Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
26. Maijs 2008, 20:57
Esmu dzirdējis, ka ārzemēs ir iespējams apdrošināties un tad ja notur CP, tad sodu maksā apdrošinātājs. Vai Latvijā šitāds joks vispār ir iespējams? Ja ir, tad kur tādu dabūt un cik tāds maksā.
26. Maijs 2008, 21:03
Man liekas, ka ja kas tāds būtu, tad mūsu apdrošionātāji jau sen butu izputējuši...

8D
26. Maijs 2008, 21:06
es pieņemu, ka tai polisei varētu būt dažādas krutuma pakāpes. svētdienas braucējiem lētāka un rūdītiem adrenalīna atkarībniekiem cita cena. Bet principā ja tā padomā ideja nav slikta. Pieprasījums jau būtu šādam pakalpojumam tāpēc jāgaida, ka agri vai vēlu šāds prieks tiks ieviests
26. Maijs 2008, 21:23
Sen bija laiks kam tādam notikt! Dānija un Norvēģijā jau sen ir. Protams ar noteiktiem līmeņiem utt. un protams, nekādu punktu dzēšana arī nenotiks. bet naudiski varētu iegūt, arī godīgo šoferi.
26. Maijs 2008, 21:37
[user]484798|holms|[/user]es pieņemu, ka tai polisei varētu būt dažādas krutuma pakāpes. svētdienas braucējiem lētāka un rūdītiem adrenalīna atkarībniekiem cita cena. Bet principā ja tā padomā ideja nav slikta. Pieprasījums jau būtu šādam pakalpojumam tāpēc jāgaida, ka agri vai vēlu šāds prieks tiks ieviests
Un tad pirkstu metataji ar X 5 un tamliidzigiem drandaljetiem gaaazis veel
nekauniigak un ar lielakiem atrumiem ..
26. Maijs 2008, 21:39
nu jā, bet punkti jau tik un tā viņiem krāsies visticamāk
26. Maijs 2008, 21:39
[user]238181|MAX_BND|[/user]Un tad pirkstu metataji ar X 5 un tamliidzigiem drandaljetiem gaaazis veel
nekauniigak un ar lielakiem atrumiem ..
:iagree:
26. Maijs 2008, 21:41
[user]484798|holms|[/user]nu jā, bet punkti jau tik un tā viņiem krāsies visticamāk
Lidotājiem netraucēs arī netrafarētie Subaru, kuri gan vairāk manāmi kādos krāmos sēžot...
26. Maijs 2008, 21:44
krāmos = krūmos
26. Maijs 2008, 21:44
par tiem Subaru vispār ir cirks. viņiem bija ziņa, kurā lielījās par to, cik apturēti auto. Rēķinot vidēji sanāk, ka kopš ir tie subaru, katrs subaru dienā ir noķēris 2 ātruma pārkāpējus. Pilnīgs sviests. Es Rīgas centrā redzu vidēji 2 ātruma pārsniedzējus katras 2 minūtes