Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Nekaunīgais MB vadītājs

10. Oktobris 2008, 12:18

[user]2|SZ|[/user]
[user]540|RICHY|[/user]Taupiet nervus un brauciet ar W140

to gan nevarēja pateikt par vakardienas W140 vadītāju :lol:

Tas tak nebija W140, tas bija dīzelis :D Tas pēc būtības tracina nervus, jo trokšņo, neiet, dūmo un smird.

Nekaunīgais MB vadītājs

10. Oktobris 2008, 12:22

[user]540|RICHY|[/user]
[user]187512|Udritis79|[/user]
[user]540|RICHY|[/user]Es nemaz nedzirdu,ka kāds taurē :D Stikli par biezu un mūzika par saļu :D
Un es pat neredzu,ka kāds aizmugurē ārdās - štorka par tumšu :D
Un vispār, C140 neviens virsū nebļauj.
Taupiet nervus un brauciet ar W140

Tas vēlreiz liecina par tupo LV tautu, tjipa C140 daru ko gribu....

nevis daru ko gribu, bet nesatraucos par citiem, kas dara ko grib ;)

Tas nebija domāts Tev, bet vispār par domāšanas līmeni LV. Ja es braucu ar fiestu tad man drīkst taurēt, braukt virsū ar džipiem u.t.t.......karoč piiiii

Nekaunīgais MB vadītājs

10. Oktobris 2008, 12:23

tpec ju braucam ar mershiem. 8)

Nekaunīgais MB vadītājs

10. Oktobris 2008, 12:24

[user]187512|Udritis79|[/user]
[user]540|RICHY|[/user]
[user]187512|Udritis79|[/user][quote][user]540|RICHY|[/user]Es nemaz nedzirdu,ka kāds taurē :D Stikli par biezu un mūzika par saļu :D
Un es pat neredzu,ka kāds aizmugurē ārdās - štorka par tumšu :D
Un vispār, C140 neviens virsū nebļauj.
Taupiet nervus un brauciet ar W140

Tas vēlreiz liecina par tupo LV tautu, tjipa C140 daru ko gribu....

nevis daru ko gribu, bet nesatraucos par citiem, kas dara ko grib ;)

Tas nebija domāts Tev, bet vispār par domāšanas līmeni LV. Ja es braucu ar fiestu tad man drīkst taurēt, braukt virsū ar džipiem u.t.t.......karoč piiiii[/quote]
šādās situācijas es eju uz principu!

Nekaunīgais MB vadītājs

10. Oktobris 2008, 12:27

eto is Rossii prishlo, k sozhaleniju kogda ja ehal na G-klase normalno... bez naglih vlezanij kuda-to, ljudi idut na princip tipo 4e takoj bolshoj krutoj...zazhmu tebja ! smehsno vigladit...

Nekaunīgais MB vadītājs

10. Oktobris 2008, 12:47

[user]60748|Ruffneck|[/user]eto is Rossii prishlo, k sozhaleniju kogda ja ehal na G-klase normalno... bez naglih vlezanij kuda-to, ljudi idut na princip tipo 4e takoj bolshoj krutoj...zazhmu tebja ! smehsno vigladit...

nea, eto kagda tebja podrezajut zazhimajut!

Nekaunīgais MB vadītājs

13. Oktobris 2008, 12:17

Šitais ir ievērots dēļ izpūtējiem.

Nekaunīgais MB vadītājs

13. Oktobris 2008, 12:33

Neemis un sakropljojis bamperu. :cry: :x

Nekaunīgais MB vadītājs

13. Oktobris 2008, 12:41

šo, ja nemaldos, reiz sastrēgumā redzēju, pirms nedēļām 3.

Bampērim stūrī bija izplēsts caurums, tents izskatījās nemainīts, netīrīts jau gadus 4us. Arī ievēroju dēļ izpūtējiem.

Nekaunīgais MB vadītājs

24. Novembris 2008, 00:43

Nu gan vairs nepateikšu, vai tas bij iz dzīves vai kārtējā leģenda. Stāsts par 90,to gadu sākumu, kad MB uz Latvijas ceļiem bij tik pat liels retums kā tagad Ferrari. Notikiums pie degvielas uzpildes stacijas. Tagad jau DUS uz katra stūra, bet tajos gados bij visai pamaz un pie tām veidojās arī rindas. Ieripo Jaunlatvietis ar MB DUS un nekaunīgi apbraucot rindu pielien citiem priekšā. No visas rindas bij tikai viens, kurš sāka par tādu nekaunību protestēt uz ko saņēma šādu atbildi: "Kad tu brauksi ar MB, tad arī varēsi tā darīt!" Saņēmis šādu uzdirsienu apvainotais rindāstāvētājs lēnām atgriezās savā 8 markas žigulītī. Piedarbinājis savu braucamo viņš lēnām izbrauca no rindas un visiem klātesošajiem par lielu pārsteigumu uzņēmis ātrumu ielika MB sānos. Lēnām izkāpa no mašīnas un piegājis pie apstulbušā MB šofera pateica: "Kad tu varēsi mainīt mašīnas katru dienu, tad arī varēsi šitā darīt."Un neviena netraucēts lēnām atstāja DUS teritoriju. Kā vēlāk izrādījās auto bij zagts.
Tēma slēgta