20. Oktobris 2008, 11:23
[user]540|RICHY|[/user]Tiešām gribu redzēt kā kāds no jums sitīs lopam ar donkratu pa galvu. :whistle:
20. Oktobris 2008, 11:26
20. Oktobris 2008, 11:31
20. Oktobris 2008, 11:35
20. Oktobris 2008, 11:38
[user]209392|plashs|[/user]Voobšem skaidrs ... vēl viens pierādījums tam ka bābām tiesības dot nevar absolūtais vairākums bābu balso par 1 variantu ~10% par otro.
A Richy jautājums - cilvi tu ar nonestu pļavā lai pats nosprāgst? lai tik pa asinīm nebūtu jāķēpājas?
Vienkārši par šito aizdomājos tādēļ ka bij gadījums ar kūmiņu, meitietis pārbrauca pāri ... un nu bauro kad es saku ka jādabeidz jo lidz vet ārstam nedavilks da i jēgas nav...
Tad nu jautājums reāli bij sanācis tāds a kas ja avārija un cilvēks tādā pašā stāvoklī jo tie kas nevar lapsu piebeigt domāju ar cilvēkam pa kiškām nevarēs paņemties lai asiņošanu apstādinātu.
So bļin a kam vispār to s samariešu kursus ja reāli neviens neko nejēdz izdarīt?
P.S. gulēt gan pirmās naktis normāli nevar.
20. Oktobris 2008, 11:43
[user]540|RICHY|[/user]Sorry, bet notrikta cilvēka salīdzinājums ar notriektu zvēru ir primitīvs.
Cilvēku es iekrautu mašīnā un uz 250 km/h aizvestu uz slimnīcu. Pat ja man pēc tam atņemtu tiesības, po uz visu.
20. Oktobris 2008, 11:45

20. Oktobris 2008, 11:49
[user]40230|xmax|[/user][user]209392|plashs|[/user]Voobšem skaidrs ... vēl viens pierādījums tam ka bābām tiesības dot nevar absolūtais vairākums bābu balso par 1 variantu ~10% par otro.
A Richy jautājums - cilvi tu ar nonestu pļavā lai pats nosprāgst? lai tik pa asinīm nebūtu jāķēpājas?
Vienkārši par šito aizdomājos tādēļ ka bij gadījums ar kūmiņu, meitietis pārbrauca pāri ... un nu bauro kad es saku ka jādabeidz jo lidz vet ārstam nedavilks da i jēgas nav...
Tad nu jautājums reāli bij sanācis tāds a kas ja avārija un cilvēks tādā pašā stāvoklī jo tie kas nevar lapsu piebeigt domāju ar cilvēkam pa kiškām nevarēs paņemties lai asiņošanu apstādinātu.
So bļin a kam vispār to s samariešu kursus ja reāli neviens neko nejēdz izdarīt?
P.S. gulēt gan pirmās naktis normāli nevar.
Sorry, bet te Tu gan kļūdies...
tas, ka es nevarētu noslaktēt dzīvnieku, tas nenozīmē, ka nevarētu palīdzēt cilvēkam, kas nonācis nelaimē...
ir redzēti visādi skati strādājot slimnīcā ar pacientiem, kuriem ir atrautas kermeņa daļas... un zinu, ka ja (nedod dievs) ko tādu redzētu uz ceļa, tad apstātos un palīdzētu tik daudz, cik nu tajā brīdī man būtu būtu iespējas! :x
P.S. šādiem gadījumiem vienmēr ir līdz sterilie cimdi
20. Oktobris 2008, 12:38
[user]540|RICHY|[/user]ak, jel atvaino cietā akmens seja
Ceru, ka Latgales šosejā 70 km no pilsētas, ātrie atbrauks 10 minūtēs, nevis 2 stundās
20. Oktobris 2008, 13:32
pilnīgi piekrītu[user]540|RICHY|[/user]Drīzāk jau es to lopu nonestu no ceļa un ieliktu grāvī vai pļavā.
Lai vai kādas mocības tam būtu jācieš, tāda nu ir tā māte daba. Bet nedomāju, ka būtu kā savādāk gatavs to lopu nobeigt, ja vien ar lodi.