Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Latvijas (ne) ceļi

27. Decembris 2010, 15:28

Jūs vienkārši nemākat ar automātu braukt...

Latvijas (ne) ceļi

27. Decembris 2010, 15:34

27 December 2010 15:28:08 Richy rakstīja:
Jūs vienkārši nemākat ar automātu braukt...

no no no, un kaa Tu kunksteeji pagaajushajaa ziemaa ar sava celoliita tomaatkasti??!!

Latvijas (ne) ceļi

27. Decembris 2010, 15:40

:D MB normālā ziemā kā tagad ir jāstāv garāžā un tomātvāgenam vēl jo vairāk, savādāk Biķernieku iela nespēs visus ņemt pretī. Un tomāts lai kāds viņš būtu, ir un paliek tomāts

Latvijas (ne) ceļi

27. Decembris 2010, 15:44

Tomāts noplīsa dēļ RAAP līkajām rokām. Nu Protams, ka ziemā bija daudz lielāka slodze un RAAP darba rezultāts lika par sevi manīt ātrāk.

Latvijas (ne) ceļi

27. Decembris 2010, 15:56

27 December 2010 15:40:52 Udritis rakstīja:
:D MB normālā ziemā kā tagad ir jāstāv garāžā un tomātvāgenam vēl jo vairāk, savādāk Biķernieku iela nespēs visus ņemt pretī. Un tomāts lai kāds viņš būtu, ir un paliek tomāts

Jums pārāk maz riteņu griežas un varbūt arī pārāk antikvāri tie daikti.
Tomāts rullē!
Ar štepseli ņemties pa Rīgu ir der grosse Jebalaitung.
Studentu fans.
Mums, veciem cilvēkiem, nav vaļas ar čakarēties ar akmens laikmeta izstrādājumiem. :D

Latvijas (ne) ceļi

27. Decembris 2010, 16:21

Veciem cilvēkiem ir arī naudas evakuatoram un traktoram :D

Ūdri, kam Subaru pardevi? :) Tagad kod pirkstos!

Latvijas (ne) ceļi

27. Decembris 2010, 16:21

Par to riteņu daudzumu taisnība :), derētu vēl kādu velkošu ratu klāt, pārkāpjot no Subarčika MB jūtos kā ar sandalēm sniegā iebridis . Man tomāts strādā perfekti, bet vienalga, kāda bauda ir pārsēsties uz manuāli, tad mašīna dara to, ko es gribu, nevis otrādi īpaši ziemā.

Offtop, tulīt no vabo būs pa biksēm :P

Latvijas (ne) ceļi

27. Decembris 2010, 20:49

27 December 2010 15:02:18 Udritis rakstīja:
27 December 2010 14:51:37 Bpa4 rakstīja:
27 December 2010 12:26:36 Udritis rakstīja:
Mainu savu MB pret Ņivu, pipec 40 min meklēju kur apstāties, pilnīgs bezceris, ar skaudru aci noskatījos, kā Latvenergo Ņivīte iebrauca pilnīgi tukšā stāvlaukumā un bez bēdas apstājās :)

automātu pret manuālo nomaini, nebūs problēmu!

Nu jau tas vairs nelīdz, šļūc visur uz vēdera

Man gan ar manuālo bez probļem ... šogad gan vēl *tpu, tpu, tpu* neesmu nekur iestrēdzis .. lāpsta bagažniekā tik kā aksesuārs, ja gaidot sievu mašīnā nav ko darīt un ir vēlme palīdzēt sētniekam :shura:

Latvijas (ne) ceļi

27. Decembris 2010, 21:24

Šorīt ierodoties darbā, uz lūpām man bija sauklis, ko portālā Draugiem.lv ieteica C180; "Katrs pats, savas stāvvietas racējs" :haha:
Taču pievakarē biju patīkami pārsteigts, ka ielas ir nedaudz iztīrītas un daudzstāvu namu pagalmi arī ;)

Latvijas (ne) ceļi

27. Decembris 2010, 21:28

27 December 2010 21:24:25 Papis rakstīja:
Šorīt ierodoties darbā, uz lūpām man bija sauklis, ko portālā Draugiem.lv ieteica C180; "Katrs pats, savas stāvvietas racējs" :haha:
Taču pievakarē biju patīkami pārsteigts, ka ielas ir nedaudz iztīrītas un daudzstāvu namu pagalmi arī ;)

Daudziem noteikti par šo joku smiekli vairs nenāk.
Ekur Tukumā jaunie Domes noteikumi, ka KATRAM SAVA STĀVVIETA JĀROK 3X3m AP AUTO, esot jau pirmie sodi...
:O
Tēma slēgta