Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Es Tevi redzēju III

10. Marts 2010, 09:24

aha, arī kkad Andrey45 redzēju- dikti domīgs bija, nekur apkārt neskatījās,

Laikam iekš W140 ir sava pasaule, un pilnīgi neinteresē, kas apkārt notiek :super:

Es Tevi redzēju III

10. Marts 2010, 10:00

10 March 2010 09:11:42 Misters X rakstīja:
Kaut kad tad, kad WEBs nebija online, uz Saltu tilta sekoju vienam C124 AMG izpildījumā, V/N ZL 59, kas liek domāts, ka atnācis no Štatiem.

Skaists un iespaidīgs eksemplārs, kārtējo reizi varēja pārliecināties, ka AMG original tūnējums tomēr ir visatbilstošākais C124 modelim, ja vispār tādu vajag.
Apbēdināšu, no AMG tur ne smakas un diez vai no štatiem. Tas auto pieder CSDD darbiniekam, Bauskas ielā tieši pie numuru salīdzināšanas apskatāms. Diezgan novazāts, pliks, bodykits ir taisīts pēc AMG parauga, bet līdzība tikai aptuvena, priekšējais buferis uztaisīts galīgi šķībs. Labākajā gadījumā kāda cita savulaik zināma tūninga firma. Gāze. Motora pārsegs ar plato resti — arī šķībs. Un uz bagāžnieka ir īsās numura zīmes plastmasas uzlika, lai varētu legāli dabūt īsos numurus. Nemaz nezinu, vai no štatiem, jo tajā krastā droši vien būtu jāpiemaksā par turienei tik bomzīgu aprīkojumu. Iepērciet sev īsās uzlikas un ejat pēc īsajām numuru zīmēm! Arī sākumā no mugurpuses izskatījās interesanti, pēc tam nožēloju, ka piegāju un sabojāju iespaidu.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 10. Marts 2010, 10:02, kopā labots 1 reizi.

Es Tevi redzēju III

10. Marts 2010, 10:06

???

No pakaļas gan tik jamo redzēju, bet kopskats/skats no aizmugures bija ļoti OK,
iespējams tāpēc, ka nomazgāts :D

Žēl. Es cerēju, ka ir parādījies beidzot īsts AMG C124.

Es Tevi redzēju III

10. Marts 2010, 10:21

10 March 2010 10:06:47 Misters X rakstīja:
???

No pakaļas gan tik jamo redzēju, bet kopskats/skats no aizmugures bija ļoti OK,
iespējams tāpēc, ka nomazgāts :D

Žēl. Es cerēju, ka ir parādījies beidzot īsts AMG C124.
Bišku pačakarēts tūnējot tak tas viens ar 3,4 l motoru un Audi diskiem braukāja. Pilns vecais bodykits. Ja nebūtu tie lukturi sataisīti un diski, būtu super. Tad LaRocca rajonā ir viens, kam pilns vecais oriģinālais bodykits, varētu būt arī motors. Pirms gadiem manīju vēl vienu. Gaidzin arī ir pilns vizuālais komplekts. Bet Gen II bodykits Latvijā pilns un labā stāvoklī gan nav redzēts... Tas ZL 59 man arī no aizmugures labi izskatījās...
Pēdējo reizi laboja Mizx - 10. Marts 2010, 10:21, kopā labots 1 reizi.

Es Tevi redzēju III

10. Marts 2010, 11:03

10 March 2010 09:24:05 Misters X rakstīja:

Laikam iekš W140 ir sava pasaule, un pilnīgi neinteresē, kas apkārt notiek :super:

+1 :super: tā gan ir :D:D

Es Tevi redzēju III

10. Marts 2010, 14:31

10 March 2010 10:21:00 Mizx rakstīja:
Bišku pačakarēts tūnējot tak tas viens ar 3,4 l motoru un Audi diskiem braukāja. Pilns vecais bodykits. Ja nebūtu tie lukturi sataisīti un diski, būtu super.

:O

Es Tevi redzēju III

10. Marts 2010, 15:17

Šodien satikts Ome :shura: :sveiks: paldies par termostatu un filtriem :super:

Es Tevi redzēju III

10. Marts 2010, 15:40

Arī šodien satikts Ome. :sveiks: Pievienojos, paldies par detaļām. :super:

Es Tevi redzēju III

10. Marts 2010, 16:19

:sveiks:

Es Tevi redzēju III

10. Marts 2010, 21:38