Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

no rita atklajaas ka masina iebukteta

27. Janvāris 2008, 23:35

[user]1066|mersovod|[/user]Pagājušo piektdien man pie Dzegužkalna uz Buļļu ielas, stāvot korķī, dzirdu ka viens nesās. saprotu, ka tirzā būs, bet priekšā rinda, nekur dēties. dzirdu bremzēšanas skaņu, protams - sitiens. izkāpju ārā, no 3.pasāta veca izkāpj pavisam jauns puika, tāds ka ar puņķi no kājām nositīsi, trīc. prasu: kuda ļetiš, mudila? pil? - ņet. narkota? -ņet. prava jest? - ņet! saku: kizduj avārijas zīmi likt, lai vēl kāds neiebrauc. saka, tikko nopircis auto, izņemot analīzes nav ko paņemt. verdzības iekārta arī it kā jau garām. atbrauca fāteris, vectēvs, brālis. paskatījos: bamperam principā nekā! pasātam bampers saliekts, kapots uz augšu aizgājis.

žēl vajadzēja tā kārtīgi tavējo izsmērēt!

27. Janvāris 2008, 23:51

Tikko biju iegājis tavā smieklīgajā saitā, ākst. :evil: Saits tāds pats kā tu: nekāds un dzīve tāda pati. žēl ka tikai piesedz savu nevarību ar vairākuma šeit esošo cienījamāko automobili.

28. Janvāris 2008, 00:28

[user]1066|mersovod|[/user] žēl ka tikai piesedz savu nevarību ar vairākuma šeit esošo cienījamāko automobili.

nu toč toč atbilst tev! malacis ka atzīsties noob

28. Janvāris 2008, 00:50

tikai cieņa pret pārējiem šeit esošajiem cilvēkiem neļauj man pateikt to ko gribu, tev, dzīvniek. līdz rītam, ākst!

28. Janvāris 2008, 07:53

man bij tada ...ujnja, sezhu es mieriigi majas, uz 9 stavas, vasara, logi atverti, un dzirdu tadu lielo TRACK.... skatos pa logu, kaut kaada melna , pec tam izraadas, ka Volvo, brauc projaam, uzsitoot manejo jau 2 gadus stavejosho 190... es uz pakalejo balkoonu, redzu, taj pakaljeja numura nav, zvanu 112, vak kads tiem numurs, tie savieno, teicis ta, ta un ta, brauc tur, un krustojuma pagrieza tru, pec 10 min man uz mobilo zvans - naciet ara...

tiko iznaacis pie saveja 190, policisti jau brauc, un tiem pakal` shitajs volvo... paveicaas, ka tam bij amerikaanju numuri, un pakalejas nebija, ta vinsh uzreiz tika atpaziits

,udaks no blakus majas, nezin kapeec vinsh te razvorachjivalsja, bet braukt vinsh tieshaam nemak...

tatad, izredzes nok`ert vienauga ir, jo... uz vietas vienauga kaut kas palicis, vaj lukturu, vaj bampera daljas, vaj liecinieki no blakus logiem... ta vienu ari esmu izsekojis, kad drauga mashiniiti ietriecas un projaam braukt sacis, bet, numurus es piefiksejis :) jo viss ir dzirdams, un pec refleksa, ka tas var buut manejajs, jebkursh atskries pie loga atraak, neka pats doma...

28. Janvāris 2008, 08:00

galvenajs, visu jadar uzreiz, un pec iespejas ar lieciniekiem, un mekleet os uzreiz,
iznaacis ara, nofotografejis savejo , sakrajis visus pieradijumus no ienaidnieka palikushas un uz priekshu zvaniit,jo pec tam bus par veelu

28. Janvāris 2008, 08:23

[user]247624|ps2maniaks|no rita atklajaas ka masina iebukteta [/user]pazinja no rita atklaja ka vinja masina kas stavejusi zem loga pie majas ir iebukteta. ko tadaa situacija vajag dariit? vai ir verts mekleet vainiigo? :?

-KASKO,zvanok 112,dožidajemsja mentov,protokol,edem k strahovwikam.
-OCTA,kroem sebja 3 a lutwe 5 etažnim matom potomuwto ne kupil srazu(esli estj vozmoznostj finansovaja ili starostj mawini pozvaļajet),stoim žujom sopli,idjom domoj pitj vodku+pivo :P Obezateļnaja strahovka takie slu4aji ne opla4ivajet :ninja:

28. Janvāris 2008, 10:33

[user]221196|Juniors|Pie tās pašas tēmas...[/user]Šodien draugs iebrauca "pakaļā" ciati mašīnai, skāde nav liela - abiem saskrāpēti bamperi. Uzrakstīja saskaņoto, nekādu pretenziju, abi aizbrauca pa mājām. Jautājums tāds: vai viņš, mans draugs(tas kurš bija vainīgs) var mēģināt aizdzīt savu mašīnu uz,piemēram, Maximas stāvvietu, zvanīt savam Kasko un mēģināt stāstīt ka kāds viņam saskrāpēja bamperi? Varbūt stulbs jautājums, bet nekad neesmu ar to saskāries, tāpēc jautāju. :D

Tas gan nebūtu prātīgi, jo 100-200 Ls dēļ var riktīgi uzrauties uz krim.atbildēbu - Krimināllikuma 177.panta 1.daļa - Krāpšana 8)

28. Janvāris 2008, 10:47

kriminālatbildību :D , un līdzīgi gadijumi ir bijuši, ticiet man ;)

28. Janvāris 2008, 10:58

do 3 let :whistle:
Tēma slēgta