Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
10. Novembris 2008, 23:05
Mēnešiem nebiju pa to ielu braucis, kā zināms, remonts.
Šovakar mierīgu sirdi braucu uz mēģinājumu kinostudijā. Iespriekš piezvanīju kolēģim, pajautāju, pa kuru pusi braukt, caur Mežciemu, vai gar Alfu. Pie Alfas esot ciet. Ok, braucu caur Mežciemu.
Svaigi atsvaltētā posma sākumā zīmes "uz ceļa strādā", plāksne ar metriem cik strādā un "pankūka" - "caurbraukt aizliegts".
Droši griežu Šmerļa ielā iekšā, un pie kinostudijas iebrauktuves (tur īstenībā ir 2. Šeit domāta tā, kur "Vējstikli", tātad pirmā no Mežciema puses) ap 18:55 nomet mani mierā pretīmbraucošā ekipāža. "Pazīstamais" (nesveicinās, nesaka vārdu, u.t.t.) inspektors indīgajā tonī man:
CP: kas tad, zīmes nepazīstam?
Es: pazīstam, kas vainas? (paralēli dodu papīrus)
CP: Šeit nedrīkst braukt, ielas sākumā ir zīme (Mežciema pusē)
Es: (precizēju) nedrīkt caurbraukt!
CP: Nedrīkst braukt!
Es: ???
CP: Atnesīšu grāmatiņu, parādīšu..
Es: Ok
CP atnes grāmatiņu, kur zem "ķieģeļa" ir rakstīts IEBRAUKT AIZLIEGTS, bet zem "pankūkas" - BRAUKT AIZLIEGTS
Es: 1) man mācīja, ka CAURBRAUKT aizliegts
2) Mažciema galā nav objezda zīmes, kā tad man tikt?
3) ???!!!?!?!?!??!
CP: Mēs jau šodien 22 protokolus izrakstījām (spogulī redzu, ka vēlviens nomests mierā), es nezinu kur tur var izbraukt, tratatā, būs jāpagaida protokols..
Es: rakstiet, lūdzu, ātrāk, es mēģinājumu kavēju
CP: 20 min..
Es: ???!?!??! (Nocietos) Izkāpu dusmīgs uzpīpēt, domāju jāzvana, ka kavēšu, ^%$*%
piegāju pie CP mašīnām.
CP: Labi, brauc uz savu mēģinājumu, bet te labāk vairs nerādies
Es: Paldies (par papīriem) un aizsteidzos uz mēģi.
Es nezinu, kādas zīmes stāv no Alfas puses. Pie no Mežciema puses otrajā kinostudijas iebrauktuvē ir uztaisīts tāds kā aplis, no kura, griežot pa labi no kincenes ārā, drīkst griezt tikai uz Mežciemu. Pa kreisi uz Alfas pusi luksofors sabiedriskajiem (viena josla uzrakta) un ķieģelis.
*) Kā Jūs brauciet tajā posmā?
*) Ja CP taisnība, kādas vakances?
*) Ja CP un, tātad arī CSDD taisnība, tad kāda starpība BRAUKT un IEBRAUKT aizliegts?
:x
10. Novembris 2008, 23:07
Iebraukt- vispār nevar braukt, a braukt aizliegts ir tad, kad nevar caurbraukt, bet ,ja strādā, dzīvo u.t.t. tad drīkstri braukt.
10. Novembris 2008, 23:14
Uz Kinostudiju tikai no Brīvības ielas puses, jo tur CP pierādīt, ka neesi caurbraucis varētu būt grūtāk kā pierādīt, ka esi kamielis un atrodies bagāžniekā. Tur daudz ļaunprātīgo caurbraucēju, tāpēc arī kontrolē. Šoreiz kolēģis būs Tevi piečakarējis...
Pamatbūtība tāda — no un uz Kinostudiju tikai no Brīvības ielas, uz Vējstiklu varētu no abām pusēm, bet izbraukt tikai caur Mežciemu — lai satiksmi minimizētu un tā saglabātos tikai ceļa galos.
10. Novembris 2008, 23:28
off: ZB jau tas Šmerļa ielas remonts. Ko tur pus gadu var taisīt? :x
10. Novembris 2008, 23:38
Tur beidzot vienu ceļu taisā kā pie cilvēkiem. Norakti pāris metri smilšu, normāls gājēju ceļš, apgaismojums utt., nebūs vairs ekstrēmais slaloms.
10. Novembris 2008, 23:40
Ar terminu "caurbraukt" viss bija skaidrs, ja dzīvo, vai ko vajag, tad drīkt! Rodas jautājums kāda starpība tad IEBRAUKT un BRAUKT?
.gif)
Ja nedrīkt BRAUKT, tad loģiski arī nedrīkst IEBRAUKT! Kautkā uz pretējā virziena joslas nekad neesmu "pankūku" redzējis
10. Novembris 2008, 23:46
282.1. 301.zīme "Iebraukt aizliegts". Aizliegts iebraukt jebkādiem transportlīdzekļiem;
282.2. 302.zīme "Braukt aizliegts". Aizliegts braukt jebkādiem transportlīdzekļiem;
282.3. 303.zīme "Mehāniskajiem transportlīdzekļiem braukt aizliegts";
301. ķieģelis
302 sarkans riņķis
303 sarkans riņķis ar mašīnu vidū
302. un 303.zīmes darbība neattiecas arī uz vieglajiem
automobiļiem un kravas automobiļiem, kuru pilna masa nepārsniedz 3,5 t un kuru īpašnieks (turētājs) dzīvo vai
strādā šajā zonā,
kā pierāīt, ka strādā, nezinu, bet tas, ka korī ej, značit rakstīts kautkur ir, sanāk ka strādā, tātad menti var to protokolu apēst
11. Novembris 2008, 00:23
Varbūt tas, ka pateicu uz kurieni un ko darīt braucu, viņus tuvināja manai taisnībai
.gif)
Ja būtu vīpsnājuši, vilktu klavieri no bagažnieka ārā!
11. Novembris 2008, 00:26
intereses pēc paprasīšu CP vecākajam nspektoram kā tur īsti ir ar to pierādīšanu...
11. Novembris 2008, 08:10
Jāuzmanās ir, šamie tagad dikti nadzīgi uz sodu rakstīšanu......