Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Slīdēšana

19. Janvāris 2007, 13:27

[user]445|kristapz|[/user]

it kaa jau Tu pareizi saki. bet - tad, kad uzsnieg sniegs un visa riiga parvershas 3 stundaas par vienu milziigu nekustoshu korkji, tad paliek ljoti ljoti beediigi ap sirdi, ka cilveeki nav uzlikushi normaalas riepas :( es esmu rijis nomierinoshas tabletes agrak, lai neietu ar monjitorvku dauziit visus kas miicaas pa ielaam pa sniegu :D

moraale: nav svariigi, kaada ir ziema - slikta vai laba. ja esi uz celja, tad jaaliek taadas riepas, ar kuraam jebkaados ziemai paredzetos apstaakljos varees normali, bez sarezgijumiem paarvietoties :) tad, kad globaalaa sasilshana buus tiktaal, ka pie mums augs banaankoki, varees saakt domaat par ko citu :D

Rīgā neesmu tik bieži, lai tas mani satrauktu. Otrs -- ārpus Rīgas ceļus netīra labāk, tā kā arguments tāds aptuvens. Vai nu Rīgā gadās cits ledus, vai cēlonis tomēr nebūs riepas, bet satiksmes intensitāte un adaptēšanās jaunajiem apstākļiem principā...

Slīdēšana

19. Janvāris 2007, 15:05

[user]2|SZ|[/user]GAIDAM!!!

tikai ne shadu ziemu!

http://www.youtube.com/watch?v=SPE8vL5hlFA

Jāāā, bet tie jau laikam ziemu vispār nav redzējuši, un ziemas riepas jau ar nav....

Slīdēšana

20. Janvāris 2007, 12:45

Nu vakar sanāca mazliet paslidināties ar MB...sniegs kautcik beidzot uzsnidzis...nu ko teikt slīd labi!:)
Bet man te uzreiz rodas jautājums, ko var sajāt(salauzt) slidinoties vai metot saules, neesmu pārāk pieredzējis pagaidām vēl driftiem! :D

Slīdēšana

20. Janvāris 2007, 13:23

Galvenais ir tuvāk apmalēm(bordjūrām),tad salauž visu un daudz... :lol: ,ja līdzens laukums ,tad tik riepas nodeldē ,jo sniegs jau tagad tik daudz ,ka asfalts gribi ,negribi spīd cauri...

Slīdēšana

20. Janvāris 2007, 13:29

Nu piemēram k-ko no asīm vai k-kā tamlīdzīga salauzt nevar?:)

Slīdēšana

20. Janvāris 2007, 13:29

Es arī vakar paslidinājos. Nu ASR pārāk neļauj slīdēt :(

Slīdēšana

20. Janvāris 2007, 13:32

Nju man tāda štelle nav! :)

Slīdēšana

20. Janvāris 2007, 13:32

Ja slīdot sāniski atsitās pret apmali un izlauž lietajam diskam divus sprīžus garu gabalu ,tad saloka drusciņ vienu sviru ,bet riepa kādu laiku nenolaiž gaisu un ļauj braukt....Pārbaudīts pāris gadus atpakaļ... ;)

Slīdēšana

20. Janvāris 2007, 13:33

[user]203592|the_jok3rz|[/user]Nju man tāda štelle nav! :)

Tas nemaz nav slikti....

Slīdēšana

20. Janvāris 2007, 13:34

[user]8980|Bismarks|[/user]Ja slīdot sāniski atsitās pret apmali un izlauž lietajam diskam divus sprīžus garu gabalu ,tad saloka drusciņ vienu sviru ,bet riepa kādu laiku nenolaiž gaisu un ļauj braukt....Pārbaudīts pāris gadus atpakaļ... ;)

Bet ja nekur neietriecas prosta slidinas griež saules...
to ka ietriecas uz salauž to es zinu...
???
Tēma slēgta