Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Sastregumi!

09. Jūnijs 2008, 21:37

Šodien reāli nosēdēju sastrēgumā uz krasta ielas.Tas ir psc,labi ka bieži nebraucu pa Rīgu. :arge:

Sastregumi!

09. Jūnijs 2008, 21:41

[user]348501|eede|[/user]
kas labs bija?

nobloķēti ceļi visos virzienos, jo netālu atradās kravas auto ar cisternu, kas draudēja uzsprāgt.

Sastregumi!

09. Jūnijs 2008, 21:42

[user]402773|Uldis|[/user]Šodien reāli nosēdēju sastrēgumā uz krasta ielas.Tas ir psc,labi ka bieži nebraucu pa Rīgu. :arge:

pēdējā laikā tur atkal ir, Slāvu pārvadu taisa par jaunu.

Sastregumi!

10. Jūnijs 2008, 07:17

un šorīt šamie nobloķējuši vienu joslu (uz slāvu tilta), lai stabiņus dzītu zemē (taisa nožogojumu) :evil: blin ta varēja to darīt pēc 10:00, kad cilvēki būs uz darbu aizbraukuši - krasta iela atkal lēna :cry: labi ka izbraucu agrāk uz darbu 8)

Sastregumi!

10. Jūnijs 2008, 07:21

[user]40230|xmax|[/user]un šorīt šamie nobloķējuši vienu joslu (uz slāvu tilta), lai stabiņus dzītu zemē (taisa nožogojumu) :evil: blin ta varēja to darīt pēc 10:00, kad cilvēki būs uz darbu aizbraukuši - krasta iela atkal lēna :cry: labi ka izbraucu agrāk uz darbu 8)

Nekas tur nav nobloķēts, brīvi divas mašīnas iet viena otrai blakus, bet uz ceļa ir visādi indivīdi, kas nejūt savu mašīnu un pat ar puss metru katrā sānā, baidās braukt, ka neaizķer kādu. tas sašaurinājums tur ir jau no pagaišās nedēļas.

Sastregumi!

10. Jūnijs 2008, 08:30

[user]387025|Viks|[/user]bet uz ceļa ir visādi indivīdi, kas nejūt savu mašīnu

es piemēram jūtu mašīnu, bet Juglā, braucot tur,kur tagad remontē, vienā vietā 2 joslas pārvēršās par vienu, un tieši pēķšņi asā līkumā....MURGS!

Sastregumi!

10. Jūnijs 2008, 08:45

[user]2|SZ|[/user]
[user]387025|Viks|[/user]bet uz ceļa ir visādi indivīdi, kas nejūt savu mašīnu

es piemēram jūtu mašīnu, bet Juglā, braucot tur,kur tagad remontē, vienā vietā 2 joslas pārvēršās par vienu, un tieši pēķšņi asā līkumā....MURGS!

:iagree: galīgi nedomā ko dara :evil:

Sastregumi!

10. Jūnijs 2008, 08:59

Bet viņiem, meistariem, ir pilnīgi vienalga, tu vari vai nevari izbraukt. Viņam ir dots uzdevums, dotas norādes un viņi strādā. Tāds nu ir tas darbs. Vakar piemēram, es uz mājām nevaz nevarēju tikt, jo visi ceļi, kas ved uz ropažiem tika nobloķēti dēļ tās mucas, kas taisijās uzsprāgt. Brauc kur gribi, menti priekšā un nelaiž.
Tēma slēgta