Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Slīdēšana

22. Janvāris 2007, 22:52

Atgriezhoties pie teemas- sliideeshana!
Peec manaam domaam, vajag visu dariit pamazaam un ar praatu, saakumaa, kameer pieredzes nav, var pa naktiim treneeties pa pilseetas ielaam, ja ir sniegs, tad praatiigi, kautvai ar 20 km/h, peec tam aatrums automaatiski pieaugs. to ir gruuti izstaastiit, bet gaaze nedaudz ir jaaatlaizh, un ar stuuri praatiigi, pagriez preteeji, bet ilgi nedriikst tureet, tikko saak taisnoties auto, saac jau taisnot stuuri! Bet kaa jau mineeju, pamatu mees pa visiem esam pateikushi, tagad visu apdomaa un ar veesu praatu un ljooti nelieliem aatrumiem saac praktizeeties! Darot to pilseetaa pie reizes jau buusi arii iemaaciijies preciizi izjust auto, jo uzsliideet uz barģūras tak nevienam negribaas, taapeec, atkaartojos veelreiz, praatiigi ar aatruma izveeli! :)

Un atceries arii to, ka viiri, kas brauc rallijaa, arii uzreiz nedod ar pilnu, nosaakuma izpeeta, pieraksta trasi, tad izmeegjina un tikai tad laiž ar pilnu.

Par priekšpiedzinju- gribeeju vieniigi mineet to, ka tad, ja ir radusies saansliide, tas ir nepareizi, ka ir uzreiz jaadod virsuu gaaze, jo tad sanaak tas pats efekts, kas ar bremzeem, jo ritenji ir zaudeejushi sakjeri ar celju un iet tur, kur saakushi sliideet! Vispirms ir jaaatlaizh gaaze, lai atjaunojas sakjere, un tikai tad var saakt dot virsuu, bet sliideeshnas gaitaa taas ir sekundes simtdaljas! Un ar stuuri ir arii tiiri interesanti, ja visu laiku tur preteeji sliideeshanas virzienam, un nekas nemainaas, vajag pagriest preteeji! Taa saku, jo esmu daudzas dienas, pat nedēļas pavadījis tieši izmēģinot automašīnas ar dažādām piedzinjaam un uz dažādiem ceļa segumiem.

Ja vēl rodas kādi jautājumi, būšu tikai prieciigs, ja vareeshu paliidzeet! :)

Slīdēšana

22. Janvāris 2007, 23:04

для начинающего по улицам тренироватся н есоветовал бы... любой занос и может стукнуцца об бардюр... диски поцарапает или пороги отобъет... лучший вариант поехать на стоянку машин хотя бы к ближайшему супер маркету, хотя там тоже есть преграды такие как фонарные столбы и будки для тележек... но места для маневров все равно больше... :ninja:

Slīdēšana

22. Janvāris 2007, 23:09

[user]203592|the_jok3rz|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]445|kristapz|[/user][quote][user]203592|the_jok3rz|[/user]Nu ja runā par spolēšanu, tad es ar w124 260E MB uz asfalta nevaru nospolēt!
Bet kā te tika minēts uz grants, jeburš muļķis var nospolēt!

kaarba kaada? ja automaats, tad normaali. ja manuaalais, tad paceljot abarotus vajadzeetu nospoleet. ja nespolee tikuntaa, tad taa mashiina ir jaamet aaraa :)

Mašīna gan nē, bet sajūga disk - varbūt arī kurvis, jā!

Kārba manuālā, pirms mēneša tika nomainīts gan sajūga disks gan kurvis!
Pie aborotiem neesmu mēģinājis![/quote]

Nu ko lai saka! Rādās problēma ir prokladkā starp stūri un pedāļiem!

Slīdēšana

22. Janvāris 2007, 23:10

[user]131127|ZhenEk|[/user]для начинающего по улицам тренироватся н есоветовал бы... любой занос и может стукнуцца об бардюр... диски поцарапает или пороги отобъет... лучший вариант поехать на стоянку машин хотя бы к ближайшему супер маркету, хотя там тоже есть преграды такие как фонарные столбы и будки для тележек... но места для маневров все равно больше... :ninja:

Taisnība jau ir, bet tieši tāpēc arī uzsveru to, ka ar ļoti nelielu ātrumu ir jāsāk! Atceros, ka pats mācījos pa mazajām grantētajām ieliņām un nekāda vaina, protams, bija jau reizes, kad sagriežās un uzslīd uz kādu akmeni, bet tas liek padomāt un nākamreiz būt uzmanīgākam. Pat vienreiz Celju Policija apstaadinaaja un jautaaja braukshanas meerkji plks pus2 pa nakti, teicu taisnību, ka mācos braukt pa sniegu un nekādas problēmas, piekodināja, lai mācos prātīgi un laimīgu ceļu! :)

Slīdēšana

22. Janvāris 2007, 23:17

[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user][quote][user]445|kristapz|[/user][quote][user]203592|the_jok3rz|[/user]Nu ja runā par spolēšanu, tad es ar w124 260E MB uz asfalta nevaru nospolēt!

kaarba kaada? ja automaats, tad normaali. ja manuaalais, tad paceljot abarotus vajadzeetu nospoleet. ja nespolee tikuntaa, tad taa mashiina ir jaamet aaraa :)

Nu ko lai saka! Rādās problēma ir prokladkā starp stūri un pedāļiem![/quote]

MM da tak i kazhetsa shto vi vse tut vprjam genijami radilis da?

Slīdēšana

22. Janvāris 2007, 23:21

[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]203592|the_jok3rz|[/user][quote][user]75137|Bpa4|[/user][quote][user]445|kristapz|[/user][quote][user]203592|the_jok3rz|[/user]Nu ja runā par spolēšanu, tad es ar w124 260E MB uz asfalta nevaru nospolēt!

Nu ko lai saka! Rādās problēma ir prokladkā starp stūri un pedāļiem![/quote]

MM da tak i kazhetsa shto vi vse tut vprjam genijami radilis da?[/quote]

Kad kaads ir jaaapvaino un ir juutams atbalsts, tad kaapeec gan to nedariit! Nav jau nav tik traki, tas ir labi, ka cilvēks par kautko interesējas, jo nekļūdās tikai tas, kas neko nedara! :)

Slīdēšana

22. Janvāris 2007, 23:57

[user]136786|intars|[/user]nja un milzis tagad cer nopardot savu mb FU202 laikam, lai ari kads butu mans mb nekad muza es ar to nespoletu kur nu vel kopa ar bembistiem, ta radas ka milzis maina autoparku uz bmw 8D

nu es zinu ka mans W126 ir labā stāvoklī, tapēc ar nebaidos mazliet paslidināties pa ledu, nekas takš viņam notikt nevar, ja nu vienīgi nejēgu palaiž pie stūres, kurš pārvērtē savas spējas un ielido kkur :lol:

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 20:47

Bljamba! Ta pakalpiedzinja mani shodien gandriz vai iemochija ieksha atboinika. Bistami...

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 21:17

[user]350313|Vile|[/user]Bljamba! Ta pakalpiedzinja mani shodien gandriz vai iemochija ieksha atboinika. Bistami...

klau, bet nav nekā labāka, kā RWD...... ;)

nedaudz kontroles un viss notiek :)

Slīdēšana

28. Novembris 2007, 21:34

[user]350313|Vile|[/user]Bljamba! Ta pakalpiedzinja mani shodien gandriz vai iemochija ieksha atboinika. Bistami...

Es gan šorīt ar skaudīgu aci braucu no aizmugures patfinderam, kurš pielietoja sānslīdi krustojumos..... :whistle:
Tēma slēgta