Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 94 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Problēma -- autostāvvietas
AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2008, 14:27 
Lietotāja avatārs
nu,nez. esmu manijis,ka klamburus atstāj arī uz ilgāku laiciņu. nu tur pāris dienas...
un vai tad nebija tā,ka var arī plāksteri dabūt,ja RPP ierauga,ka neesi samaksājis?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2008, 14:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]156395|Nompelis|[/user]Es uz Skolas ielas redzēju...
no rīta noliek auto.... uzliek viņam ``kabluku``...... beidzas darbs (arī kabluku licējiem) :whistle: ... paņem auto... un aizbrauc mājās.. Un tā 5 x nedēļā... :D

Tos zābakus vairs vakaros nenoņem... Tad vienkāršāk ir auto atstāt neatļautā vietā, bet tā, lai neevakuē.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2008, 14:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Citēt:
[user]261791|Doberman|[/user]nu,nez. esmu manijis,ka klamburus atstāj arī uz ilgāku laiciņu. nu tur pāris dienas...
un vai tad nebija tā,ka var arī plāksteri dabūt,ja RPP ierauga,ka neesi samaksājis?

klamburu var turēt neierobežotu laiku un municipāļiem gar to nav sakara. nav vairs kā kādreiz - atstāj lai sabloķē, bet astoņos vakarā visiem ņem nost :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2008, 17:08 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 19:48
Atbildes: 2846
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: 4x4
Citēt:
[user]261791|Doberman|[/user]Nu jāpalūt kas man rajonā par stāvvietām. Negribās,lai dikti tālu no mājām būtu.
Tad sakat,ka 50ls ir par traku?

Manuprāt 50 Ls centrā oficiālā stāvvietā ir normāla cena šodien un ja tev tā vēl blakus mājām...
Ja nav noslēpums, kur tavā rajonā ir 50 Ls/mēnesī? vai tā ir maksa 24x7 vai tikai pa naktīm?
Jo cik zinu par 24x7 stāvvietām, tad Antonijas ielā (Magdalēnas nami) šobrīd ir 100 Ls/mēnesī, it kā pie Skonto halles - 45 Ls.
Citur centrā šī pati amplitūda 50-100 Ls, ja vispār piedāvā 24x7 variantu, jo viņiem izdevīgāk pa dienu laist iekšā uz stundām...
Tā kā nezinu gan, vai ir reāli atrast Mizx situācijas variantu, jo manuprāt jebkuram namam, kuram ir savs pagalms, parasti tā iedzīvotāji jau tajā tur savas mašīnas (un tad vēl visiem dzīvokļiem nepietiek)...
A kasko - nu ja tev nesarēķinās vairāk par 600 Ls (50 x 12), tad iespējams izdevīgi, pie nosacījuma, ka tev pa dienu mašīna nav jātur centrā, jo pretējā gadījumā maksāsi par novietošanu ielas malā (ja izdosies atrast, kur novietot)...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2008, 17:27 
Lietotāja avatārs
man tieši ielas sākumā ir apsargājama stāvvieta. 24*7
ja tik pa naktīm,tad var pa 30ls sarunāt.
apkārtnē jau ir padaudz stāvvietu, tik visas jau pilnas.
Mājas pagalmā besī turēt, jo ja gribu dienas vidu tikt ārā, tad ir vis maz trīs mašīnas jāsazvana,lai izbrauc ārā :D Loģiski,ka atpakaļ vairs netikt, ja negribās,lai zvanās un prasa pabraukt nost.
Apstaigāju apkārtni. Visas blakus ielas pārblīvētas. Katra mazākā spraudziņa izmantota, bet mana iela pustukša. Lieta tāda,ka tikai uz manas ielas ir maksa uzlikta, bet uz visām blakus ielām vēl par velti. Bet nu vietas nav vispār...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2008, 18:54 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

:evil:

Es varbūt mazāk gānītu daudzstāvenes, bet nu RIMI (par maximu konkrēti nezinu) iekš zoom,ALFAS, grrrrrrrr parastās stāvvietas (uz ielas) laikam riteņiem doimātas, iebraucot ar savu w124 par normāli durvis nevaru atvērt, tur ir tTIK šauri sazīmēts! grrrrrrr. es pēdēja laikā vienkārši pokuj slīpi pa 2 lieku, nafig man mersim buktes dabūt + ar saviem apmēriem NE nevaru normāli ieerāpties/izrpāpties!!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2008, 19:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Valdemāra un Lāčplēša ielas stūris, 25 Ls par 24x7 pagalmā, kurā iekšā tiek tikai 3 cilvēki, pārejie domā, ka tur nekā nav. Un 25 Ls ir vai tikko bija cena tuvākajās autostāvvietās par 24x7, jo konkurence rajonā pietiekama un tajās ir pietiekami daudz brīvu vietu. Kad tuvējos kvartālos un autostāvvietu vietās sacels visas ieplānotās daudzdzīvokļu mājas, tad gan vairs vietas nebūs nekam un nekur t.sk. nebūs autostāvvietu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2008, 19:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Skonto = 25 Ls, vismaz tikko bija. Varu pārjautāt tēvam, kam tieši šobrīd tur stāv auto.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2008, 20:31 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Janvāris 2007, 18:41
Atbildes: 1158
Atrašanās vietas: Jēkabpils, Rīga
Mašīna: W211 E320CDI

eh, juus nelaimiigie Riidzinieki. Man Jeekabpilii, nekaadu taadu probleemu nav. dziivoju privaatmaajaa, pagalmaa ir garaazha + pashaa pagalmaa 2 mashiinas var novietot.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2008, 20:52 
Lietotāja avatārs
toties mums ir nodegusi LaRocca un trolejbusi :D :evil:

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 94 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012