Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Šedevri uz ceļiem

13. Augusts 2010, 16:46

еду седня после обеда, по Ганиу Дамбис, с сервисов выруливает гелик 3.5 дизель ... ну когда сходу он начинает ехать в направение центра по встречки я аж офигел :))) метров 70 по встречки жарил не смотря на относительно пустую дорогу :) потом поровнялся с ним смотрю тетка какаято за рулем ) далее по ходу движения понял что водить она не умеет во все )))

Šedevri uz ceļiem

13. Augusts 2010, 16:51

Vajadzēja ļaut viņai iebraukt Tev sānā. Vot būtu jautrība, kā viņa to visu mentiem skaidrotu :D

Šedevri uz ceļiem

13. Augusts 2010, 17:30

не мне мою машину жалко под такое подставлять ))

а я один раз видел в питере как один баран дургого протаранил в зад на встречной :))) на невском вот это ыл номер, сылашал про такое мол в мосвке бывает думал анекдот а не ))) оказалось что ывает )

Šedevri uz ceļiem

18. Oktobris 2010, 09:06

Taksista un MB drivera konflikts Prāgā...ar zobenu :doh::shura:

Pēdējo reizi laboja ZV - 18. Oktobris 2010, 09:07, kopā labots 1 reizi.

Šedevri uz ceļiem

18. Oktobris 2010, 09:08

laikam Danklans Makleods (vai kā to tur sauca :shura: )

Šedevri uz ceļiem

17. Novembris 2010, 21:27

Šodien nācās diezgan daudz braukāt pa Rīgu. Un izdevās veselas 2 reizes ar apm. 2h atstarpi sadurt vienu un to pašu aizmugures riepu. Vienreiz bija iedūrusies kārtīga, līka koka skrūve, otro reizi bija tikai griezums cauri visam protektoram pāris mm garumā.
Secinājums: Latvijā pirkt jaunas un dārgas riepas nu nekādi neatmaksājas. Intensīvi braucot, sabojāsi itin drīz.
Lētās/lietotās vismaz nav žēl.
Un vēl man ir aizdomas, ka tās nagliņas/koka skrūves kāds speciāli pabārsta uz ielām. Pārāk bieži gan pašam, gan draugiem un kolēģiem šādas šaizes, pa Rīgu braukājot...

Šedevri uz ceļiem

19. Novembris 2010, 20:58

Braucot no Talsiem, pa ceļam pagadījās viens plānprātiņš ar melnu BMW X5. Bija ļoti bieza migla, automašīnas gāja kolonnā ar apm. 95km/h (miglai pat par ātru), bet X5 mierīgi visiem ripina garām. Kā pretī nāk automašīna, šis nekaunīgi piespiež apdzenamo pie paša grāvja. Kā brīvs, atkal pa pretējo joslu, kā pretī nāk mašīna - atkal kantē kādu grāvī. Apbrīnojami :doh::siena:
Atgādināja čečenu kāzu izgājienus
Var apskatīt [url]http://www.youtube.com/watch?v=8xmr2UQqHKA&feature=related|šo[/url] vai arī [url]http://www.youtube.com/watch?v=3DbJ-AhHAkc&feature=related|šo te[/url]
:doh:
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 19. Novembris 2010, 21:01, kopā labots 1 reizi.

Šedevri uz ceļiem

19. Novembris 2010, 21:11

versepellis, kā tev neiet!

Šedevri uz ceļiem

19. Novembris 2010, 21:16

Man ta iet tīri nekas. Grāvī paspieda dāmīti aiz manis un pēc tam vēl kādu vāģi vairākas mašīnas uz priekšu.
Varēju tikai noskatīties uz daža laba "braukšanas mākslu".
Vislabākais no šīs sērijas bija, kad vasarā šādus jokus taisīja viena ap 120km/h lidojoša fūre (ar LV nummuriem!) Lietuvā (pie Vilkaviškis). Tad i ko redzēt un tu ir priecīgs, ka šis tev garām un tev kājas vēl siltas :shura:

Uz ceļiem redzēt var visu ko. Pārsvarā smieklīgu. Piem., Strazdē pie Jaunpagasta krusta sagadījās, ka 3 sievietes (nu vajag sagadīties) taisa kreiso pagriezienu. Un, protams, pa starpam arī noslāpst. Rezultātā izauga pat neliels sastrēgums uz Ventiņ-štrāses :D
Vai arī - gandrīz Pūres centrā lapsēns sēž ceļa malā un vēro garām braucošos auto (skaita MB) :D

Neiet = parasti sīkas ķibeles - piem., servisā lāpot trešdien sadurto riepu, šie pirms riepas nomontēšanas atzīmē uz riepas, apmēram kur ir ventilis. Salāpa, uzmontē atpakaļ, skrūvē autiņam virsū. Es prasu - vai tad nebalansēs? - veseli 2 meistari man skaidroja, ka nevajag balansēt, jo riepa uzlikta atpakaļ tieši tāpat, kā bija (atzīme pret ventili).
Šodien braucu, ap 100km/h kratās stūre... Pēc svētkiem braukšu viņus aplaimot
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 19. Novembris 2010, 23:00, kopā labots 1 reizi.

Šedevri uz ceļiem

19. Novembris 2010, 21:46

19 November 2010 21:16:53 Versipellis rakstīja:
Es prasu - vai tad nebalansēs? - veseli 2 meistari man skaidroja, ka nevajag balansēt, jo riepa uzlikta atpakaļ tieši tāpat, kā bija (atzīme pret ventili).

:haha: Ti u neh ewo razval/shoždenijhe sdelaj!:shura:
Tēma slēgta