Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Nekaunīgais MB vadītājs

01. Oktobris 2007, 09:08

[user]2|SZ|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]nesaki viss, jo pie dargaka auto sezh, jo vairak liekas, ka viss atljauts!

Tev neliekas, ka Tu nedaudz šauri domā ? ;)

70% gadījumu tieši 100k un vairāk eiro vērtu auto īpašnieki mierīgi palaiž izgriezties, apgriezties utt, kamēr daudzi jo daudzi golfu un cītu Sīkauto īpašnieki sakožot zobus speciāli piemauks priekšā un nelaidīs...

vecit, ja tu katru dienu brauka pie stures, tad apsties sev apkart!

Nekaunīgais MB vadītājs

01. Oktobris 2007, 09:19

Bra4, vienkārši samierinies, ka riteņbraucējus respektē mazāk :D

Nekaunīgais MB vadītājs

01. Oktobris 2007, 09:20

lai vai kā, es nebraucu it kā maz, katru rītu šķērsoju Rīgu no viena gala līdz otram, bet nevaru teikt, ka TIKAI Dārgā gala autovadītāji ir slikti un ka TIKAI mazcenas auto vadītāji ir arī sliktie.....

bez šaubām, ka ir cilvēku %, kam nospļauties uz citiem, bet to viņi dara ne tikai pie auto stūres :) tā ir mūsu sabiedrības realitāte.

Atceros, ka šo tēmu pārrunāju ar gados vecāku vācu uzņēmēju, un viņš atcerējās, ka viņiem Vācijā pēc kara, 60.gados, kad daži sāka palikt bagāti atrāk nekā citi- ARĪ esot bijis pilnīgi tāda pati situācija....1:1.

tā kā....varam iedomāties, ka mums līdz audzinātas un pieklājīgas sabiedrības līmenim ir vēl kādi gadi 20 vismaz. Un nav ko nervus sev bendēt dēļ Atmaroziem.

palaida? jauki, pasakam paldies un braucam.

Nepalaida, piegrieza priekšā, utt? Ja vien nav noziedzīga nodarījuma, aizmirstam un braucam tik tālāk.

Nekaunīgais MB vadītājs

01. Oktobris 2007, 09:30

[user]2|SZ|[/user]gadās... :D ir visādi vadītāji...marka tut ņipričom ;)

Pilnīgi piekrītu un iesaku pabraukt ar mocīti ,tad atklāsiet arī cik daudz aklo ir uz ceļiem :lol:

Nekaunīgais MB vadītājs

01. Oktobris 2007, 12:24

[user]261791|Doberman|[/user]Bra4, vienkārši samierinies, ka riteņbraucējus respektē mazāk :D

tu par sevi? nu redz, iezimejas agresivo brauceju loks!

Nekaunīgais MB vadītājs

01. Oktobris 2007, 12:27

Nē, es par Tevi. man jau mašīna nav izjaukta uz garāžas klona :D

Nekaunīgais MB vadītājs

01. Oktobris 2007, 12:27

P.S. pats plivinos ar ričuku cauru gadu ;)

Nekaunīgais MB vadītājs

01. Oktobris 2007, 12:39

[user]261791|Doberman|[/user]Nē, es par Tevi. man jau mašīna nav izjaukta uz garāžas klona :D

un kas, kada vieta spiezh?

Nekaunīgais MB vadītājs

20. Oktobris 2007, 16:06

Arī starp blondīnēm gadās gudrinieces :D
Katrā likumā ir izņēmumi.
Ja pasaulē vis būtu tik vienkārši kā ar mersedesiem brauc labie, ar BMW sliktie, sievietes pie stures nekam neder, un blondiņu galvās ir tikai viens strikis kas satur kopa ausis...
Mēs taču visi zinām ka tā nav....

Vienkārši tolerance un iecietība gan sadzīvē gan uz ceļa visu varētu mainīt un javien to zinātu arī citi ne tikai mēs dzīve būtu kā rožu dārzs...

Nekaunīgais MB vadītājs

14. Janvāris 2008, 09:25

Ntaisīšu jaunu topiku... :P

gribēju pakratīt arī sirdi... :ninja:

virsraksts: nekaunīgais MB E200 (acainais) ar V.N KN-83 sudraba krāsā...

Tad nu piektdien pēcpusdienā dodos mājā pa Tallinas šoseju, tāpat kā visi pārējie.
Ceļš patieām slidens un visi brauc kārtīgi - pat BMW :whistle:
`Man pa priekšu brauc mazda un lielā fūre... fūre cītīgu turās uz 90km/h lai nekavētu satiksmi. Tad nu pēkšņi Lilastē man pie pakaļas piesēžās viens ar nenoregulētiem kreisajiem xenoniem un gandrīz taranē cenšoties iespiest mani tai mazajā papildus josliņā, kur pilns ar ledusgabaliem... pēšņi viņš sāk apdzīšanas manevru, kad pretī nāk mašinas!!! Piespiedu kārtā dabūju strauji bremzēt un ielaist viņu sev priekšā, lai neizveidotos avārija.... tad nu ieraudziju, ka tas ir - MB e-klase ar VN KN-83 ar kautkādu tirliņu pie stūres. Te kur bijis, kur nē šis atkal lien ārā uz apdzīšanu kautgan skaidri redzams, ka priekšā nāk mašinas... :banghead: sapratis, ka nedabūs apdzīt mazdu viņš nabaga mazdai gandrīz ieliek pa sāniem un brutāli nospiež to malā izraisot avārijas situāciju gan pretimbraucošajiem, gan mazdai, gan man. Nu tiko viņs sajūt brīvības garšu atkal iet uz apdzīšanu - šoreiz jau fūrei, kuru viņš teju teju spēja apdzīt.....

Mjā. žel ka šo marku sāk iegādāties arī bezsmadzeņu radījumi... vienmēr jau likās ka MB ir inteliģences auto...

Nu tad cerēsim, ka šādi tipi nebūs daudz.... visu automarku vidū!
Un ceru, ka tas NAV un NEBŪS mbclub.lv biedrs!

Diemžel ar šo pusjoslu parādīšanos šoferi ir palikuši agresīvāki, vieglprātīgāki, jo uzskata, ka citiem tevi ir jālaiž...kautgan citreiz nav iespēja palaist vai arī esi aizdomājies vai arī neesi pārliecināts, ka tava iebraušana pusjoslā ir droša un tas var radīt ļoti bēdīgas sekas...

Nu tā tāda pārdoma pirmdienas rītā.... ;)

kādam brīvdienās arī nepaveicās...
Attēls
Tēma slēgta