30. Decembris 2010, 01:17
30. Decembris 2010, 09:33
29 December 2010 23:54:39 Mizx rakstīja:
Ūdrīti, nesaprotu, kas Tev par to 4x4 sāpi un kārbām, un MB. Pāris gadus tika lietots 4x4 Volvo, vienīgā izjustā priekšrocība bija iespēja sliktā laikā pa šoseju braukt ātrāk un stabilāk par pārējiem. Kupenas / dubļi un tādas lietas — neizjutu priekšrocības... Tur vajag īsu riteņu bāzi un augstu klīrensu, lai parādītos priekšrocības mīcīties pa kaut kādu "bezceļu". No netīrāmā pagalma tas Volvo neizbrauca ātrāk par W123 vai W210, kas tur turēti, piedevām, pēdējie arī brauca bez palīdzības ar lāpstu.
, tikai pagājušo gad bija trose bagāžniekā lai vilktu citus, tad šogad lai vilktu mani, es 12 gadus nobraucu ar 4x4, tās vispār nav salīdzināmas lietas, ne tik daudz kā vadāmība, bet tieši caurejamība, tādā ziņā pat priekša ar pakaļu nav salīdzināmas, pirmkārt jau vilkt vienmēr ir vieglāk kā stumt un otrkārt stumt smagu purnu ir vēl grūtāk..gif)
30. Decembris 2010, 10:08

.gif)
30. Decembris 2010, 10:20
tā kā uzspolēt nevar, tad caurgājamība, kā ar bloķi:shura:
30. Decembris 2010, 10:34
.gif)
30. Decembris 2010, 13:08
30 December 2010 09:33:20 Udritis rakstīja:29 December 2010 23:54:39 Mizx rakstīja:
Ūdrīti, nesaprotu, kas Tev par to 4x4 sāpi un kārbām, un MB. Pāris gadus tika lietots 4x4 Volvo, vienīgā izjustā priekšrocība bija iespēja sliktā laikā pa šoseju braukt ātrāk un stabilāk par pārējiem. Kupenas / dubļi un tādas lietas — neizjutu priekšrocības... Tur vajag īsu riteņu bāzi un augstu klīrensu, lai parādītos priekšrocības mīcīties pa kaut kādu "bezceļu". No netīrāmā pagalma tas Volvo neizbrauca ātrāk par W123 vai W210, kas tur turēti, piedevām, pēdējie arī brauca bez palīdzības ar lāpstu.
Sāpe jau nav, tikai pagājušo gad bija trose bagāžniekā lai vilktu citus, tad šogad lai vilktu mani, es 12 gadus nobraucu ar 4x4, tās vispār nav salīdzināmas lietas, ne tik daudz kā vadāmība, bet tieši caurejamība, tādā ziņā pat priekša ar pakaļu nav salīdzināmas, pirmkārt jau vilkt vienmēr ir vieglāk kā stumt un otrkārt stumt smagu purnu ir vēl grūtāk.
Piemērs. Vakar apstājos mazā ieliņā pie krusta kur jādod ceļš, ir nedaudz pret kalnu, apakšā slidīgs bruģis, pa virsu putra, iesākt braukt vnk. nav iespējams, ar ieskrējienu nevaru jo jādod ceļš, ar subāriņu es vnk. bez stresa apstātos un aizbrauktu...
p.s. un domāju ka ļoti labi zini kas notika autosportā ar MB, kad parādījās Quattro
Runājot par kārbām, tas ir tikai mans viedoklis, Tev patīk automāts, man nepatika, tagad braucu un nepatīk, ir vairākas lietas ko kārba nespēj izpildīt, turklāt man patīk braukt un pat ļoti, patīk spiest sajūgu un slēgt ātrumus
Aaaa, Mersim ir viena ļoti laba īpašība, viņš ellīgi ātri uzsilst
30. Decembris 2010, 14:01
30 December 2010 10:34:40 Viks rakstīja:
Nē, es domāju, ka reduktorā ir prikols! Man viņš ir uz miršanas robežas. momentos, kad iesēžos nekustīgi, ielieku trešajā un pedal tuze metal, sāk griezties abi rati un lai arī cik, bet uz priekšu pakustās un ir iespēja iešupot. Esmu pasekojis līdzi un cik skatos, tad ja ar ciritienu atmet vaļā sajūgu, iegriežas abi rati un merins aiziet!
Un tu pa zemu novērtē savu 2,5D. ziemā viņš ir baigi labais.
30. Decembris 2010, 16:49

02. Janvāris 2011, 20:23