Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
17. Jūnijs 2008, 11:28
IETEIKUMS Nr.1.
Jāiedomājas sevi, kā zirnekli un jāuzzīmē ar savu autiņu uz ceļa tāds kā zirnekļa tīkls ar tājā ieķērušamies upuriem (kaut kādiem) - zīmē upurus - kādus pats un cik gribi.
Skaidrojums - tas liecina par konkrētu sexuālo un izdzīvošanas pieredzi uz ceļa!
17. Jūnijs 2008, 11:30
Mans piemērs: es sazīmēju uz ceļa daudz "sūdu mušas", tauriņu nevienu!
17. Jūnijs 2008, 11:31
labs
17. Jūnijs 2008, 12:48
a menja vchera kakoj piiiiiiii v Spice na stojanke stuknul i smotalsja , pokocal nemnoga bamper, nomer smjalsja i ramochke opjatj pipec
17. Jūnijs 2008, 15:23
ai nu ko tur cepties, tak gladiatoru cinas ielas vidu netaisis
17. Jūnijs 2008, 16:51
[user]466795|Bpa4|[/user]ai nu ko tur cepties, tak gladiatoru cinas ielas vidu netaisis
Tipa kursh pirmais nocirtiis otram shoferim gavu ar kalpaku ..
17. Jūnijs 2008, 18:47
No tās pašas sērijas -- Vācijā pa TV redzēju raidījumu par ceļu satiksmi, kur bija veikts kāds tur psiholoģisks pētījums. Izrādās, ka joslu mainītāji sirgst ar mazvērtības kompleksu un vispār ir ļoti apbižoti. Viņiem vienmēr šķiet, ka otra rinda kustas ātrāk neatkarīgi no tā, kurā viņi paši atrodas. Tas pats par agresīvu braukšanu. Morāle bija tāda, ka problēma jāpēta dziļāk un daļa šādu satiksmes traucētāju patiesībā esot jānosūta ārstēties, nevis jāsoda. Smagākos gadījumos tiem varētu tikt liegta auto vadīšana.
17. Jūnijs 2008, 19:31
Mizx .. mani jau sen ir parnjemusi tada parlieciba ka pec psihologu domam
psihiski veselu cilveku nemaz nemedz but ..

visi vinjiem liekas aizdomiigi un ar novirzem ..
17. Jūnijs 2008, 19:35
Tā jau ir cita lieta, viņiem visam tiešām ir slimīgi rāmīši. Tomēr dažreiz jau kāda kripatiņa taisnības šiem gadās, šī varētu būt tā reize.
17. Jūnijs 2008, 19:54
bet mani ir pārņēmusi pārliecība, ka nepārtrauktā braukšanas salīdzināšana ar psiholoģiskām un ģenētiskām pataloģijām ir pilnīgs marasms. es protams labi saprotu ka pusdebīliem žurnālistiem, vp darbiniekiem, un vel plašam klāstam dīkdieņu, tā ir lieliska tēma, ar kuru viņi var mēģināt `uzpucēt` savu nelietderīgo nodarbošanos un eksistēšanu. pie reizes izceļot šo dižo atšķirību stap Tiem Tur slimajiem un Mums veselajiem. `vidējā` tauta, protams, sajūsmā spiedz, katru reizi, kad pa tv izdzird iepriekšējā cp priekšnieka ievazāto apzīmējumu (šķiet viens no pieciem viņa leksikas vārdiem) "atsaldētie"
tikpat labi var sēdēt bārā, un pēc alus kausa cilāšanas, sastādīt psiholoģisko noviržu sarakstu vairāku paaudžu ietvaros. :whistle: