Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Es Tevi redzēju III

05. Marts 2009, 00:08

:lol:

ta arī domaju, ka kāds no zināmajiem, tāpēc tik neslaids loks bij :whistle:

Es Tevi redzēju III

05. Marts 2009, 09:18

Jazz... :lol:

nebij bail, ka spoguli aizķeršu ?

Es Tevi redzēju III

05. Marts 2009, 09:21

šorīt bija saskarsme ar diezgan traku zaķi uz Salu tilta un K.Ulmaņa Gatves....zālš W210 E 32 (0 bij noplēsta) :lol:

brauca uz 100 km/h , pagriezienus nerādīja, un tā rezultātā vēlāk gandrīz ieplēsu viņai uz kādiem 80 km/h sānos, jo šamā pēkšņi izdomāja mainīt joslu BEZ pagrieziena rādīšanas....aukstas kājas vispār :D

Es Tevi redzēju III

05. Marts 2009, 09:23

[user]2|SZ|[/user].zālš W210 E 32 (0 bij noplēsta) :lol:

Ideāls veids, kā padarīt auto krutāku ar 0 izmaksām. E32 skan jau pēc AMG versijas 8D
Laikam es arī noplēsīšu... Varbūt vēl arī 4 noņemšu, lai interesantāk.

Es Tevi redzēju III

05. Marts 2009, 09:26

"DIESEL" noplēšot pirmos 3 burtus arī uzreiz izklausās pavisam citādi...

Es Tevi redzēju III

05. Marts 2009, 09:26

e200 sel :lol:

Es Tevi redzēju III

05. Marts 2009, 09:49

[user]2|SZ|[/user]šorīt bija saskarsme ar diezgan traku zaķi uz Salu tilta un K.Ulmaņa Gatves....zālš W210 E 32 (0 bij noplēsta) :lol:

brauca uz 100 km/h , pagriezienus nerādīja, un tā rezultātā vēlāk gandrīz ieplēsu viņai uz kādiem 80 km/h sānos, jo šamā pēkšņi izdomāja mainīt joslu BEZ pagrieziena rādīšanas....aukstas kājas vispār :D

Šitais ir tāds sieviešu braucēju tips - ja kaut kas notiek, tad ir pilnīgā pārliecībā "es taču visu darīju pareizi", bet pati jau neatceras un neapzinas ko izdarījusi. Vēl pie šī tipa pieder tādas kas nepalaiž nekādā gadījumā :lol: Vienreiz ar čomu stāvot korķī griezām uz galvenās nozīmes ielu - a tur viena izdomājusi - Man ir galvenais ceļš un po! Man tieši rokās bija tā CSDD grāmatiņa ar dzejolīšiem un ierakstu par rāvējslēdzējprincipu - jau biju gatavs izkāpt un ielikt šai logā :x bet nu nākamreiz ;)
Man nu toč nav nekas pret sievietēm vadītājām, bet no dažām var palikt aukstas kājas... :D

Es Tevi redzēju III

05. Marts 2009, 10:04

Nja, ir gadījies aizbraukt pa zālāju starp šosejas joslām ar saviem 100 km/h, jo viena tāda brauca augšā no uzbrauktuves un ignorēja zīmi, ka jādod ceļš -- augšā un uzreiz otrā joslā, kur es braucu.

Es Tevi redzēju III

05. Marts 2009, 10:16

vakar pēc Dinamo spēles stāvieta redzēju zaļu w123

Es Tevi redzēju III

05. Marts 2009, 10:19

Pēc Dinamo Spēles mēs ar vienu ML un W220 pēc 25 min bezcerīgas gaidīšanas pārbraucām pāri gājēju celiņam uz otru izbraukšanas vietu no OSC, jo nu tas bija kkāds pipec, policijas pilns , bet šie tik sēž savos Volvo un neko nedara, neregulē....
Tēma slēgta