Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Nekaunīgais MB vadītājs

14. Janvāris 2008, 10:52

[user]261791|Doberman|[/user]bet ziniet kā ir? kopš man ir jaudīgs motors, stresa uz ceļa ir palicis krietni mazāk, jo gandrīz jebkurā situācijā var vai nu efektīvi sabremzēties, jo bremzes labas vai normāli uzraut, jo motors jaudīgs. Līdz ar to, ja kāds nelaiž garām apdzīt, strauji bremzē, ārdās pa ceļu utt, vienmēr var iemest 3. robā un dažās sekundēs uzraut maģiskos 140km/h :D
nu tas tā. novērojums. Kad braukāju ar 240 D, tad stresiņa bija krietni vairāk, jo vajadzēja ilgi vilkties aiz fūrēm un citiem sprāgoņiem uz 80, jo šie nelaida garām utt.

:iagree: Preciizi !!
Bija kaukas saistiits ar militaaro transporu kur piebilda ka pat pieredzejis
shoferis vairaak streso un nogurst braucot ar mazjaudiigu transportu =)

Nekaunīgais MB vadītājs

14. Janvāris 2008, 10:53

[user]261791|Doberman|[/user]bet ziniet kā ir? kopš man ir jaudīgs motors, stresa uz ceļa ir palicis krietni mazāk, jo gandrīz jebkurā situācijā var vai nu efektīvi sabremzēties, jo bremzes labas vai normāli uzraut, jo motors jaudīgs. Līdz ar to, ja kāds nelaiž garām apdzīt, strauji bremzē, ārdās pa ceļu utt, vienmēr var iemest 3. robā un dažās sekundēs uzraut maģiskos 140km/h :D
nu tas tā. novērojums. Kad braukāju ar 240 D, tad stresiņa bija krietni vairāk, jo vajadzēja ilgi vilkties aiz fūrēm un citiem sprāgoņiem uz 80, jo šie nelaida garām utt.

ar visu tavu jaudīgo motorus gadīsies kāds ideots, ka nelaidīs tevi garām - i būs. nepalīdzēs tie 220 ps

Nekaunīgais MB vadītājs

14. Janvāris 2008, 10:54

protams, ka būs. un ir. Es jau saku,ka vairums gadījumu. Līkumos neapdzenu... Vienkārši, vajag mazāk laika,lai apdzītu/sagatavotos apdzīšanai, līdz ar to, riebēklis nevar uzspēt īpaši patraucēt. Ja vienīgi neliek sānā un nestumj no ceļa 8D

Nekaunīgais MB vadītājs

14. Janvāris 2008, 10:57

[user]261791|Doberman|[/user]protams, ka būs. un ir. Es jau saku,ka vairums gadījumu. Līkumos neapdzenu... Vienkārši, vajag mazāk laika,lai apdzītu/sagatavotos apdzīšanai, līdz ar to, riebēklis nevar uzspēt īpaši patraucēt. Ja vienīgi neliek sānā un nestumj no ceļa 8D

Varu derēt ka tas 200ais acainies tieši šādu tekstu arī varētu patekt par to situāciju :D

Nekaunīgais MB vadītājs

14. Janvāris 2008, 10:59

kādā ziņā :?

Nekaunīgais MB vadītājs

14. Janvāris 2008, 11:01

[user]261791|Doberman|[/user]kādā ziņā :?

viņš, ar jaudīgu motoru brauc, bet visādi riebekļi šo nelaiž garām :D līkumā viņš drši vien arī nekad neapdzen :lol:

Nekaunīgais MB vadītājs

14. Janvāris 2008, 11:02

[user]1447|MBex300|[/user]Hmm, tiešām Baltezerā ir? Liekas ka esmu pa to joslu izbraucis cauri Baltezeram... Varbūt domā kaut kādus līniju apzīmējumus nevis fiziskus šķēršļus?

.........liniju apzimejumi.........ls40 valsts budzetaa.........

Nekaunīgais MB vadītājs

14. Janvāris 2008, 11:02

[user]261791|Doberman|[/user]kādā ziņā :?

Nu tip ka vinjam visi trauceeja apdziit ..... :lol:

Nekaunīgais MB vadītājs

14. Janvāris 2008, 11:04

Es katru dienu braucu pa Rīga - Tallina ceļu un ļoti reti ir tādi cilvēki, kuri speciāli nelaiž garām - parasti ir kāds iemesls vai arī cilvēks aizdomājies un nemaz neievēro,ka tu tur pie pakaļjas nervozē...

1. Likumā nav teikts, ka tev ir jālaiž šis, kurš grib tev tikt garām(tā ir tikai tava pretimnākšana)
2. uz šis papildjoslas velosipēdistiem, stāvošām mašinām un citiem kustoņiem ir priekšroka, tapēc ir jābū ļoti uzmanīgiem un pārliecinātiem, kad brauc tur iekšā.
3. nu parasti jau nelaiž kādu objektīvu vai subjektīvu iemeslu dēļ - nav jau vairs 90to gadu beigas, kad nezināja kas tas ir.
4. Es laižu VIENMĒR, ja tikai tas neapdraud mani vai kādu citu!

Esmu pats kilometriem sēdējis nopakaļis mašinai,kura velkas uz 85km/h un nēesmu līdis pakaļā, midzīnājis vai kā savādāk ietekmējis. Sagaidiju savu kārtu un bez problēmām apdzinu.
...jo var ar tādu rīcību palikt bez priekšejām lampām, ja tas nodod pa nažiem....ups...skrēja melns kaķītis pāri ielai...

Nekaunīgais MB vadītājs

14. Janvāris 2008, 11:04

Neapbižot Saulkrastu apvedceļu un visu pārējo tajā virzienā. Pirms Ziemassvātkiem par to biju patīkami pārsteigts – ļoti daudz izgaismotu posmu, salīdzinot ar citiem ceļiem var teikt, ka viss izgaismots, labs segums utt., taisns, pārredzams, pietiekami plats. Rezultātā darīju to, ko LV līdz tam mērķtiecīgi un ilgstoši nebiju atļāvies – nakts vidū posms no Salacgrīvas līdz Lilastei tika braukts ar ~180 km/h. Protams, kad sniegs un ledus, tādus jokus labāk neatkārtot, dienā arī nav ko biedēt apkārtējos.
Tēma slēgta