Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Aptauja -Ko tu darītu ja...

04. Novembris 2008, 13:42

[user]381866|stuntman|[/user]Jūs ēdat nelaimes gadījumu upurus?

:D :D :D

04. Novembris 2008, 14:34

[user]1447|MBex300|[/user]
[user]209392|plashs|Aptauja -Ko tu darītu ja...[/user]

A vot, ko darītu, ja zinātu ka kkur vientuļš, ārā pamest, klaiņo un grauž zāli, balts mājas trūsītis? :whistle:

Būtu nefalšais trusis vakariņās! tu ar tāds kā negudrs jautājumus vēl uzdod. 8D

04. Novembris 2008, 14:39

[user]381866|stuntman|[/user]Jūs ēdat nelaimes gadījumu upurus?

Paklau USA ir veseli restorādi kas pārtiek no road kill! ;)

Man kanādā tante sešdesmitajos rakstija vēstulēs ...tipa dzivojam meža malā. viss baigi forši nopirkām buiku ... te baigi var ieekonomet netālu no mājas ir meža dzīvnieku taka kuru šķērso šoseja katru nedēļu te kāds nobrauc kādu stirnu. Tad nu gaļu mēs nepērkam. 8)

citāts aptuveni pēc atmiņas. :D :D :D

04. Novembris 2008, 16:53

Vnk. zinu kur Rīgā, Teikā vienā dārzā pamest trusis. Pagaidām ēd pa zemi sabirušos ābolus utt, bet tūlīt vairs nebūs ko ēst. Domāju pa vakariem varētu viņam humāno palīdzību pievest - burkānus pār sētu pamētāt :D

04. Novembris 2008, 19:23

draugam bijis gadijums, kad uz sosseja tie redzejusi mazo lasi, kuru joprojam vareja izglabt, tie kam tiko nezvanija, neviena nav, neviens negrib un tt, nakti protams, pec tam atbrauca menti uz bobika, it ka mes to vedisim tuvakaja veterinarklinika un aizbrauca... pec dazhiem min pie puishiem tika skaidra, ka uzindienesta iem pateikusi, ka tuvaakaja apkartne nekadu veterenarkliniku nav, tikai ednicas...

bet ta, pa istam, ja es kadu notriegtu, aizvestu uz zoodarzu vai kaut kur citur, kur labie veterinarie, no esmu atbidigs par to dzivi, kaut kamikadze vinsh ir vai ne

04. Novembris 2008, 19:24

un protams, ka es parkaptu visu iespejomo ar avarijkam :)

04. Novembris 2008, 19:52

[user]131127|ZhenEk|[/user]Хорошую тему создали... вчера на своем Вито снес рогатого... бампер треснул и номер помял... щас вот работяги на кухне котлеты мутят, обед будет, в честь треснутого бампера! :D

:lol: :lol: i 4to u vas za zhivotnoje bilo na uzhin?
Tēma slēgta