kas... :]

Varbūt ieinteresēs... Slēptā kamera

03. Septembris 2009, 23:48

04 September 2009 00:43:19 Amakatanav rakstīja:
Nu tad iesi pārsūdzēt? Principā šito protkolu tev vajag parādīt visiem ziņu kanāliem, tautai savi varoņi jāzin.

Loģiski iešu pārsūdzēt, kad dabūšu kautkādu atbildi arī mēdijus pievilkšu būs ļoti interesanti kā krīzes laikā ministre iedomājas apvienot cp ar pd un ka tie āksti lai vienu protokolu uzrakstītu ir vajadzīgi skaitā vismaz 6!
A pagaidām gaidu sagatavotu dokumentu ko iesniegt tiem gaujas ielas ākstiem.
Paldies ka vismaz kādam kautkas šinos laikos interesē izdarīt no labas sirds. :rox::super:

04. Septembris 2009, 06:32

03 September 2009 23:06:57 plashs rakstīja:
Tātad ir jaunumi.
1. KNAB ar kukuļņēmšanu nodarbojas tikai tad kad džeki reāli ņem piķi un KNAAB var paņemt aiz pakaļas uzreiz.

KNAB zanimajetsa netoļko kogda vzjatka vzjata no i berut v operativnuju razrabotku,prowe govorja deistvujut na ,,stuk,, . srazu berut za žopu esli estj železnije dokozateļstva.tak wto piwi kļauzu.

04. Septembris 2009, 10:27

Nebrīnies ne par ko. Tas nav sācies dižķibeles laikā, tas bija arī agrāk, vnk tagad gribās vairāk ēst. Jāpārsūdz obligatory! VP ir inspekcija, kas nodarbojas ar policistu pārkāpumiem. IDB(iekšējās drošības birojs) ar nopietnākām lietām, bet arī tur var dabūt taisnību. Slinkums rakstīt, bet tā varētu pastāstīt Ltavijas APK līkločus.

04. Septembris 2009, 13:53

Taks vismaz tiesības dabūju. Iesildīšanās bija taga tālāk...
Tēma slēgta