Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
02. Janvāris 2008, 14:20
[user]261791|Doberman|Cik jūs maksājiet par stāvvietu?[/user]man ir izvēle- pirkt iedzīvotāju karti par 40ls mēnesī vai maksāt 50 ls mēnesī par apsargājamu stāvvietu.
Izvēle jau acīm redzama, bet gribās dzirdēt jūsu viedokli. Cik jūs maksājiet par apsargājamu stāvvietu?
Es tā piesviedu pie deguna....lētāk ir Kasko apdrošināšana bez pašriska... Īstenībā, ja kas, -izrādīsies, ka stāvvieta neparko neatbild....
Vienīgais ``-``, laiks, ko pazaudēsi, ja a/m apskādēs... Kaut, to pazaudēsi arī tiesājoties ar a/m stāvvietas īpašnieku
25 Ls par slēgtu, privātu pagalmu prom no acīm, kurā bez manis tiek vēl tikai 2 cilvēki. Hmmm... varētu būt, ka ir viena brīva vieta, ja labi sabīdās...
50 Ls ir pietiekami daudz. Vai gar ostas pusi nav lētāku variantu? Vēl nesen redzēju par laikam 17 Ls mēnesī, tiesa, gabaliņu uz Sarkandaugavas pusi. Tajās stāvvietās tik un tā sargu atbildība ir aptuvena, tāpat var dabūt švīkas un vēl nez ko. Vieta uz ielas... nu, ja vismaz garantēta, tad OK, bet vai neizrādīsies tā, ka samaksāsi tos 40 Ls un tik un tā nebūs kur stāvēt? Tad varbūt labāk 50 Ls, bet vismaz zināsi, ka vieta rezervēta.
[user]261791|Doberman|Cik jūs maksājiet par stāvvietu?[/user]man ir izvēle- pirkt iedzīvotāju karti par 40ls mēnesī vai maksāt 50 ls mēnesī par apsargājamu stāvvietu.
Izvēle jau acīm redzama, bet gribās dzirdēt jūsu viedokli. Cik jūs maksājiet par apsargājamu stāvvietu?
Es to atrisināu nopērkot kasko! Gadā 222LS vai stāvvieta 360ls gadā! Un turu pie mājas!
02. Janvāris 2008, 14:21
Pag -- viņam tak centrs un uz ielas arī ir maksa... Tāpēc jau jautājums!
02. Janvāris 2008, 14:23
kasko ir vēl risināms jautājums. mašīna ir 90.gada.
Itkā jau nav problēmu, bet tiko uzlika maksas stāvvietu uz manas ielas. Ķēmi!
Nu jāpalūt kas man rajonā par stāvvietām. Negribās,lai dikti tālu no mājām būtu.
Tad sakat,ka 50ls ir par traku?
02. Janvāris 2008, 14:24
Bet diskusija gan veca. Kopš tā laika Dominā laikam gandrīz uzkāros ar vēl arī citu auto, Stockmanā arī apakšu pakasīju. Molā gan laikam esmu riskējis iebraukt un tas izdevies veiksmīgi. Bet tā pirmā reize bija nepatīkama – visiem jāizkāpj, jāizvāc iepirktais un tik un tā vēders pa zemi.
02. Janvāris 2008, 14:25
Es uz Skolas ielas redzēju...
no rīta noliek auto.... uzliek viņam ``kabluku``...... beidzas darbs (arī kabluku licējiem) :whistle: ... paņem auto... un aizbrauc mājās.. Un tā 5 x nedēļā...
Zinu ka centrā cilvēkiem ir nopietnas problēmaas un maksā pat 70Ls mēnesī. Ārpus centra 20 - 25 Ls.
Pats nemaksāju ne pa dienām, ne naktīm. Pa dienām - tapēc ka negribu, bet pa naktīm - jo nav stāvvieta pietiekami tuvu, un kasko tiešām tam arī ir domāts.
[user]261791|Doberman|[/user]kasko ir vēl risināms jautājums. mašīna ir 90.gada.
Itkā jau nav problēmu, bet tiko uzlika maksas stāvvietu uz manas ielas. Ķēmi!
Nu jāpalūt kas man rajonā par stāvvietām. Negribās,lai dikti tālu no mājām būtu.
Tad sakat,ka 50ls ir par traku?
Man ir 93. Piēdāvja`Kasko arī bez `pašriska...
02. Janvāris 2008, 14:26
50 Ls laikam ir mūsdienu skarbā realitāte. Esmu ar auto braucis uz darbu, jo naktī turēt var pa brīvu, pie darba pa brīvu + pārvietošanās pašam ar savu auto, nevis sab. transportu. Kāda atšķirība tos 50 ls ieliet tvertnē vai ielikt citam kabatā, ja jāsalej vairāk, tad tā arī ir tā starpība, ko iztērē sab. transportā. Bet šis padoms Tev laikam nederēs...