Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 24 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Vai bez vainas vainīgs....
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 11:57 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Janvāris 2007, 13:34
Atbildes: 390
Atrašanās vietas: Rga
Vakar iekļuvu avārijā....Situācija muļķīga...Rīgā ir T veida krustojums, kur mazāksvarīgā Maiznīcas iela savienojas ar galveno Miera ielu. Vakar, braucot pa šo Maiznīcas ielu Miera ielas virzienā, pamanu, ka uz Miera ielas, Brīvības ielas virzienā uz sliedēm vienā rindā sastājušās mašīnas, kustības nekādas...vārdu sakot korķis uz galvenās ielas, jo Pie brīvībenes deg sarkanais...Piebraucu pie krustojuma un redzu, ka Jauna Iveco fūra nedaudz iebraukusi krustojumā tomēr apstājusies atstājot kādu piecu metru distanci līdz iepriekšējai mašīnai, kura jau izbraukusi krustojumu, bet arī joprojām stāv....Saprotu, ka fūra apstājusies, lai neradītu korķi arī pretī braucošajai rindai, gadījumā, ja kāds gribēs no miera ielas griezt pa kreisi uz Maiznīcas ielu, un tādi kā es savukārt varētu nogriezties pa kreisi uz Mierenes...Tad lūk stāv visas šīs mašīnas, es nolemju braukt....Pabāžu spraugā mašīnas purnu, piebremzēju, lai pārliecinātos, ka nenāk neviens no labās puse, bet tajā brīdī fūra sāk braukt.... :( Man tikai atlika bezpalīdzīgi noskatīties, kā viņa mani noslauka no tramvaja sliedēm...Vecis pat nebija pamanījis, ka esmu iebraucis viņa atstātajā spraugā, krustojumā...Pēc trim stundām atbrauca menti un es protams vainīgs...neesot devis ceļu...Tikai jautājums, kam man bija jādod ceļš...stāvošai mašīnai, kura atstājusi spraugu lai neveidotu sastrēgumus citos virzienos....Sāpe tā ka mašīna dienesta un nav apdrošināta...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 12:04 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Nu ko lai tev saka- Apsveicu.....
Pēc likuma skatoties tu esi vainīgs...... būtu uz vietas saskaņoto parakstījis, būtu no soda vēl izbēdzis......

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 12:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

piekrītu Skeram, bet situācija ir stulba...

ar smagajiem VIEMĒR jāuzmanās 2x kā parasti :(

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 12:33 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Vai nebija kāds punkts, ka sastrēguma laikā noteica, ka sim smagajam uzsākot kustību un atrodoties pirms krustojuma, ir jāpārliecinās, vai priekšā nav šķērslis...jo reāli, ta es biju viņa priekšā apstājies...Bez maz vai sanāk, ka sastrēgumu laikā no mazāksvarīga ceļa nemaz nevar bāzties ārā, pat ja tev māj ar roku un laiž... :? Ka tas pats mājējs tev neiebrauc sānā...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 13:57 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Septembris 2006, 10:06
Atbildes: 248
Vienīgai ko Tu varēji, Tev uzreiz vajadzēja teikt, ka mašina bija noslāpusi un kādu brīdi stāvēja krustojumā un ar abām rokām māji smagā auto vadītājam , lai neuzsāk kustību, jo nepaspēji uzlikt trīsstūri.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 14:25 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Idejas jau pateiktas. jauniem auto ir variants, ka tos vairs nekustina un pēc tam pie kompja nosaka auto beigu ātrumu. Ja biji krustojumā un ātrums = 0km/h, tad lieta pierādīta -- neesi vainīgs. Tiesa, ja pēc tam pats neesi ar auto vēlreiz braucis kaut pāris metrus un ja konkrētajam modelim ir tik gudras smadzenes.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 15:10 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pastudēju ceļu satiksmes noteikumus...Esot zīmei "dodiet ceļu", vadītājam jādod ceļš transporta līdzekļiem, kuri brauc pa šķērsojamo ceļu....Manā gadījumā biju iebraucis jau krustojumā, kad viņš tikai uzsāka kustību....un neļāva man pabeigt manevru....Vēl jo vairāk biji viņa priekšā nobremzējis, lai pārliecinātos vai no pretējās puses nebrauc mašīnas....Viņam par sliktu ir arī tas, ka koteikumos norādīts, kapirms jebkura manevra uzsākšanas, tai skaitā braukšanas sākšanas-vadītājam jāpārliecinās par ceļu satiksmes drošību un par to vai netiks traucēti citi ceļu satiksmes dalībnieki....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 15:22 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
pirmkārt to vajadzēja teikt policistiem uzreiz
otrkārt vai tu piekriti lēmumam?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 15:45 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Policistiem tas tika pateikts...viņiem po....Lēmuma vēl nekāda nav...ir tikai protokols, kur esmu pataisīts par vainīgu un ar kuru esmu iepazinies...Tam, ka piekrītu protokolā rakstītajam, neesmu parakstijies...esmu tikai iepazinies...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 15:48 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Policistiem tas tika pateikts...viņiem po....Lēmuma vēl nekāda nav...ir tikai protokols, kur esmu pataisīts par vainīgu un ar kuru esmu iepazinies...Tam, ka piekrītu protokolā rakstītajam, neesmu parakstijies...esmu tikai iepazinies...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 24 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012