Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Latvijas (ne) ceļi

06. Janvāris 2011, 23:48

sorī,laikam nogurums :),tīrāmie nebija latvijas pusē,estos -viss kedai

Latvijas (ne) ceļi

06. Janvāris 2011, 23:50

Nezinu, ko nozīmē osčenčiki :D bet Balva reku tikko (5. janv) atsūtīja vēstuli, ka ieskaitīs norādītajā kontā naudu, uzņemu laiku, kad ienāks :)
Negadījums bija 21. decembrī, izbraucu no sētas (privātmāja), apstājos uz mazā ceļa 45 grādus šķērsām, gāju taisīt ciet vārtus, kad apgriezos, lai ietu atpakaļ auto, skatos viens slīd iekšā durvīs! Un ieslīdēja arī. Mans galamērķis tajā rītā bija CSDD, lai pārdotu mašīnu :D
Beigās sanāca, ka pircēja sazvanīja savu draugu servisā, šis teica, cik izmaksās remonts, nometu 200 ls no cenas, tāpat pārdevu, nu un Balva, cerams atsūtīs vēstulē minētos 240 ls :)
Par nervu pačakarēšanu sanāk 40 ls. Bet sajūta ļoti ļoti stulba, kad tev sasit mašīnu 25 minūtes pirms pārrakstīšanas.

06 January 2011 23:04:12 dixi rakstīja:
Labs vakars visiem kam vel mashinas ir veselas... Man šodien Baldenes centrs bija liktenīgs, dabuju rakstīt saskaņoto... Tagad meklēju MB W202 97` gada priekšēja kreisas puses moldingu uz bamperu, moldingu zem luktura un dubļu sargu kreisas puses...

Publicēju notikuša foto...

http://fotki.lv/lv/dixi070184/comments-32722208/
http://fotki.lv/lv/dixi070184/comments-32722207/
http://fotki.lv/lv/dixi070184/comments-32722545/

Rīt braukšu uz BALVU, kadam bija kaut kada saskarsme ar viņu ocenjščikiem?

Paldies par atsaucību!
Pēdējo reizi laboja Raimis - 06. Janvāris 2011, 23:51, kopā labots 1 reizi.

Latvijas (ne) ceļi

07. Janvāris 2011, 00:33

un vēl-esat kādreiz redzējuši,ka banānijā sniega laikā TĪRA SNIEGU NO CEĻA ZĪMĒM? es ne,kaut ir braukts gana...,bet vakar biju pārsteigts ,ka uz šosejas aiz Pērnavas,viss okidoki-laikus brīdinājumi,zīmes,lampas...,bet tur čaļi tīra sniegu no vienkāršaas miesta zīmes.....(p.s.izvietotie brīdinājumi laikam standarts,jo neko uz ceļa nemainīja,,,,arī apmale iztīrīta,uz kuras nu akurāti novietots mb darba rūķis un viss notiek.....),bllle,iebraucu dzimtenē...,un atkal .kā pa pludmali,nekas netīrīts,nešķūrēts,kā pa jūrmalas pludmali brist.....

Latvijas (ne) ceļi

07. Janvāris 2011, 12:30

suunu ciems

Latvijas (ne) ceļi

07. Janvāris 2011, 12:42

vakar braucu no Ludzas uz Kaarsavu un atpakalj. Vienkaarshi viens liels WTF, jo asfalta vietaaa celjaa ir 1 cm bieza spiidosha ledus kaarta. Rezultaataa, chutj neaizgaaju graavii ar 50 km/h aatrumu, kas man ari bija maksimaalais shajaa braucienaa :D koroche, bija bedigi

Latvijas (ne) ceļi

07. Janvāris 2011, 12:44

Šodien šļūcu plakaniski pāri visām 4 joslām, knapi knapi savācos lai nenonestu tilta margas, labi ka neviens nebrauca pretī, apakšā ledus, pa virsu putra :doh: auksti sviedri.

Latvijas (ne) ceļi

07. Janvāris 2011, 12:47

kaadu briidi es pat saaku domaat par dzhipu, bet peec tam sho domu atmetu un pasliideeju taalaak :D

Latvijas (ne) ceļi

07. Janvāris 2011, 13:00

Ja nebūtu džipa, tad vakar vakarā nemaz mājās netiktu. Pa ceļam nācās vienu pretimlienošo izvilkt no kupenām (uz ceļa) lai atbrīvotu "ceļu" un tiktu tālāk. Un tas vēl bija labākais ceļa posms:power:

Latvijas (ne) ceļi

07. Janvāris 2011, 13:54

Rajona tīrībai...
Attēls

Latvijas (ne) ceļi

07. Janvāris 2011, 14:39

Tieši tas, kas vajadzīgs...
Attēls
Tēma slēgta