Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Domas par punktiem ?!

18. Janvāris 2007, 10:18

Nu man itkā divi, bet par tiem uzrakstiju iesniegumu Zivtiņam, vēlāk iešu uz administratīvo tiesu :D :D

Domas par punktiem ?!

18. Janvāris 2007, 10:19

[user]75137|Bpa4|[/user]Nu man itkā divi, bet par tiem uzrakstiju iesniegumu Zivtiņam, vēlāk iešu uz administratīvo tiesu :D :D

Tev ar ? Cik atceros, Tu diezgan kulturali brauc :)

Domas par punktiem ?!

18. Janvāris 2007, 10:22

:sleep:

Njā jāiet būs uz tiem sūda kursiem, lai p-ti dzēšas///

:whistle:

Domas par punktiem ?!

18. Janvāris 2007, 10:27

[user]2|SZ|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]Nu man itkā divi, bet par tiem uzrakstiju iesniegumu Zivtiņam, vēlāk iešu uz administratīvo tiesu :D :D

Tev ar ? Cik atceros, Tu diezgan kulturali brauc :)

Nu tā sanāca :?

Domas par punktiem ?!

18. Janvāris 2007, 10:40

[user]191010|Puika|[/user]:sleep:

tur jau nevar iet kad grib. uz kursiem liek iet un punktus dzeesh laikam tik tad, kad kopeejais to skaits sasniedz 8 vai vairaak. saakot ar 12 tie kursi laikam obligaati. Kameer tev ir 3 punkti, vieniigais veidz, kaa no tiem tikt valja, ir vai nu dariit kaa Bpa4, ja punkti tikko dabuuti, vai arii vienk. gaidiit...

Domas par punktiem ?!

18. Janvāris 2007, 11:07

Paldies ...... man nav, kaut gan pāris reizes esmu gandrīz dabūjis, bet Policisti bija tik laipni un izrakstīja mazāku sodu vai vispār pabrīdināja( jelgavas poliči par to ka pa vienvirziena ielu braucu pretējā virzienā( pirmo reizi jelgavā biju, stresss nevājš))

Domas par punktiem ?!

18. Janvāris 2007, 14:45

[user]387|elSprogo|[/user]
[user]191010|Puika|[/user]:sleep:

tur jau nevar iet kad grib. uz kursiem liek iet un punktus dzeesh laikam tik tad, kad kopeejais to skaits sasniedz 8 vai vairaak. saakot ar 12 tie kursi laikam obligaati. Kameer tev ir 3 punkti, vieniigais veidz, kaa no tiem tikt valja, ir vai nu dariit kaa Bpa4, ja punkti tikko dabuuti, vai arii vienk. gaidiit...

Идтина курсы можешь когда захочешь, нужно только позвонить и договорится. максаешь 20 лат и вперед. Пускай у тебя там даже будет всего 1 или 2 пункта. Обязательное посящение курсов когда у тебя 10 и больше пунктов... или 8 точно не помню...
Tēma slēgta