Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
24. Augusts 2008, 12:39
Cik reizes man jau nav iebuktetas durvis.Brauka visadi idini :x ,kuri pat normali nevar durvis atvert.Ari vecenes biezi gadas ka tik turies.Iebukte un stulbi blenz,uz Tevi.Nu tadas aitas :banghead:
24. Augusts 2008, 12:39
[user]354807|ZauriK|[/user]
[user]504065|MB-811|[/user]Nu bet nevajag but slinkam, var nolikt auto talak kur vispar neviens pat blakus neliek un aiziet paris metrus talak. un tagad tak katram ir digitalais fotoaparats. var tak izkapt un nobildet auto no aizmugures ta ka redz ari blakusmashinu nr... nu un ja jauna skramba, tad uz policiju un pec numura atradis un uz vainigajam durvim 100% paliek tavas krasas pedas.
4to zna4it ne nada bitj lenivim??? priezhaje6 v magazin i e6e nada fotkatj rjadom ma6ini??? da i vab6je kakoje ti imeje6 pravo fotkatj moju ma6inu, esli ona rjadom s tvoej stoit? eta vo pervix!
vo vtorix za to vremja poka ti v magazine, rjadom stoja6ie ma6ini mogut 2 ili 3 raza pomenajtsa! ni4e ti tam ne uspeje6 sfotkatj! esli tebe dveri pocarapajut ili vmjatnu ostavjat, to srazu i ujedut ottuda!
da i skoka togda vremeni budet uxoditj na to, 4tobi pojtu v magazin??? poka ti tam vsex nafotkaje6?

Noliec mashinu garaza zem parklaja un brauc ar tranvaju! neviens tev vinu neapskades, bet es esmu redzejsi ka tiem gudrishiem kas shkersam noliek citi iet garam un ar atslegu novelk pa sanu, jeb noliec antenu... bus man ar ta laikam jadara...
24. Augusts 2008, 12:43
nu ja zhe gavarju, 4to ja stavlju na 2 mesta ne u vxoda, gde mala mesta, a podalj6e, gde nikto asoba i ne xodit!
nikomu ja ne me6aju! potamu zhelanija pocaraptj mne ma6inu i ne pojavljajetsa!
a esli bi takoje zametil, ja dumaju pri6losj bi vospoljzovatsa bejsboljnoj bitoj, kotoraja v bagazhnike! na krajnjak lezhit!
ja s4itaju, 4to ma6ina ne pri4em, i ne stoit na nej svoju zlostj i pretenzii ostavljatj!
24. Augusts 2008, 12:47
[user]504065|MB-811|[/user]
[user]354807|ZauriK|[/user]
[user]504065|MB-811|[/user]Nu bet nevajag but slinkam, var nolikt auto talak kur vispar neviens pat blakus neliek un aiziet paris metrus talak. un tagad tak katram ir digitalais fotoaparats. var tak izkapt un nobildet auto no aizmugures ta ka redz ari blakusmashinu nr... nu un ja jauna skramba, tad uz policiju un pec numura atradis un uz vainigajam durvim 100% paliek tavas krasas pedas.
4to zna4it ne nada bitj lenivim??? priezhaje6 v magazin i e6e nada fotkatj rjadom ma6ini??? da i vab6je kakoje ti imeje6 pravo fotkatj moju ma6inu, esli ona rjadom s tvoej stoit? eta vo pervix!
vo vtorix za to vremja poka ti v magazine, rjadom stoja6ie ma6ini mogut 2 ili 3 raza pomenajtsa! ni4e ti tam ne uspeje6 sfotkatj! esli tebe dveri pocarapajut ili vmjatnu ostavjat, to srazu i ujedut ottuda!
da i skoka togda vremeni budet uxoditj na to, 4tobi pojtu v magazin??? poka ti tam vsex nafotkaje6?

Noliec mashinu garaza zem parklaja un brauc ar tranvaju! neviens tev vinu neapskades, bet es esmu redzejsi ka tiem gudrishiem kas shkersam noliek citi iet garam un ar atslegu novelk pa sanu, jeb noliec antenu... bus man ar ta laikam jadara...
No sabiedriska man metas pumpas.Skersam pari invalidu stavvietai es nelieku,bet nostak no burzmas pa divam vietam gan.Lai majas nav jaieskrape stripina par nakamo bukti :whistle:
24. Augusts 2008, 15:39
No skrambām laikam nekādi neiztikt, ir gadījies tā, ka sēžu vēl mašīnā un blakusstāvošās mašīnas pasažieris taisa vaļā durvis - bums.
Besī tādi vadītāji, kas liek auto pa divām vietām. Ja ļoti rūpējamies par auto, tad atstājam to tālāk, nevis taisam bardaku, jo šajās divās vietās mierīgi nostāsies divi mazauto.
Ja nevaram atļauties S klases (Rīgas stāvvietās), tad pērkam smartus!
Nekā personīga
24. Augusts 2008, 16:36
Atceros gadijumu paris meneshus atpakal. viens ar savu VW Passat bija noparkojies stavvieta, bet uz baltas linijas. es ar savu dzipu iebraucu starp linijam ko bet lidz vina sanam labi ja kadi 30-40cm. vinsh sedeja mashina. protams durvis atvert nevareja un noskruvejis logu blava uz manis ka es noliekot mashinu. atbildeju lai paskatas uz baltajam linijam un ka mana mashina ir starp vinam, nevis uz vinam ka vineja. uz to vinsh ar speku gruda savas durvis laikam ar domu iebuktet manejas. troksnis tads paliels un es aizgaju otra puse paskatities. no smiekliem gandriz nomiru! man dzipam ir papildus sliekshni (trubas) gar saniem un verot savas durvis vinsh ielocija smuku ieapalu bukti savejas, taka pectam fiksejas tikai uz pirma roba un palika pusvirus. tad vinsh kautko nesakarigu nomurmuleja un steiga braukdams lauka vel savu bamperi ieburzija pret manu slieksni.
24. Augusts 2008, 16:48
laaabs!
24. Augusts 2008, 16:49
Biju sho gadijumu pat aizmirsis! izlasot pedejo postu atcerejos!
26. Augusts 2008, 08:59
Hā, tikai tagad pamanīju šo topiku un nolēmu padalīties.
Stāsts gan būs nevis par nekaunīgo MB vadītāju, bet gan par aprobežoto VW vadītāju.
Kādā no šīs vasaras saulainajām jūlija svētdienām ģimenes lokā pavadījām brāļa zemesgabalā, kas, kā gadījies kā ne, piekļaujas Rīgas jūras līcim.
Šī ir viena no neskartākajām pludmalēm Latvijā, tādēļ cūkmeni tur ir īpaši neaicināti viesi, arī atpūtnieku automašīnu kustība ir ierobežota ar aizslēdzamu barjeru. Kad barjeras nebija, šie cilvēki atstāja savus auto tieši uz stāvkrasta, to apdraudot.
Kad pigments gana tverts, sēžamies auto, braucam prom, un ko mēs redzam pie barjeras? Kāds krāns nometis savu 3 Golfu tieši priekšā barjerai!
Tā kā auto saimnieku pludmalē atrast neizdevās, nācās rīkoties nedaudz, kā saka, latviski.
Lai gan jefiņš bija ielicis 1. pārnesumā, tas netraucēja divatā ar brāli iešūpot šrotu krūmos.
Domājams, arī riepu pumpēšanas iemaņas mēs šiem ļaudīm atsvaidzinājām, ja vien modernajā auto aprīkojumā starp "racing" uzlīmēm, Maximas uzlikām visam, kam vien ko var uzlikt, saimnieks bija iekļāvis arī pumpi.
26. Augusts 2008, 09:02
un kurš šajā stāstā bija nekaunīgs?