Vakar iekļuvu avārijā....Situācija muļķīga...Rīgā ir T veida krustojums, kur mazāksvarīgā Maiznīcas iela savienojas ar galveno Miera ielu. Vakar, braucot pa šo Maiznīcas ielu Miera ielas virzienā, pamanu, ka uz Miera ielas, Brīvības ielas virzienā uz sliedēm vienā rindā sastājušās mašīnas, kustības nekādas...vārdu sakot korķis uz galvenās ielas, jo Pie brīvībenes deg sarkanais...Piebraucu pie krustojuma un redzu, ka Jauna Iveco fūra nedaudz iebraukusi krustojumā tomēr apstājusies atstājot kādu piecu metru distanci līdz iepriekšējai mašīnai, kura jau izbraukusi krustojumu, bet arī joprojām stāv....Saprotu, ka fūra apstājusies, lai neradītu korķi arī pretī braucošajai rindai, gadījumā, ja kāds gribēs no miera ielas griezt pa kreisi uz Maiznīcas ielu, un tādi kā es savukārt varētu nogriezties pa kreisi uz Mierenes...Tad lūk stāv visas šīs mašīnas, es nolemju braukt....Pabāžu spraugā mašīnas purnu, piebremzēju, lai pārliecinātos, ka nenāk neviens no labās puse, bet tajā brīdī fūra sāk braukt....

Man tikai atlika bezpalīdzīgi noskatīties, kā viņa mani noslauka no tramvaja sliedēm...Vecis pat nebija pamanījis, ka esmu iebraucis viņa atstātajā spraugā, krustojumā...Pēc trim stundām atbrauca menti un es protams vainīgs...neesot devis ceļu...Tikai jautājums, kam man bija jādod ceļš...stāvošai mašīnai, kura atstājusi spraugu lai neveidotu sastrēgumus citos virzienos....Sāpe tā ka mašīna dienesta un nav apdrošināta...