Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Sastregumi!

07. Decembris 2006, 11:43

man vakar taja sastreguma ar viens Lidejs bija, ar Mega atro Zhiguli Subaru STI...lida lida, nezinu, domaja, ka STI visur priekshroka vai ka....es palaidu revejsledzeja rezhima Taxi un viss.....STI vaditajs gan centas maximali list virsu, bet beigas pardomaja.....ar apvainotu skatienu centas mani saskatit aiz pljonkam, bet nu neka....:D

Sastregumi!

07. Decembris 2006, 15:51

Nja, šodien arī Rīga laba. Bet par vakardienu vispār biju šokā: plkst. 14:00, maršruts Gaisa tilts – Pasaules tirdzniecības centrs – Skonto halle – Uzņēmumu reģistrs – Gaisa tilts man aizņēma... 2h... Kopējais stāvēšanas laiks ielas malās bija ~20 min un apstāšanās bija praktiski neiespējama jo stāvvietās vispār nebija brīvu vietu. Pārējais – sastrēgumi 80% centra ielu, t.sk. visās mazajās, tā kā nesaprotu, ko viņi visi ielās darīja – meklēja vietas kur apstāties? Šķiet, ka Rīgas centrā bija visi. Nu, vakara sastrēguma cēloni SZ jau laikam pieminēja, bet es tomēr biju pārsteigts, ka vēl 20:30 Valdemāra iela Pārdaugavas virzienā bija sastrēgusi līdz pat Bruņinieku ielai. Pieņemu, ka stāvēja tie, kam darbs beidzās 18:00... Laikam jāapbruņojas ar dubultu pacietību šajās dienās dodoties centra virzienā.

Sastregumi!

07. Decembris 2006, 15:58

Atceraties, ka decembris ir:
1. masu iepirkšanās drudža mēnesis (visi vajag vai nevajag dodas iepirkties, un protams kā minimums ar auto un uz centru);
2. masveidā firmas viena otru apsveic ar gada beigām, svētku tuvošanos utt.( atkal visi brauc ar auto un lielāko daļu uz centru);
Attiecīgi secinu, ka decembris ir vienkārši jāpārdzīvo.

Sastregumi!

07. Decembris 2006, 16:04

Kā reizi pie lielveikaliem man pēdējās dienās gadās plaša izvēle ērtu stāvvietu... Man šķiet, ka esam pietiekami aizņemti, lai visas iepirkšanās atliktu līdz pēdējam panikas vakaram...

Sastregumi!

07. Decembris 2006, 16:07

Jau labu laiku "priecājos" par sastrēgumu vēlās vakara stundās uz Kr. Valdemāra ielas Pārdaugavas virzienā.

Sastregumi!

07. Decembris 2006, 16:31

[user]379|Mizx|[/user] Laikam jāapbruņojas ar dubultu pacietību šajās dienās dodoties centra virzienā.

un dubultu pārtiku... Es dievinu kaut ko grauzt mashīnā sēžot sastrēgumos... :whistle:

Sastregumi!

07. Decembris 2006, 17:30

Neliels enduro mocītis ,mocītis enduro , 125-250cm enduro mocītis , mazs šaurs mocītis..... Es te tā skaļi murgoju,saprotu ,ka visiem tas neder ,bet šādā ziemā der daudziem ....

Sastregumi!

05. Janvāris 2007, 17:16

Uz tallinas liela avārija, labāk tur tuvumā nemaz nerādīties... :!

Sastregumi!

05. Janvāris 2007, 17:54

Starp citu, izbaudiet pēdējo no sastrēgumiem brīvo darba dienu tuvākajā laikā. Skolniekiem sākas mocības pirmdien :evil:

Atkal varēs senči vest savus sīkos no purvciema uz āgenskalnu vai otrādi un no rīta čakarēt visiem braukšanu. Gandrīz varu saderēt, ka pirmdien mašīnu būs 4x vairāk nekā šodien.

Šī nedēļa bija vienkārši neticama. Es visas dienas darbā bija pus stundu pirms 9!! Mēģināju pat celties 10 minūtes vēlāk un izbraukt vēlāk. Tāpat tiku par pus stundu ātrāk. Taisni vai šausmas!

Sastregumi!

05. Janvāris 2007, 18:14

nuuuuu šodvakar ir brīnišķīgs sastrēgums uz maskavas ielas virziena uz centru - kā vecos labos laikos. sēdi 10 minūtes un nekusties no vietas!

savukārt virzienā uz t/c Dole bija "vilcieniņš klasiskais" - 3 mašīnu virtene pirms gājēju pārejas.
Tēma slēgta