Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Es Tevi redzēju III

12. Marts 2009, 02:55

[user]173655|vabo|[/user]
[user]263514|bite747|[/user]
[user]173655|vabo|[/user]W211 v Staruhe xx- 282 s ramkami kluba. pozdravļaju s gor4i4nikom :x ja sevodnja na 87,- ls nastojal :arge:

kak eto tebe udalosj na 87? :?

Vsem kto tam pojavļajetsa! nestavte mawini gde ,,P,, oplata po sms ( a sei4as ih budet vsja staruha+ naberežnaja) pervij 4as - 5ls,potom 7, i 8 ls tak naverno. prijehal v 13.00 vobwe negde postavitj vezde eti urodi s razrewenijami Rigas dome teh netrogajut mļa.do etova zvonil vesj Mart budut toka predupreždatj,okazalasj ne srazu, kontroļnij v golovu. v 16.00 za malim v sadik sbralsja ehatj, jestj krasnij tufļa.karo4e skoka nastojal umnožajut cenik na 3!!!!!! AHUJETJ biznes!!!prijehal keks tipo snimatj, ja govorju tebe bawku srazu razbitj ili kak, tot v mawinu prig i ujehal,zvonju ewo raz esli neprijedut vizovu rebjat fleksom srežut.prijehal no nesnimajet poka deneg nezapla4u.poobewal esle ewo raz uvižu evo s krasnoj tufeļkoj noģi perelomaju...mļa zla nehvatajet,dostali sil boļwe net...

dlja rizhskoj dumi varka razreshenija na levo prodavat` svoim :))))))
kak ranshe vjezd v staruhu kto hotel dostaval

Es Tevi redzēju III

12. Marts 2009, 09:44

apsteigts gaiši zils W126 uz K.Ulmaņa Gatves, iekšā bij jaunieši, no šejienes kāds ?

Es Tevi redzēju III

12. Marts 2009, 09:52

[user]173655|vabo|[/user]
[user]263514|bite747|[/user]
[user]173655|vabo|[/user]W211 v Staruhe xx- 282 s ramkami kluba. pozdravļaju s gor4i4nikom :x ja sevodnja na 87,- ls nastojal :arge:

kak eto tebe udalosj na 87? :?

Vsem kto tam pojavļajetsa! nestavte mawini gde ,,P,, oplata po sms ( a sei4as ih budet vsja staruha+ naberežnaja) pervij 4as - 5ls,potom 7, i 8 ls tak naverno. prijehal v 13.00 vobwe negde postavitj vezde eti urodi s razrewenijami Rigas dome teh netrogajut mļa.do etova zvonil vesj Mart budut toka predupreždatj,okazalasj ne srazu, kontroļnij v golovu. v 16.00 za malim v sadik sbralsja ehatj, jestj krasnij tufļa.karo4e skoka nastojal umnožajut cenik na 3!!!!!! AHUJETJ biznes!!!prijehal keks tipo snimatj, ja govorju tebe bawku srazu razbitj ili kak, tot v mawinu prig i ujehal,zvonju ewo raz esli neprijedut vizovu rebjat fleksom srežut.prijehal no nesnimajet poka deneg nezapla4u.poobewal esle ewo raz uvižu evo s krasnoj tufeļkoj noģi perelomaju...mļa zla nehvatajet,dostali sil boļwe net...

vo biznes sebe suki pridumali :? takix to4no toka mo4itj
nedavno po teliku pokazivali menedžera odnoj gostinici v staruhe, u teh voobshe net klientov, posle novix pravil ulica gde oni raspolozeni zapreshennaja, i menti on govoril tak i korouljat, taksi podjezaet, oni suki hops fotikom i vse, daze pisatj nenado, on pokazal kvitancii na summu 240 Ls ondomu taksi za 5 rabocih dnej :?
govorti pisali pismja, a tam ne otveta ne priveta

Es Tevi redzēju III

12. Marts 2009, 10:12

kungi ?

kāds sakars Jūsu satraukumam un šim topikam ?

Es Tevi redzēju III

12. Marts 2009, 11:38

Tiko redzeeju MB49 paardaugavaa :ninja:
Oldskuuls baigaa shtelle - smuks aparaats ;)

Es Tevi redzēju III

12. Marts 2009, 12:07

Līkumojot pa mazajām pārdaugavas ielām, pa milzīgām peļķēm cenzdamies neapšļakstīt garāmgājējus, un viens no tiem izrādās Edzaa :D Nez ko viņš teiktu, ja es būtu šo nošķiedis?! :D

Es Tevi redzēju III

12. Marts 2009, 12:23

Gan jau ka teiktu - kaut kāds vecs lūznis ar pienapuiku pie ruļļiem :must: nthng prsnl

Es Tevi redzēju III

12. Marts 2009, 12:35

:D
Peec pienapauikas gan neizskatiijaas, tieshi otraadi ar, tikai MB entuziastam raksturiigu, sviniiguma un svariiguma sjas izteiksmi, MB49 nesteidziigi, sveicinoties, nokruiizeeja man garaam :D

Es Tevi redzēju III

12. Marts 2009, 12:56

[user]2|SZ|[/user]kungi ?

kāds sakars Jūsu satraukumam un šim topikam ?

vel viens tāds teksts un es izdēsīšos :cry:

Es Tevi redzēju III

12. Marts 2009, 12:59

124-tā kupe ar DP-3311 starp mums? :evil: redzēta pie R6V ap 12.30 :P
Tēma slēgta