Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
05. Novembris 2008, 15:30
[user]560520|Rems|[/user]
Db jau ziņoja, ka pēc slogošanas tilts saglabājies ielocīts, tomēr Dienvidu tilta būves direkcijas vadītājs Eduards Raubiško norādīja, ka ieliecēm ir jābūt un tās nekaitēs tilta ekspluatācijai.
raksts ņemts no Db (Dienas bizness)
Paskaidrojiet man kāpēc tiltam ir jābūt ar ieliecēm? 8D
05. Novembris 2008, 15:32
uz Zelta tilta pirmā avārija 8D
05. Novembris 2008, 15:33
[user]2|SZ|[/user]uz Zelta tilta pirmā avārija 8D
kā zini!
geji sakāvās?
05. Novembris 2008, 15:34
05. Novembris 2008, 15:36
ĀKSTI!

``Pēc neoficiālas informācijas, zināms, ka kravas auto vadījis šoferis no ārvalstīm un šāds negadījums noticis pavisam banāla iemesla dēļ — pie uzbrauktuves nav bijusi uzstādīta iebraukt aizliedzošā ceļa zīme — tā saucamais «ķieģelis»``
Apollo.lv
05. Novembris 2008, 15:47
Šādi man vienu rītu gadījās pie jaunā tilta!
Braucu uz darbu, tā kā man darbs ir pie jaunā tilta tad nekādi savādāk uz darbu netieku! Pa priekšu ceļam pa vidu bruc uz 10km/h HCB ceļubūves firmas mazauto! Uztaurēju lai pavācas malā! Brucot garām skatos šis kaut ko bubina, piebraucu priekš nobloķēju ceļu un kāpju ārā skaidroties kas šim pa problēmām ko bubina! šis sāk man kaut ko tirst par to ka es pa objektu braukājot, bikiņ palamājāmies jau gatavs viņam iedot pa objektu tādu cirtienu, bet veiksmīgi viņš beidza muldēt un tad nu mēs šķīrāmies! Jau gadu mana darba vieta ir pie jaunā tilta, tā ka redzu kā viņu ceļ, īstenībā laidīšu pa viņu švilpodams!
05. Novembris 2008, 15:48
Paveicās ka netika tālāk tas ārzemnieks, būtu pats iekritis daugavā un tiltu sagāzis pirms atklāšanas. Tas tilts taču nav paredzēts braukšanai. 8D 8D
05. Novembris 2008, 15:50
Becker! iespējams, ka neesi pamanījis, bet uz tās ieliņas, kas iet gar tiltu ir uzlikts ķieģelis! Es arī ik pa laikam izmantoju to vietu un kad braucu no ķengaraga ielas aš šoku norāvu, ka tur ķieģelis stāv!
05. Novembris 2008, 15:52
[user]2|SZ|[/user]jā, varēsim caur Valdlaučiem stumties un īdēt......
cik saprotu, tad otrā galā būs pagaidām T krusts, visas 6 joslas. Tur būs labs burziņš.....
Tieshi taaaa, tur bus labs burzinjs un pagrieziens pa labi tur galaa ir ass, un bremzeshana notiks kilometru pirms :evil:
05. Novembris 2008, 15:52
[user]2|SZ|[/user]jā, varēsim caur Valdlaučiem stumties un īdēt......
cik saprotu, tad otrā galā būs pagaidām T krusts, visas 6 joslas. Tur būs labs burziņš.....
Tieshi taaaa, tur bus labs burzinjs un pagrieziens pa labi tur galaa ir ass, un bremzeshana notiks kilometru pirms :evil: