Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:21

[user]2|SZ|[/user]a man viens atsaldēts Mersists uzšļāca šalti ar ūdens uz Jūrmalas šosejas. Tā pa nopietno, uzreiz auto bija tīrs :P

jūsuprāt tas ir normāli? Ko man tagad darīt?

:evil:

pizdec, kāda nekaunība

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:23

[user]381866|stuntman|[/user]Blakus peļķē iebrauca? Īsti nesapratu!
Reiz man viens kents ar gaišzilu leksusu (chuckle) mēģināja ietrāpīt sejā savu logu šķidrumu, man pa priekšu braucot.
Viņam laikam likās, ka kabrioletiem viss nāk taisni virsū, bet par šo muļķību arī šis dabūja pabremzēt bišku vēlāk.

tak nē, es nedaudz meņģējos, lai gan reizēm tiešām sanāk nenožēlot, ka nebrauc ar logiem vaļā, tās šaltis no risēm ir iespaidīgas.

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:27

moš iedzeriet balderjāņus? kaut kādi agresīvi visi palikuši :whistle:

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:28

[user]540|RICHY|[/user]moš iedzeriet balderjāņus? kaut kādi agresīvi visi palikuši :whistle:

par šito tekstu tev riepas jāizlaiž un kāds stikls jāizber!
:D

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:29

pļē, ša noduršu :D

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:30

galīgs psihs vai? es tevi uz vilciena sliedēm piesiešu!
:D

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:32

Jā, veči.. jūs vēl nezināt, kas ir agresija uz ceļa, un kas ir ĪSTA cīņa ar nekauņām.. marš uz bmwpower pamācīties! 8)

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:34

Tas jau vis skaidrs, ja vajag tad vajag. Pašam ir bijuši līdzīgi pasākumi, piemērām dienas vidū izvilkt mašīnu striķī no pagalma, un atstāt Dzirnavu ielas vidu utt.
Tev tā zeme kkur starp Liepāju un Ventspili?

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:35

[user]381866|stuntman|[/user]Jā, veči.. jūs vēl nezināt, kas ir agresija uz ceļa, un kas ir ĪSTA cīņa ar nekauņām.. marš uz bmwpower pamācīties! 8)

tipa piebrauc krustojumā blakus un ar gāzeni iešauj atvērtā logā.

Nekaunīgais MB vadītājs

26. Augusts 2008, 09:36

nu esmu pakarojis ar nekauņām. Izdomāju, ka esmu šai pasaulē nācis citu mēŗku dēļ :D
Tēma slēgta