Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:38

Nekas,pienāks laiks,kad tāda ML dāmīte šķērsos ceļu kādam agresīvākam a/m vadītājam,tad arī redzēs vellu. :D :clap:

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:40

[user]540|RICHY|[/user]nu esmu pakarojis ar nekauņām. Izdomāju, ka esmu šai pasaulē nācis citu Mērkaķu dēļ :D

:whistle:

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:46

[user]1447|MBex300|[/user]tā zeme kkur starp Liepāju un Ventspili?

Nē, Vidzemes jūrmalā.

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:55

Par nekauņām runājot, man tieši aktuāls notikums, uz kuru nezinu kā pareizi reāģēt - vasarnīcā Gaujā, uz kuru māte aizbrauc tik pa brīvdienām, kaimiņi vedot kkādu štruntus ar smago ir uzbraukuši vienam sētas vārtu stabam un to pamatīgi sašķiebuši. Blakus kaimiņi visu redzēja. Smagā lampas gabali vel tagad tur mētājās visapkārt. Vainīgo kaimiņu dēls (laikam vienīgais normālais tai ģimenē) esot mēģinājis kko vel iztaisnot lai vārtus ciet var dabūt.
Braucu tur runāties, kas un kā, bet māte jau bija pasteigusies un pirmā aizgājusi prasīt kad tad vainu novērsīs. Bet šie savā slāviskajā nagļakā tagad visu noliedz. Saka te daudz mašīnas braukājot, viņi neko nezin. Pilnīgs stulbums, tur pāris stundās visu varētu iztaisnot, un labās attiecības turpināts.
Kaimiņš diemžēl neatceras smagās mašīnas numuru, ja tas būtu zināms, tad nekādu problēmu nebūtu.
Nevar saprast ko tagad darīt, bumba tagad mūsu pusē :)
Variantus - nodedzināt māju nepiedāvāt, tie visi zināmi :D

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:57

panjem kaadu nopietnu 4x4 kapaajamo, un izrauj vinjiem vaartu stabus. lieta dariita...

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:58

Lai kāds nebūtu naids uz tādiem cilvēkiem, šeit par primāro iesaku rūpēties par normālām attiecībām.
Ja māte uz vasarnīcu aizbrauc pa brīvdienām un pa darba dienām tur neviena nav, tad ar "ieriebšanu", "atriebšanos" Tu nodarīsi tikai ļaunumu sev, jo slāvi ir vēl atriebīgāki.
Aizej aprunāties! Pasaki, ka ar Tavu māti viņi varēja teātri spēlēt, bet ka šoreiz viss būs citādi! Nelamājies un nekliedz, bet iedves cieņu ar pieklājīgu, taču striktu sarunu.

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:59

Ko darīt, man kad uznāk dullie un tie kaimiņi apnīk nogriežu šiem ūdeni, par nelaimi 2mājām ūdens atkarīgs no tā vai man ir pieslēgts vai nē, 8D ja gribās man apliet savu siltumnīcu ar tomātiem 8D kaimiņi cieš nogriežu šamējiem lai lielāks spiediens :evil:

Tākā padomā varbūt tu ar vari netieši šos ietekmēt, kaut kādā veidā tie atkarīgi varbūt ir ar no tewis :lol: :D

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 10:04

muļķības tas viss.

ja gribi tur dzīvot, jārunā normāli.

kaimiņi tak.

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 10:05

sasegji tavarishi :lol:

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 10:07

[user]381866|stuntman|[/user]Lai kāds nebūtu naids uz tādiem cilvēkiem, šeit par primāro iesaku rūpēties par normālām attiecībām.
Ja māte uz vasarnīcu aizbrauc pa brīvdienām un pa darba dienām tur neviena nav, tad ar "ieriebšanu", "atriebšanos" Tu nodarīsi tikai ļaunumu sev, jo slāvi ir vēl atriebīgāki.
Aizej aprunāties! Pasaki, ka ar Tavu māti viņi varēja teātri spēlēt, bet ka šoreiz viss būs citādi! Nelamājies un nekliedz, bet iedves cieņu ar pieklājīgu, taču striktu sarunu.

Ar riebklībām jau arī negribas nodarboties, skaidrs ka tas būs sākums ilggadīgiem kašķiem. Turklāt līdz šīm, ļoti daudz gadus, ar viņiem bija normālas attiecības. Būtu aizgājis runāt, bet pats vecis nebija uz vietas, un ar to sievu un dēlu jēga maza.
Tēma slēgta