Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Es Tevi redzēju III

05. Marts 2009, 22:48

Dzirdēts eede un swatiņs pa telefonu! :D

Es Tevi redzēju III

06. Marts 2009, 02:14

Redzēts KB-10 pirms 22:00 uz Raņķa dambja... aizlidoja tā ka netiku pat līdzi.. :D Un vai šovakar pie RTU uz Raņķa Dambja nebija noparkojies Holo???? P.S. Olimpijā redzēts Deksters ēdam zupu... :evil: :evil: :D

Es Tevi redzēju III

06. Marts 2009, 10:30

[user]176832|SWATboy|[/user]P.S. Olimpijā redzēts Deksters ēdam zupu... :evil: :evil: :D

8D

Es Tevi redzēju III

06. Marts 2009, 10:41

aizvakar redzēts Yellow submarine, pie Tele2, Merkeļa ielā...
liekās, ka pakaļa biku nosēdusies :whistle:

Es Tevi redzēju III

06. Marts 2009, 10:43

[user]398|Renoir|[/user]
[user]2|SZ|[/user]Pēc Dinamo Spēles mēs ar vienu ML un W220 pēc 25 min bezcerīgas gaidīšanas pārbraucām pāri gājēju celiņam uz otru izbraukšanas vietu no OSC, jo nu tas bija kkāds pipec, policijas pilns , bet šie tik sēž savos Volvo un neko nedara, neregulē....

ciest nevaru to vietu. labi, ka man tagad parkings ir RCC mājā. Citādi tie trakie hokeja bļāvēji tur vienmēr sataisa tādus nejēdzīgus korķus!

RCC - Rīgas CentrālCietums :ninja: :whistle:
:D :D :D

P.S.:tas pie melnā humora :P

Es Tevi redzēju III

06. Marts 2009, 10:46

[user]168392|Valentiins|[/user]aizvakar redzēts Yellow submarine, pie Tele2, Merkeļa ielā...
liekās, ka pakaļa biku nosēdusies :whistle:

pie LU, pie LU......

un pakaļa nosēdusies dēļ tiem Zinību kalniem, ko jams ik reiz noslēpj submarīnē, iznākot no Raiņa 13.

Es Tevi redzēju III

06. Marts 2009, 11:08

tie nav zinību kalni, bet granīta gabali, ko šamais nevis lekcijās un biblenē grauž, bet pa kluso stumj mājās un ar fleksi un perforatoru sasmalcina :whistle: :D

Es Tevi redzēju III

06. Marts 2009, 12:35

Jūs tak neesat pilni rubuļi, šito sarakstīdami :must:
Tiesa, kas tiesa, aizvakar biju dzelteno noslēpis drīzāk Govs2 rajonā, jo trešdienās apmeklēju Filosofus, pārējās dienās gan Raiņa 19 apkaimes acis priecē dzeltenā spozme (kad nomazgāta, atšķirībā no šīsnedēļas).

Es Tevi redzēju III

06. Marts 2009, 13:54

[user]381866|stuntman|[/user]Jūs tak neesat pilni rubuļi, šito sarakstīdami :must:
Tiesa, kas tiesa, aizvakar biju dzelteno noslēpis drīzāk Govs2 rajonā, jo trešdienās apmeklēju Filosofus, pārējās dienās gan Raiņa 19 apkaimes acis priecē dzeltenā spozme (kad nomazgāta, atšķirībā no šīsnedēļas).

zelta vārdi, kad nomazgāta :must:
:D :D :D :D :D

Es Tevi redzēju III

06. Marts 2009, 14:09

redzēts Richy, aka Dobermann, aka Inflācijai sejā splāvējs.
Pie maximas jūrmalas šosejā.
Bampera vāciņš konsekventi iztrūkst, a citādi viss kulē.
Tēma slēgta