Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
14. Janvāris 2008, 11:05
[user]40643|Gints|[/user]
1. Likumā nav teikts, ka tev ir jālaiž šis, kurš grib tev tikt garām(tā ir tikai tava pretimnākšana)
2. uz šis papildjoslas velosipēdistiem, stāvošām mašinām un citiem kustoņiem ir priekšroka, tapēc ir jābū ļoti uzmanīgiem un pārliecinātiem, kad brauc tur iekšā.
4. Es laižu VIENMĒR, ja tikai tas neapdraud mani vai kādu citu!
Tieši tā.
14. Janvāris 2008, 11:07
[user]238181|MAX_BND|[/user]
[user]261791|Doberman|[/user]kādā ziņā :?
Nu tip ka vinjam visi trauceeja apdziit .....

jā, jā

Ceļš pieder mannnn :evil:
14. Janvāris 2008, 11:10
...jo var ar tādu rīcību palikt bez priekšejām lampām, ja tas nodod pa nažiem....ups...skrēja melns kaķītis pāri ielai...[/quote]
un ar traumētiem kakla skriemeļiem slimnīcā - aizmugurē braucošajam pieļauju, ka nekas briesmīgs nebūs... vienīgais samīcīti dzelži, kuri remontējās. tikai veselība gan nav saremontējama!
14. Janvāris 2008, 11:10
bet nevar būt drošs ka nevienu neapdraudi, ja uz ceļa ir pilns ar mašīnām. visi brauc kolonnā un 100km/h viens aiz otra. Bet brīdī kad kāds sāk bīdīties maliņā, tā iet garām viņam visa kolonna. Reuzltātā, tas nabags netiek vairs atpakaļ ,jo viņu nelaiž kāds,ka gribēja apdzīt, bet bail iet garām, jo tipa šaurs, pretī brauc fūra un viņš paliek savā joslā blakus tam, kurš pabīdijās papildjoslā. Bremzēt netaisās, spiest arī ne. Un ko tad?
14. Janvāris 2008, 11:13
[user]261791|Doberman|[/user]bet nevar būt drošs ka nevienu neapdraudi, ja uz ceļa ir pilns ar mašīnām. visi brauc kolonnā un 100km/h viens aiz otra. Bet brīdī kad kāds sāk bīdīties maliņā, tā iet garām viņam visa kolonna. Reuzltātā, tas nabags netiek vairs atpakaļ ,jo viņu nelaiž kāds,ka gribēja apdzīt, bet bail iet garām, jo tipa šaurs, pretī brauc fūra un viņš paliek savā joslā blakus tam, kurš pabīdijās papildjoslā. Bremzēt netaisās, spiest arī ne. Un ko tad?
nēsmu novērojis tādus gadījumus... papētiet, ka papildjoslu izmanto fūres ar PL vai cietem ne baltijas numuriem... tad viss taps skaidrs!
14. Janvāris 2008, 11:14
[user]40643|Gints|[/user]
1. Likumā nav teikts, ka tev ir jālaiž šis, kurš grib tev tikt garām(tā ir tikai tava pretimnākšana)
2. uz šis papildjoslas velosipēdistiem, stāvošām mašinām un citiem kustoņiem ir priekšroka, tapēc ir jābū ļoti uzmanīgiem un pārliecinātiem, kad brauc tur iekšā.
3. nu parasti jau nelaiž kādu objektīvu vai subjektīvu iemeslu dēļ - nav jau vairs 90to gadu beigas, kad nezināja kas tas ir.
4. Es laižu VIENMĒR, ja tikai tas neapdraud mani vai kādu citu!
Es nesaprotu šo mūžīgo apelēšanu pie likumu neesamības gadījumos kad cilvēki normāli neiekļaujas satiksmē...
Es runāju tikai un vienīgi par savstarpējo sapratni un attieksmi. Situācija uz ceļa ir tikai un vienīgi atkarīga no mums pašiem, un ja mēs tam ar vēsu un loģisku prātu pieejam, tad visi laimīgi brauksim.
14. Janvāris 2008, 11:15
papētiet kā brauc steidzīgie biznesmeņi no Saulkrastiem...
Kad uz ceļa nav daudz mašīnu, tad visi smuki ietur distanci, pavirzās maliņā, to apdzen un tad tiec atpakaļ. Bet kad brīvdienu vakaros visi vālē ar distanci 2-3m, tad gribēdams netiec vairs atpakaļ. Tevi vienkārši peispiež braukt pa to joslu ilgi un dikti.
14. Janvāris 2008, 11:20
par neiekļaušanos normāli satiksmē bij jau cits likums....
tam jau tie likumi ir rakstīti, jo ir daži,kuri nedraudzējas ar pelēkajām šuniņām! Bet tā jau ikdienā protams, ka daudzkas notiek uz cieņas ,pieklājības un citu vērtību pamata(diemžel dažkārt arī kuram biezāka mašina).
14. Janvāris 2008, 11:21
[user]261791|Doberman|[/user]papētiet kā brauc steidzīgie biznesmeņi no Saulkrastiem...
Kad uz ceļa nav daudz mašīnu, tad visi smuki ietur distanci, pavirzās maliņā, to apdzen un tad tiec atpakaļ. Bet kad brīvdienu vakaros visi vālē ar distanci 2-3m, tad gribēdams netiec vairs atpakaļ. Tevi vienkārši peispiež braukt pa to joslu ilgi un dikti.
tāpēc nevajag braukt pa to joslu ar pilnu korpusu - parastu to dara ar pus korpusu!
14. Janvāris 2008, 11:22
nu ar puskorpusu jā. Bet vietas pietiek, lai blakus nostātos vēl vien vieglais un neiebrauktu pretējā joslā. Līdz ar to, viņam neliekas, ka kādam traucē...