Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
23. Novembris 2008, 22:29
lai snieg, un vēl vairāk!
23. Novembris 2008, 23:01
Только приехал с румбульской взлётки. 8)

8) Ну, вроде нормальные зимние покрышки, на прямой - ветром не сдувает, а в заносе - можно контролировать. Народу там - пиндец.
23. Novembris 2008, 23:05
Mnoga snega eto super

:evil: segodnia na svojom pokatalsia po ulicam Rigi 8) krasota
.gif)
bez ESP striomna jezditj
23. Novembris 2008, 23:07
[user]214137|RTXs|[/user]davai, raadiet tik shurp veel kaads, ko esiet pa shodienu sadariijushies...
žēl, bet bij pa tumšu, lai filmētu =)
23. Novembris 2008, 23:23
я на стоянку еле заехал, пол часа с лопатой вокруг машины бегал, пока в дырку влез :must: и резина вроде нормальная...
23. Novembris 2008, 23:34
Ceļi katastrofāli! Tikko uz krastenes uztaisīju 270 grādu apgriezienu pats to negribot... :? Labi, ka labi beidzās!
24. Novembris 2008, 00:04
Jeekabpilii celji netiiriiti, gaajeeji paarvietojas pa celja vidu, mashiinu ljoti maz.
24. Novembris 2008, 00:14
Jauki...
Sniegs Latvijā! Achtung - dabas katastrofa! :x
Visi velkas uz 20km/h un tāpat nejēdz taisnvirziena trajektoriju noturet!
Šodien nobraucu uz garažu atpakaļ un pie vecākiem.... nu kadi 40km kopā pa Rīgu... ko tikai neredzēju.
1. buss nesās uz septiņdesmit pa ulmaņa gatvi ...nu lai nesas....es jau ar tāpat... šip pagadās priekšā siers ar opi...es apsteidzu iedegas sarkanais es apstājos ... šis var redzēt opi apsteidzis un ar sabloķētiem riteņiem nesās tieši man virsū... lieki teikt ka tas kohs sadzēsās krustojuma vidū labi ka paspēju pamukt malā.
Kur prāts 3t lidināt uz septiņdesmit un cerēt ka nobremzēs ka uz sausa asfalta?
2. blonda čikse sēž uz gājēju pārejas un bola acis pēc pagrieziena -KIA odnako ne BMW.... citādi būtu žogā...
3. audi pie garažas stāv jau bez purna stabā...
4. audi 80 ...meģina neto izbraukt neto iebraukt stāvvietā pie mājas ...sievišķis stumj vīrišķis ārdās ....
Tas jau pusbēda ka MS riepas vasarenes ... bet ar gāzi un sajūgu vispār neprot strādāt.
Kuda katimsjā jājautā?
man ir ekstrēmi vienkārša ideja kā samazināt korķus Rīgā un Latvijā kā arī katastrofāli atstāt CP bez slaukšanas ienākumiem.
ideja vienkārša kā cirvis - visus draiverus aizvest uz kādu nenotiritu ceļu ar pāris 90 grādu līkumiem un pacēlumiem ... un lai nobrauc šādā laikā naktī 100km ar vidējo 70km/h.
Var izmantot dajebkādu 1x1...2x4...3x4...4x4...sākot no zapara un beidzot ar defenderi... ja rokas līkas nekas nepalīdzēs pat subaru sti (sudraba ar zvaigznitem arī nevarēja man priekšā paņemt līkumu laikam atkal pārcentās ar gāzi)
Eksāmens var tikt nokārtots atkaŗtoti nākošajā ziemā!
24. Novembris 2008, 00:17
plashs, vis labākais numurs bija, kad brauci bez eļļas
24. Novembris 2008, 00:18
[user]221196|Juniors|[/user]Ceļi katastrofāli! Tikko uz krastenes uztaisīju 270 grādu apgriezienu pats to negribot... :? Labi, ka labi beidzās!
Ar to nav jālielās...padomā kas būtu ja tev blakus fūre brauktu.