Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
14. Janvāris 2008, 10:34
Tās joslas ir domātas braukšanai! Protams ja tur ledus, vai vel kaut kas apgrūtinošs vai bīstams, tad ok - nebrauc. Bet vispār man personīgi kaitina ka cilvēki absolūti atsakās saprast to nozīmi. Nav jau jāielien tur ar visu korpusu, līdz zālītei, tāpat arī nav jābrauc tur visu laiku. Redzi ka kavē kādu - iebrauc ar pus mašīnu un pretīm braucošais, ja rubīs kas notiek un fiziski varēs, izdarīs tāpat. Rezultātā trīs mašīnas izmainās bez problēmām (nereti arī četras).
Un cik atceros uz Saulkrastu šosejas ir tikai viena vieta kur tā josla izbeidzās - pirms Saulkrastiem pie dzelzceļa tilta.
14. Janvāris 2008, 10:34
JA ir brīvs no Pretīmbraucošajiem, tur var perfekti apdzīt, Apdzenamajam neiebraucot tajā pusjoslā....
14. Janvāris 2008, 10:35
:evil: И сзади надпись "Спишу на тот свет"
14. Janvāris 2008, 10:35
[user]1447|MBex300|[/user]Un cik atceros uz Saulkrastu šosejas ir tikai viena vieta kur tā josla izbeidzās - pirms Saulkrastiem pie dzelzceļa tilta.
nea, pirms Ādažiem, Baltezerā, vairākas pieturas vietas autobusiem, brīdinājumu tur tiešām nav...
14. Janvāris 2008, 10:38
[user]259289|bigono|[/user]:evil: И сзади надпись "Спишу на тот свет"
:iagree:
14. Janvāris 2008, 10:38
Hmm, tiešām Baltezerā ir? Liekas ka esmu pa to joslu izbraucis cauri Baltezeram... Varbūt domā kaut kādus līniju apzīmējumus nevis fiziskus šķēršļus?
14. Janvāris 2008, 10:39
Rīga-Bauska man liekas ļoti ērts un pārdomāts ceļš, brauc un priecājies. brīdinājumu, ka papildjosla beidzas tur tiešām nav, un tomēr- normāli pārredzams, un platāks kā Saulkrastu šoseja.
14. Janvāris 2008, 10:45
[user]96181|loluuu|[/user]Rīga-Bauska man liekas ļoti ērts un pārdomāts ceļš, brauc un priecājies. brīdinājumu, ka papildjosla beidzas tur tiešām nav, un tomēr- normāli pārredzams, un platāks kā Saulkrastu šoseja.
Ir tur viens taads ne paarak posms pie kapiem

tanii posmaa arii ik
pa laikam uz lauka meetajas fuures
Pasham arii tur ar Audi sanaaca taada apdziishana uz mm :?
14. Janvāris 2008, 10:48
bet ziniet kā ir? kopš man ir jaudīgs motors, stresa uz ceļa ir palicis krietni mazāk, jo gandrīz jebkurā situācijā var vai nu efektīvi sabremzēties, jo bremzes labas vai normāli uzraut, jo motors jaudīgs. Līdz ar to, ja kāds nelaiž garām apdzīt, strauji bremzē, ārdās pa ceļu utt, vienmēr var iemest 3. robā un dažās sekundēs uzraut maģiskos 140km/h
nu tas tā. novērojums. Kad braukāju ar 240 D, tad stresiņa bija krietni vairāk, jo vajadzēja ilgi vilkties aiz fūrēm un citiem sprāgoņiem uz 80, jo šie nelaida garām utt.
14. Janvāris 2008, 10:51
Tomēr vairāk par 70 % latvijas autovadītāju nemāk izmantot papildjoslas.... tajā skaitā arī liels daudzums no kluba!