Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Mūsu attieksme pret CSN un ceļu satiksmes dalībniekiem!!

07. Novembris 2008, 10:52

[user]1447|MBex300|[/user]
[user]187512|Udritis79|[/user]No Slokas ielas, pa pretējo joslu visiem garām i pa kreisi uz tiltu. Pēdējā laikā menti tur vairs nav manīti.

Menti vel škiet aizvakar bija...šonedēļ noteikti. A tādus pretējās joslas braucējus tur vispār reti redzu.

Nu nez, es katru rītu, moš mana varde visiem nepatīk :D

07. Novembris 2008, 10:56

Kopš esmu atrāvies tik daudz soda punktu, ka nākamais draud ar tiesībām nost uz laiku - braucu kā jērs :) Tātad sodu sistēma ietekmē mani! Visgrūtāk jau ir samierināties ar to, ka tagad Tev, lielajam varonim, kam spidometra bultiņa dzīvojās pa labo pusi, jādudina uz ~100.. Bet no otras puses - tādai pozitīvai sēņošanai ir arī gaišās puses. Pilnīgs miers no fēnotājiem, degvielas ekonomija, kas tagad ir tik svarīgi! :)

Nopietni runājot, mans uzskats ir: dari uz ceļa ko gribi, kaut kūleņus met, bet NETRAUCĒ citiem!!!

Daudzreiz lielveikalā gribās to beisbola nūju ielikt ratos blakus nūdelēm, bet diemžēl mirkļa ekspansijās jau tas neko uz labo pusi nemainīs...

Kāpēc UDR79 pieminētajā Igaunijā (kurā es arī ļoti bieži rādos) 3 joslu aplī kustība ar zīmēm ir noorganizēta: no kreisās joslas TAISNI; vidējās TAISNI pa LABI un no labās TIKAI pa LABI!!

Pie mums, protams, no visām TAISNI + no labās arī pa LABI.. Padomājiet..

He, jānopērk vecais, labais 2. golfiņš, labi jāapdrošina, un jāizbrauc pēc noteikumiem kādas 6x pa Slāvu vai Mūkusalas apli

:P

07. Novembris 2008, 10:57

Jā, tā kā Bīns to mazo 3riteņu vāģi - kā ierauga, tā vai nu jāapdzen vai jāiestumj grāvi :D

07. Novembris 2008, 10:57

[user]326388|Jazznfunk|[/user]Kāpēc UDR79 pieminētajā Igaunijā (kurā es arī ļoti bieži rādos) 3 joslu aplī kustība ar zīmēm ir noorganizēta: no kreisās joslas TAISNI; vidējās TAISNI pa LABI un no labās TIKAI pa LABI!!

labs

07. Novembris 2008, 11:04

tur jau tā lieta, ka cilvēks sāk domāt tikai tad kad jau tepiķis aizmuguras deg un viņam draud reāls sods, šajā gadījumā šķiršanās no vadītāja apliecības!

07. Novembris 2008, 11:06

[user]198952|AnsisR|[/user]tur jau tā lieta, ka cilvēks sāk domāt tikai tad kad jau tepiķis aizmuguras deg un viņam draud reāls sods, šajā gadījumā šķiršanās no vadītāja apliecības!

nu ja, tam jau tie sodi ir domāti...

07. Novembris 2008, 11:07

[user]1447|MBex300|[/user]
[user]198952|AnsisR|[/user]tur jau tā lieta, ka cilvēks sāk domāt tikai tad kad jau tepiķis aizmuguras deg un viņam draud reāls sods, šajā gadījumā šķiršanās no vadītāja apliecības!

nu ja, tam jau tie sodi ir domāti...

Tikai acīmredzot ir vēl par mazi...

07. Novembris 2008, 11:08

Jāsaka, ka pat labi, ka no bijušā darba busa nozaga manu pagājušos Ziemassvētkos paša sev uzdāvināto radardetektoru..

Nāvīgi interesanti ar viņu bija braukt! :) "Sēņojot" pat interesantāk :)

Ja nopietni, nopietnāks alkometrs ir daudz, daudz, daudz lietderīgāks pirkums!

07. Novembris 2008, 11:14

[user]326388|Jazznfunk|[/user]

Ja nopietni, nopietnāks alkometrs ir daudz, daudz, daudz lietderīgāks pirkums!

:iagree:
it sevišķi sestdienu rītos man noderētu! :whistle:

07. Novembris 2008, 11:17

Kko jau tur atkal taisās paaugstināt. Virsrakstu tādu nesen redzēju.
Nu nezinu cik par mazu, man šķiet pietiekami normāli viņi ir tagad.
Nu, lai jau augstina ja grib... - ātrāk pienāks brīdis, kad šis pats pieminētais - sarkanvaigu lauku opis - uzrausies uz vakar nomainītas zīmes un varēs uz ceļa gauži raudāt, jo par to viņam piešķirs kādus 10 punktus un 100Ls sodu. Bet visi kārtīgie un pareizie braucēji (šejienes un citurienes) varēs būt apmierināti un laimīgi :)
Tēma slēgta