Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Es Tevi redzēju III

02. Jūlijs 2009, 13:52

A Hugo nebija Nr.paliktņi?

Es Tevi redzēju III

02. Jūlijs 2009, 14:11

Bļamba, ja šitādu varētu dabūt tad es:emo::rock::love2:

Rets modelis, saražoti tika ja nemaldos tikai 900 eksemplāri, parasti nāca 2.3 motorīšiem ar parastajām kārbām un automātiem, Cika man zināms vienu īsto esmu redzējis LV uz ielas pie mentenes kas pie 6,11 tramvaja galapunkta un cik zināms bija salons tirgošanā kas tika nopirkts un ja nemaldos ielikts baltā dieseļMB kurš ir pārdots uz Baltkrieviju vai uz to pusi kaut kur. Ir atrodamas pat pilnas komplektācijas to skaitā el beņķi ar atmiņu, apsildāmi, kondišku un pārējām perversijām kas bija tajos gados!

Es ar pa to pašu pie aspāzijas bulv. toties, cik man ir zinams, salons pagaidām stāv mašīnā :shura:

Es Tevi redzēju III

02. Jūlijs 2009, 15:04

29 June 2009 21:52:03 SZ rakstīja:
auto superkoptais izskats manuprāt nedaudz kompensē nesavietojamību ar šiem diskiem :super:

Attēls

Trāpīgāk pateikt nav iespējams!

Es Tevi redzēju III

02. Jūlijs 2009, 15:15

Pa dienu jau aizmirstās kas vakar redzēti: Smuks un labi uzturēts W116 S280. Dzīvē nebiju tik koptu w116 redzējis un tik tagad ieraudzīju cik w116 ir skaists. V/n neatceros, parastais, pēdējie divi cipari ...77
Laiku atpakaļ redzēts tumši zilais T123 ar turbodīzeli. Cik atceros bija baigi retais un komplektācija reta.

Es Tevi redzēju III

02. Jūlijs 2009, 15:41

02 July 2009 15:11:05 Valentiins rakstīja:
Bļamba, ja šitādu varētu dabūt tad es:emo::rock::love2:

Rets modelis, saražoti tika ja nemaldos tikai 900 eksemplāri, parasti nāca 2.3 motorīšiem ar parastajām kārbām un automātiem, Cika man zināms vienu īsto esmu redzējis LV uz ielas pie mentenes kas pie 6,11 tramvaja galapunkta un cik zināms bija salons tirgošanā kas tika nopirkts un ja nemaldos ielikts baltā dieseļMB kurš ir pārdots uz Baltkrieviju vai uz to pusi kaut kur. Ir atrodamas pat pilnas komplektācijas to skaitā el beņķi ar atmiņu, apsildāmi, kondišku un pārējām perversijām kas bija tajos gados!

Es ar pa to pašu pie aspāzijas bulv. toties, cik man ir zinams, salons pagaidām stāv mašīnā :shura:

Vācijā čābīgi eksemplāri sākās no 2000 EUR

Es Tevi redzēju III

02. Jūlijs 2009, 17:27

02 July 2009 14:52:19 Roma rakstīja:
A Hugo nebija Nr.paliktņi?
Hugo gan. Nebija viņam ne paliktiņu, ne kreklu — nekā. Arī viņu regulāri redzu, Vai uz Vanšu tilta, vai braucam pa Valdemāra ielu.

Es Tevi redzēju III

02. Jūlijs 2009, 18:01

Mārtiņ, uz Dzirnavenes es spogulī redzēju Tevi un dzirdēju pīpināšanu, bet nepaguvu pagriezt aizdedzi, lai atņemtu sveicienu!

Es Tevi redzēju III

02. Jūlijs 2009, 20:49

redzēti daudzi ... :smokin:

Es Tevi redzēju III

02. Jūlijs 2009, 20:58

Te gan nav neviena. Dīvainā kārtā redzēta Zucic kupeja, bet viņa paša nebija...

Es Tevi redzēju III

02. Jūlijs 2009, 21:03

02 July 2009 19:01:03 stuntman rakstīja:
Mārtiņ, uz Dzirnavenes es spogulī redzēju Tevi un dzirdēju pīpināšanu, bet nepaguvu pagriezt aizdedzi, lai atņemtu sveicienu!

Forši redzēt kādu tādu pašu "iznirstam" blakus! :super:
Tēma slēgta