Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Aptauja -Ko tu darītu ja...

04. Novembris 2008, 09:24

a` cik ir vidējais lapsas izmērs?

04. Novembris 2008, 09:31

šorīt brokastīs ēdu mežakuiļa kotletes.
Pagājušajā nedēļā braucu - busiņš notriecis mežkuili (150 kg), prasu viņam ko gaidi - metam tev iekšā. Šis saka - ko es ar to darīšu?
Es saku - ok, tad metam manējā iekšā!

Uz dīrāšanu bija atbraucis mežniecības priekšnieks palīgā.
Prasīju kā pareizi rīkotie šados gadījumos:

gadījumā kad nav kasko - zvanīt policijai un teikt - esmu notriecis cūku - viņi prasīs - lielu? Jāsaka - nē galīgi maza. Tad viņi teiks - Nu tad lai mētājas.
Ja teiksi ka liela - atbrauks un savāks vai nu viņi paši, vai arī medsnieku biedrība.

04. Novembris 2008, 09:34

Jūs ēdat nelaimes gadījumu upurus?

04. Novembris 2008, 09:35

[user]381866|stuntman|[/user]Jūs ēdat nelaimes gadījumu upurus?

nabagi :lol:

04. Novembris 2008, 09:36

Ansi, paliekam spama topikā plīz ar to Nabaggo tēmu 8)

04. Novembris 2008, 09:37

[user]198952|AnsisR|[/user]a` cik ir vidējais lapsas izmērs?

lielāka par kaķi, mazāka par vācu aitu suni, bet ja labi trāpa, var arī bez bufera un restes palikt.

04. Novembris 2008, 09:37

[user]540||[/user]Sorry, bet notrikta cilvēka salīdzinājums ar notriektu zvēru ir primitīvs.
Cilvēku es iekrautu mašīnā un uz 250 km/h aizvestu uz slimnīcu. Pat ja man pēc tam atņemtu tiesības, po uz visu.

Tiesības Tev toč atņemtu, un nevis auto vadīšanas, bet jebkura veida brīvas pārvietošanās tiesības uz kādu laiciņu.
Bišku jau ir jāpārlasa likums pirms šādu spriedumu iekalšanas zemapziņā, tā var sūdus sataisīt sev un visai ģimenei.

04. Novembris 2008, 09:38

[user]2|SZ|[/user]Ansi, paliekam spama topikā plīz ar to Nabaggo tēmu 8)

sorij, nenoturējos
:lol:

04. Novembris 2008, 10:25

[user]381866|stuntman|[/user]
[user]540||[/user]Sorry, bet notrikta cilvēka salīdzinājums ar notriektu zvēru ir primitīvs.
Cilvēku es iekrautu mašīnā un uz 250 km/h aizvestu uz slimnīcu. Pat ja man pēc tam atņemtu tiesības, po uz visu.

Tiesības Tev toč atņemtu, un nevis auto vadīšanas, bet jebkura veida brīvas pārvietošanās tiesības uz kādu laiciņu.
Bišku jau ir jāpārlasa likums pirms šādu spriedumu iekalšanas zemapziņā, tā var sūdus sataisīt sev un visai ģimenei.

+- jau var pārkāpt ātrumu un noteikumus, pats zinu gadijumu, kad bēnam kļuva ļoto slikti un sencis lidojot uz slimnīcu sastapa CP, pateic šiem, ka sīcim slikti un CP eskortēja ar zilajām gaismām šo ;)

04. Novembris 2008, 13:12

[user]209392|plashs|Aptauja -Ko tu darītu ja...[/user]

A vot, ko darītu, ja zinātu ka kkur vientuļš, ārā pamest, klaiņo un grauž zāli, balts mājas trūsītis? :whistle:
Tēma slēgta