Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Aptauja -Ko tu darītu ja...

20. Oktobris 2008, 11:23

[user]540|RICHY|[/user]Tiešām gribu redzēt kā kāds no jums sitīs lopam ar donkratu pa galvu. :whistle:

es gan to nevarētu... :pinch:

20. Oktobris 2008, 11:26

Voobšem skaidrs ... vēl viens pierādījums tam ka bābām tiesības dot nevar absolūtais vairākums bābu balso par 1 variantu ~10% par otro.

A Richy jautājums - cilvi tu ar nonestu pļavā lai pats nosprāgst? lai tik pa asinīm nebūtu jāķēpājas?

Vienkārši par šito aizdomājos tādēļ ka bij gadījums ar kūmiņu, meitietis pārbrauca pāri ... un nu bauro kad es saku ka jādabeidz jo lidz vet ārstam nedavilks da i jēgas nav...
Tad nu jautājums reāli bij sanācis tāds a kas ja avārija un cilvēks tādā pašā stāvoklī jo tie kas nevar lapsu piebeigt domāju ar cilvēkam pa kiškām nevarēs paņemties lai asiņošanu apstādinātu.

So bļin a kam vispār to s samariešu kursus ja reāli neviens neko nejēdz izdarīt?

P.S. gulēt gan pirmās naktis normāli nevar.

20. Oktobris 2008, 11:31

Sorry, bet notrikta cilvēka salīdzinājums ar notriektu zvēru ir primitīvs.
Cilvēku es iekrautu mašīnā un uz 250 km/h aizvestu uz slimnīcu. Pat ja man pēc tam atņemtu tiesības, po uz visu.

20. Oktobris 2008, 11:35

Es esmu no ceļa cēlis nost notriektu stirnu un licis bagāžniekā, aizvedu uz mežu, lai plēsīgie maitēdāji pabeidz ciklu. ja būtu jādara, tad arī noteikti darītu.

20. Oktobris 2008, 11:38

[user]209392|plashs|[/user]Voobšem skaidrs ... vēl viens pierādījums tam ka bābām tiesības dot nevar absolūtais vairākums bābu balso par 1 variantu ~10% par otro.

A Richy jautājums - cilvi tu ar nonestu pļavā lai pats nosprāgst? lai tik pa asinīm nebūtu jāķēpājas?

Vienkārši par šito aizdomājos tādēļ ka bij gadījums ar kūmiņu, meitietis pārbrauca pāri ... un nu bauro kad es saku ka jādabeidz jo lidz vet ārstam nedavilks da i jēgas nav...
Tad nu jautājums reāli bij sanācis tāds a kas ja avārija un cilvēks tādā pašā stāvoklī jo tie kas nevar lapsu piebeigt domāju ar cilvēkam pa kiškām nevarēs paņemties lai asiņošanu apstādinātu.

So bļin a kam vispār to s samariešu kursus ja reāli neviens neko nejēdz izdarīt?

Sorry, bet te Tu gan kļūdies...
tas, ka es nevarētu noslaktēt dzīvnieku, tas nenozīmē, ka nevarētu palīdzēt cilvēkam, kas nonācis nelaimē...
ir redzēti visādi skati strādājot slimnīcā ar pacientiem, kuriem ir atrautas kermeņa daļas... un zinu, ka ja (nedod dievs) ko tādu redzētu uz ceļa, tad apstātos un palīdzētu tik daudz, cik nu tajā brīdī man būtu būtu iespējas! :x
P.S. šādiem gadījumiem vienmēr ir līdz sterilie cimdi ;)

20. Oktobris 2008, 11:43

[user]540|RICHY|[/user]Sorry, bet notrikta cilvēka salīdzinājums ar notriektu zvēru ir primitīvs.
Cilvēku es iekrautu mašīnā un uz 250 km/h aizvestu uz slimnīcu. Pat ja man pēc tam atņemtu tiesības, po uz visu.

Vēl viens ...humanists.
Un sēdētu par netīšu slepkavību. Vai gulētu kapos pie nākošā līkuma.
Tu ko samariešu kursos dariji? Minēji kādā krāsā ir dakterītes apenes?
1. noteikums -nekad nepārvietot smagi cietušu, jo viņam var iestāties šoks tipa kautkāds tur ...vobšem sirds apstājas no sāpēm, atrubas no sāpēm un nosmok savās asinīs vai vēmekļos ...

So sēdi klāt un apturi asiņošanu un ir dziļi po ar ko tu to panāc. jo visu pārējo kāmēr sirds un smadzenes dabon skābekli var salabot. tipa pat eļļainas rokas brūcē u.t.t. ja medicīna nav padomju līmenī vietējā slimnicelē.

20. Oktobris 2008, 11:45

ak, jel atvaino cietā akmens seja :D
Ceru, ka Latgales šosejā 70 km no pilsētas, ātrie atbrauks 10 minūtēs, nevis 2 stundās :D

20. Oktobris 2008, 11:49

[user]40230|xmax|[/user]
[user]209392|plashs|[/user]Voobšem skaidrs ... vēl viens pierādījums tam ka bābām tiesības dot nevar absolūtais vairākums bābu balso par 1 variantu ~10% par otro.

Sorry, bet te Tu gan kļūdies...
tas, ka es nevarētu noslaktēt dzīvnieku, tas nenozīmē, ka nevarētu palīdzēt cilvēkam, kas nonācis nelaimē...
ir redzēti visādi skati strādājot slimnīcā ar pacientiem, kuriem ir atrautas kermeņa daļas... un zinu, ka ja (nedod dievs) ko tādu redzētu uz ceļa, tad apstātos un palīdzētu tik daudz, cik nu tajā brīdī man būtu būtu iespējas! :x
P.S. šādiem gadījumiem vienmēr ir līdz sterilie cimdi ;)

Značit varētu ja vajadzētu arī dzīvnieku piebeigt ...runa ir pat ne par piebeigšanu bet par cilvēka saprātīgu rīcību šādā situācijā.
Bābas vienkārši skraida apkārt un brēkā.
ir galīgi skaidrs ka dzīvnieks ar aušķērstu vēderu nav dzīvotājs un ka pa ~20 minūtēm atdos galus, tad kāda velna pēc gaidīt brīnumu un ļaut tam lopam mocīties?

20. Oktobris 2008, 12:38

[user]540|RICHY|[/user]ak, jel atvaino cietā akmens seja :D
Ceru, ka Latgales šosejā 70 km no pilsētas, ātrie atbrauks 10 minūtēs, nevis 2 stundās :D

Да да, 10 минут они ток собирать чамоданы будут... я както на трассу вызывал реанимацию, от цесиса 9км было! приехали через пол часа... клиент столько раз терял сознание что я уже думал что ппц, не ту кантору вызывал...

20. Oktobris 2008, 13:32

[user]540|RICHY|[/user]Drīzāk jau es to lopu nonestu no ceļa un ieliktu grāvī vai pļavā.
Lai vai kādas mocības tam būtu jācieš, tāda nu ir tā māte daba. Bet nedomāju, ka būtu kā savādāk gatavs to lopu nobeigt, ja vien ar lodi.
pilnīgi piekrītu
Tēma slēgta