Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 229 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Nekaunīgais MB vadītājs
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Augusts 2008, 11:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

Jāsaka gan, esmu runājis ar tādiem cilvēkiem kas liek tās mašīnas tur... viņiem ir pilnīgi po** ... viņus neuztrauc pat iespējamie sodi... jo naudas daudz....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Augusts 2008, 11:40 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]176832|SWATboy|[/user]Jāsaka gan, esmu runājis ar tādiem cilvēkiem kas liek tās mašīnas tur... viņiem ir pilnīgi po** ... viņus neuztrauc pat iespējamie sodi... jo naudas daudz....

Tas gan. Zinu, kas nepārstātu pat ja par to būtu jāmaksā 100 Ls.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Augusts 2008, 11:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

un viņu klasiskās atrunas "es jau ātri, es nevienam netraucēju, kur tu redzi kādu invalīdu... u.t.t."

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Augusts 2008, 11:46 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Novembris 2007, 02:39
Atbildes: 779
Atrašanās vietas: Latvia, Riga
Mašīna: MB C 124

Citēt:
[user]504065|MB-811|[/user]Nu tur jau ta lieta... daudzi pashi atzist ka stavvietas noliekot autinus shkersam pari stripam... nu no vienas puses var saprast ka tiko svaigi krasots utt, bet ka sbus ja visi ta daris? Tad jau vispar csn varam atcelt ka tadus... katrs brauc ka grib... Tas ka policija uzliek sodu (ja trapas) tas lielakai dalai ir po... bet ja tiek nobildets un bilde tiek izlikta publiskai apskatei, tas tomer iedarbojas iespaidigak neka soda kvits! Taka es uzskatu ka shadi gudrishi jaturpina publiskot... Man nav nekas preti ja teiksim invalidu stavvieta ieskrien uz minuti ja steidziga darishana un citur nav kur likt, bet nu cik gan biezi ta gadas?

a nas4et stavitj ma6inu na 2 mesta, nu ja tak i delaju, imenna po toj pri4ine, 4to u nas celaja ku4a debilov za ruljom, kotorije ne soobrazhajut, kogda otkrivajut dveri k blizko priparkovannoj ma6ine, i potom prixodi6 i vidi6 sjurpriz, odin takoj raz, vtoroj, tretij! potom eta nadojest! kogda ma6inu krasitj vsj nada budet!
i naxrena mne eta nada?
potamu ja stavlju podalj6e ot vxoda, no na 2 mesta srazu! i ili na mnogoetazhnix stojankax na 3 ili 4om etazhe, tam ja nikomu ne me6aju! i ja ne s4itaju, 4to kto ta menja mozhet v 4em ta upreknutj! xotite krasitj kzhdij god ma6inu, pozhalujsta,mne eta ne nada! i KASKO u emnaj net, potamu za svoj se4t ja etava delatj ne xo4u!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Augusts 2008, 11:51 
Lietotāja avatārs
Sodus butu japiemero rekinot pecz cilveka ienakumiem un sociala stavokla! Arzemes ta dar un vienam miljonaram par atruma parsniegshanu bija jasamaksa vairaki simti tukstoshi!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Augusts 2008, 11:53 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūlijs 2008, 17:40
Atbildes: 736
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: coupe
Citēt:
[user]354807|ZauriK|[/user]
Citēt:
[user]504065|MB-811|[/user]Nu tur jau ta lieta... daudzi pashi atzist ka stavvietas noliekot autinus shkersam pari stripam... nu no vienas puses var saprast ka tiko svaigi krasots utt, bet ka sbus ja visi ta daris? Tad jau vispar csn varam atcelt ka tadus... katrs brauc ka grib... Tas ka policija uzliek sodu (ja trapas) tas lielakai dalai ir po... bet ja tiek nobildets un bilde tiek izlikta publiskai apskatei, tas tomer iedarbojas iespaidigak neka soda kvits! Taka es uzskatu ka shadi gudrishi jaturpina publiskot... Man nav nekas preti ja teiksim invalidu stavvieta ieskrien uz minuti ja steidziga darishana un citur nav kur likt, bet nu cik gan biezi ta gadas?

a nas4et stavitj ma6inu na 2 mesta, nu ja tak i delaju, imenna po toj pri4ine, 4to u nas celaja ku4a debilov za ruljom, kotorije ne soobrazhajut, kogda otkrivajut dveri k blizko priparkovannoj ma6ine, i potom prixodi6 i vidi6 sjurpriz, odin takoj raz, vtoroj, tretij! potom eta nadojest! kogda ma6inu krasitj vsj nada budet!
i naxrena mne eta nada?
potamu ja stavlju podalj6e ot vxoda, no na 2 mesta srazu! i ili na mnogoetazhnix stojankax na 3 ili 4om etazhe, tam ja nikomu ne me6aju! i ja ne s4itaju, 4to kto ta menja mozhet v 4em ta upreknutj! xotite krasitj kzhdij god ma6inu, pozhalujsta,mne eta ne nada! i KASKO u emnaj net, potamu za svoj se4t ja etava delatj ne xo4u!

+1 :iagree:

Uz augšu
 Profils  

Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūlijs 2008, 17:40
Atbildes: 736
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: coupe
tak zhe stavlju mashinu na 2 mesta :whistle:

Uz augšu
 Profils  

MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

zaurikam ir laba pieejas, man gan vēl MB nav īpaši apskādēts, bet uz vecas krāsas daudz neko nepamanīsi, katrā ziņā būs man kādreiz tiešām tāds kurš jāsaudzē tad tiešām kā ZauriK tālak un pa 2 vietām. P.S. tēva 2.gadīgajai mazdai no veikaliem ir milions buktu + srambu, tas tāpēc ka katru dienu sanak brauk uz bodi un tēvs vienmēŗ noliek tuvāk ieejai vienalga cik šaurs... :ninja:

Uz augšu
 Profils  

Lietotāja avatārs
jā,piekrītu Zaurik viedoklim. Es savējo arī lieku vai nu tālākajā nostūrī vai arī pa divām vietām. un tā, lai nebūtu ērti nevienam spiesties iekšā.
Besī nodauzītie sāni...

Uz augšu

Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Novembris 2007, 02:39
Atbildes: 779
Atrašanās vietas: Latvia, Riga
Mašīna: MB C 124

Citēt:
[user]504065|MB-811|[/user]Sodus butu japiemero rekinot pecz cilveka ienakumiem un sociala stavokla! Arzemes ta dar un vienam miljonaram par atruma parsniegshanu bija jasamaksa vairaki simti tukstoshi!

da kane4na! u nas s etim ni4e ne polu4itsa, a esli etat millioner oficialjna na minimaljnuju zarpatu zhivjot? 4e togda?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 229 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012