Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Šedevri uz ceļiem

05. Augusts 2005, 00:02

Меня тут вчера так круто Ford Probe подрезал, гады купил себе не поймёшь что, а уже спорткар понимаешь.... :evil:

Šedevri uz ceļiem

04. Decembris 2006, 19:35

man vakar viens bumerists ar žurku uz krastenes konkrēti ceļu nogrieza. Starp manu labo priekšējo stūri un viņa auto aizmugurējo kreiso izskatījās, ka pat 3cm nebija. likās, ka tūlīt aizķers. nebūtu man žēl manas kupejas, būtu ieminis grīdā un viņam uzsitis pa pakaļu. Ātrums bija pienācīgs un šis savu žurku būtu novākojis. :evil:

Šedevri uz ceļiem

04. Decembris 2006, 20:15

dikti jau vajadzēja,skats būtu labaiss! :evil:

Šedevri uz ceļiem

04. Decembris 2006, 20:59

http://de.fishki.net/picsu/mail/nepovelo.jpg в тему :D

Šedevri uz ceļiem

17. Jūnijs 2008, 08:00

situācija ceturtdien uz posma līdz Sēnītei....

braucam uz apm. 110 km/h, aiz manis 5- 10 m attālumā busiks a la Sprinter vai tamlīdzīgi...

tuvojamies rAudi 100 Avantam, ieslēdzam pagriezienu, apsteidzam, atgriežamies savā joslā.

Spogulī skatos- wtf :? Audists pekšņi izlec priekšā viņam jau gandrīz blakus esošam busam(kas arī sāk apsteigšanu) un dur, melnus dumus spļaudams... :o

Instinktīvi jau sapratu, ka tulīt būs atrakcijas, sāku uzmanīties - protams, rAudists, Opis uz 50- aiziet man garām un nahren nogriež ceļu, atgriežoties man priekšā... :( :x

Bremzes, 4 valodu lamuvārdi un seja :o....

ko darīt šādā situācijā, ja salonā atrodas visa ģimene? :(

Šedevri uz ceļiem

17. Jūnijs 2008, 08:07

nav ko ņemties. es kāpju ārā un sāku skaidrot situāciju. esmu izkāpis no mašīnas pat par to, ka neparāda paldies, kad ielaiž iekšā. Ciest nevaru šitos krānus. :x

Šedevri uz ceļiem

17. Jūnijs 2008, 08:41

kur tad tur izkāpt uz šosejas? :cry:

Šedevri uz ceļiem

17. Jūnijs 2008, 08:45

manervs pa kreisi, manervs pa labi vienlaicīgi maigi spiežot bremzes un lēnā garā nospiežam celā malā. aizbēgs vai neaizbēgs, pofig, viņš būs sapratis, ka ir slikti darījis un ilgi brauks mierīgi.

Šedevri uz ceļiem

17. Jūnijs 2008, 08:50

nav ko tur iapshi runat... pardur riepu un miers maja :D

Šedevri uz ceļiem

17. Jūnijs 2008, 08:51

Vik, līdzi bija cilvēki, neuzskatu, ka drīkstu ar savām dusmām, nepadomīgu manevru viņus apdraudēt.....auto tak...
Tēma slēgta