Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 21:44

[user]83747|pinguin|[/user] bet... nu tu saprati

mja.... =)

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 21:46

manam ģimenes universālim var atslēgt, bet esmu to pogu lietojis vienu reizi - lai paskatītos kā ir... ir sūdīgi :) tāpat nekāda kaifošana ar to govi nesanāk, tapēc lai jau šancē.

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 21:48

Hmm.....varētu būt interesanti "vākties" ar universāli :)

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 21:49

viss līgani un plūstoši , kā palēninātā filmā, tikai ne grāvja tuvošanās :D

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 21:53

runājot par vākšanās interesantumu - visinteresantāk ir vākties ar pakaļpiedziņas veco VW tranporter, jo vadītājs sanāk ka sēž tieši uz priekšējā riteņa, un sānslīdi nejūt vispār, jo ir uz griezšanās ass... sajūta tā kā ar kautkādu čūsku brauktu.... gribētu izmēģināt garmoškas ikarusu :D

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 21:53

[user]83747|pinguin|[/user]... gribētu izmēģināt garmoškas ikarusu :D

kaut kur bija tas video, kā Maskavas tunelī Ikarus garmoška savācās... iespaidīgi

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 21:56

te ir tas video

http://www.youtube.com/watch?v=VV7SQm48YxE

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 22:15

[user]2|SZ|[/user]
[user]350313|Vile|[/user]Bljamba! Ta pakalpiedzinja mani shodien gandriz vai iemochija ieksha atboinika. Bistami...

klau, bet nav nekā labāka, kā RWD...... ;)

nedaudz kontroles un viss notiek :)

Ne ir jau ta, bet kad braucot taisni, netrakojot un negazejot mani pekshni saka apdzit bagaznieks... 8D :D

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 23:09

nu tā bik šodien panēsājos, tā nekaujot, bet lēzeni izjūtot katru mazāko ļikumiņu....patikās, īpaši, kad pie zoom lidojot pāri maskavenei priekš tā jovīgi pa labi pašāvās,bet tad uz ceļa iztaisnojās....

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 23:15

vienkārši brauc prātīgi un uzmanīgi, lūri regulāri spoguļos un neskrien, uzliec labākas riepas un turi mazliet lielāku distanci. Sākumā pasvīdīsi, pēc tam sāksi just mašīnu un viņas spējas. Ar laiku sapratīsi un pratīsi novērtēt cik reāli ceļš ir slidens un ar kādu ātrumu braukt un pēc cik liela gabala tā mašīna var reāli apstāties. Kur pilsētā dabūt reālas sānslīdes speciāli negāzējot un neprovocējot es nezinu :) un Rīgā tie ceļi reti ir tik traģiski, ka tīrs ledus būtu, bet ja nu sāka slīdēt, vienkārši atlaid gāzi un iztaisnosies pati, mazliet ar stūri var piepalīdzēt, bet minimāli. :)
Tēma slēgta