Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 22:32

Kristīnei Mercīts droši vien iespītējās kaut kā.....nu kā jau.....meitene ir un paliek meitene :D

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 22:41

visiem, kam probleemas ar iedarbinaashanu, varbuut noder ;)
Attēls

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 23:09

не то, что бы я был злопамятен.... :) но кто-то помнится летом советовал: хочешь экономить - покупай дизель. дизелисты ходят пешком (не очень приятное сейчас занятие, прямо скажем ), в отличие от остальных... "газовщиков" в том числе :D :D :D

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 23:25

Cik maksā jaunas kvēlsveces???

Kā pielec tavs MB?

19. Janvāris 2006, 23:53

[user]85656|metheny|[/user]Man aķis labs. Autiņš tāds pats tikai 2.0. Griezu diezgan daudz! Kvēlsveces sildiju vismaz trīs, četras reizes. Bet kā stāv tā stāv. Varianti. Kreisais dizelis sagājis ķīselī. Vai arī esmu dabūjis mācību par vecu kvēlsveču nemainīšanu.

nezinu kaa paareejie ,bet ieteiktu sveces sildiit vismaz 4-5reizeem
un solarkai liet klaat piedevu var arii bik ar bendziinu pashkjaidiit-nezinu kaa MB dzineejiem ,bet VW dzineejiem pat razhotaajs ir taadu lietu mineejis ka var 30% bendziina liet klaat-taads daudzums nau vajadziigs :).Shitaados aukstumos pat dubulto devu un viss buus kedaa.Protams ja akjis ir mirstosh un kveelsveces kopsh 41gada naf mainiitas -tad jaasaak ar shiim divaam lietaam ;) protams nedriikst aizmirst,ka diizelim ir ljoti svariiga lieta kaa kompresija

Kā pielec tavs MB?

20. Janvāris 2006, 00:09

Mans arī, četras dienas nostāvējis, šodien mēģināju pielaist, bet aķītis negriež, rīt jāmēģina piepīpēt! :x Besī ārā man tas aukstums!!! :arge:

Kā pielec tavs MB?

20. Janvāris 2006, 02:40

he-he
Šodien džeki no Kemi un Autofavorīta smējās,ka vēl nekad dienas laikā nav izpirkti tik daudz akumulatori un boosteri. 8D

Kā pielec tavs MB?

20. Janvāris 2006, 03:02

Labrīt visiem. Uzliku modinātāju, jo izdomāju aiziet pa nakti pierūcināt. Sešos jātaisās uz darbu un kaut kā negribējās ar sabiedrisko. Tātad nebija aiztikts kopš vakardienas 19 - 20. Ārā
-25grādi, kaut gan mašīnas termometrs apstājās pie - 23. Vairāk viņš nerādā? Piecas reizes uzsildīju kvēlsveces. Pieleca uz sitiena :) Padarbināju un izbraucu maziņu līkumu. Tagad ar mierīgu sirdi varu iet vēl pagulēt. Arlabunakti. Un lai jums arī veicas ar palaišanu šorīt :woohoo:

Kā pielec tavs MB?

20. Janvāris 2006, 08:44

Nu draugi kaa shoriit? :D Mans ikdienas paarvietojamais Fords (nemotors 1.6 benziins) shoriit straadaa... :D Nez kas ir ar manu mersi. Buus briivdienaas jaameegjina... :whistle:

Kā pielec tavs MB?

20. Janvāris 2006, 09:05

W126 260 pieleca bez problēmām... :evil:
Tēma slēgta