Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
05. Maijs 2010, 21:54
.
Pēdējo reizi laboja
AS - 05. Maijs 2010, 21:56, kopā labots 1 reizi.
05. Maijs 2010, 22:06
05 May 2010 21:16:03 naziitis rakstīja:
Posmotri v LZTI majaslape.
.gif)
...
06. Maijs 2010, 08:47
Донор как бы есть, целый кузов в хорошем состояние но от англиской машины. Вопрос заключаеться не в том что можно сделать или нельзя данную машину, а в другом есть ли смысл и на сколько можно сделать что бы потом самому ездить, а не как литовцы сделать и продат! При всем при этом что 140 что 124 в хорошем состояние близко к идеальному осталось очень мало и не хочется терять еще одно авто на шроте. В данный момент идут иседование как и что лучше сделать, в первую очередь что бы качественно, а во вторую чтобы расходы на все были одекватные. Другая проблема это детали их поиск по хорошим ценам, только оригинал, например задние фары такого вида трудно найти и если попадаются в хорошем состояние то цена за них не малая, так же парктроники, задний бампер, крышка багажника.
По деформаций, стекла все целые кроме заднего и самого дорогого, у него пошёл скол с низу, видно придовило крышкой багажника, крыша с левой стороны тоже нем ного но повело, с правой стороны ушли немного двери, особенно переднее открываеться с трудом.
06. Maijs 2010, 08:53
если у кого есть что предложить по хорошим цена то интересует (только оригинал)
1. задний бампер с парктрониками и хромом
2. парктроники
3. крышка багажника
4. обшивка багажника с одной стороны для CD ченджера, пластик над запаской,
5. фары и средняя накладка
6. замок багажника
7. резинка багажника
8. заднее стекло
9. декоративные накладки на заднее стекло
10. задний глушитель
11. возможно задний мост
06. Maijs 2010, 08:53
Ja anglim nav gadījis neviens sitiens pa aizmuguri un tajā deformācijas zonā no iekšpuses nav manāmas stiepšanas pēdas, tad varbūt ir vērts to uzskatīt par donoru. Citādi auto tiešām viegli atkal "dabūt īsāku". Bet ja pat durvis vairs īsti neveras... Es laikam uzskatītu, ka konkrētā virsbūve pilnībā norakstāma, ka nav vērts metināt kopā. Tāds to auto liktenis!
Par W140 pakaļējiem lukturiem — vismaz pirms kāda laika handler.lv Rīgas birojā kāds bija pasūtījis jaunus (ražošanas pēdējo gadu modelim), bet nebija savācis. Solija pārdot par ļoti labu cenu — varbūt vēl ir pieejami!
Pēdējo reizi laboja
Mizx - 06. Maijs 2010, 08:53, kopā labots 1 reizi.
06. Maijs 2010, 08:55
по фарам уточню, по кузову будет видно когда все разберут, пока трогать машину нельзя, осмотр проведен пока только с наружы
06. Maijs 2010, 09:06
06 May 2010 09:53:31 Mizx rakstīja:
Ja anglim nav gadījis neviens sitiens pa aizmuguri un tajā deformācijas zonā no iekšpuses nav manāmas stiepšanas pēdas, tad varbūt ir vērts to uzskatīt par donoru. Citādi auto tiešām viegli atkal "dabūt īsāku". Bet ja pat durvis vairs īsti neveras... Es laikam uzskatītu, ka konkrētā virsbūve pilnībā norakstāma, ka nav vērts metināt kopā. Tāds to auto liktenis!
Par W140 pakaļējiem lukturiem — vismaz pirms kāda laika handler.lv Rīgas birojā kāds bija pasūtījis jaunus (ražošanas pēdējo gadu modelim), bet nebija savācis. Solija pārdot par ļoti labu cenu — varbūt vēl ir pieejami!
как давно это было и по какой цене?
06. Maijs 2010, 09:34
06 May 2010 10:06:23 Zloj rakstīja:
как давно это было и по какой цене?
Hmmm... 2 mēneši... Cenu nezinu. Viņi jautāja, vai kādam nevajag un viss. Ja es jautātu cenu, man arī būtu jāpērk, man tur sava pazīšanās...
06. Maijs 2010, 09:43
Arī visdziļākā līdzjūtība...
Es par šo lietu esmu domājis- tu pilnībā izjauc auto.sametini,nokrāso,nopulē,saliec jaunas un hromētas detaļas,visu saķīlē cik labi var-ieliec daudz darba,laika,naudas,savas sirds-būtībā uztaisi jaunu auto!
Un tad 1 kretīns tev iemauc sānā,un viss darbs vējā!- tad jau iznāk,ka ar tādu auto satiksmē nevar rādīties,jātur garāžā,un ar treileri jāved uz trasi,izstādi...
Un jābrauc arlīdz 3 gadu vecu japānīti...