Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Nozagts Mercedes

09. Decembris 2008, 15:48

[user]16948|Arturinho|[/user]Bļin, tad lūdzu lūdzu nozodziet manu arī. :cry: Man apdrošināts par foršu summu!
Zigi, negribi pasūtīt? :D

Tad jau atliek tikai cilvēkus atrast. Iespējams vel uz rokas nedaudz dabūsi :ninja:

Nozagts Mercedes

09. Decembris 2008, 15:49

100 metrus taalaak kaadreiz dziivoju , likaas ka tur vairs neko nezog nu vismaz man nezaga laikam kriize neemusi virsroku

Nozagts Mercedes

09. Decembris 2008, 16:03

[user]238181|MAX_BND|[/user]
[user]16948|Arturinho|[/user]Bļin, tad lūdzu lūdzu nozodziet manu arī. :cry: Man apdrošināts par foršu summu!
Zigi, negribi pasūtīt? :D

Atstaj pa nakti kada "laba" rajona ar atslegam aizdedze ..

apdrošinātāji prasīs atslēgas, ja nozog auto. Ja nevarēsi uzrādīt 2 komplektus, sūkā.

Nozagts Mercedes

09. Decembris 2008, 16:07

Jā, atslēgām obligāti jābūt. Ir šī iemesla dēļ braukā ar kopijām, lai, ja nu kas, oriģināli ir mājās.

Nozagts Mercedes

09. Decembris 2008, 16:10

[user]1447|MBex300|[/user]Jā, atslēgām obligāti jābūt. Ir šī iemesla dēļ braukā ar kopijām, lai, ja nu kas, oriģināli ir mājās.

ar parasto bleķi jā, bet vai kāds to baigi grib darīt ar elektronisko astlēgu... :scratchchin:
tā taču maksa diezgan daudz, lai tā vienkāršas uzmanības dēļ taisītu vēl vienu.

Nozagts Mercedes

09. Decembris 2008, 16:52

[user]398|Renoir|[/user]
[user]1447|MBex300|[/user]Jā, atslēgām obligāti jābūt. Ir šī iemesla dēļ braukā ar kopijām, lai, ja nu kas, oriģināli ir mājās.

ar parasto bleķi jā, bet vai kāds to baigi grib darīt ar elektronisko astlēgu... :scratchchin:
tā taču maksa diezgan daudz, lai tā vienkāršas uzmanības dēļ taisītu vēl vienu.

Var jau aprošinātājiem uzreiz pateikt, ka auto ir tikai viena atslēga - mol nopirku ar vienu un viss, ko piesējāties. a tikmēr "pa kluso" lietot otru ;-)

Nozagts Mercedes

09. Decembris 2008, 16:53

tak nevar jau apdrošināt, ja neuzrādi abas atslēgas ;)

Nozagts Mercedes

09. Decembris 2008, 16:56

Nu tad janodedzina arii maja ..lai var teikt ka tur atslegas ieksha sadega .. :D

Nozagts Mercedes

09. Decembris 2008, 17:14

[user]2|SZ|[/user]tak nevar jau apdrošināt, ja neuzrādi abas atslēgas ;)

hm...
es pat mašīnu neuzrādīju 8D

Nozagts Mercedes

09. Decembris 2008, 17:26

[user]2|SZ|[/user]tak nevar jau apdrošināt, ja neuzrādi abas atslēgas ;)

nu nez, man nebija problēmas apdrošināt - es gan muļķis pateicu, ka tūlīt taisīšo otru atslēgu, tad tie arī uzreiz līgumā ieblieza, ka viena oriģinālā, otra tikko uztaisīta :( , a tā, nebūtu to pateicis, tad arī tā viena tikai figurētu (tas gan bija pirms diviem gadiem).
Tēma slēgta