Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Prieki galā, Pirmais videoradars ir uzstādīts

13. Oktobris 2005, 10:39

[user]31056|guncha|[/user]Pirms taa radara briidinaajuma ziime ir??? :whistle:
Vinjiem tipa ja uzstaada taadu lietinju, tad jaauzliek briidinaajuma ziime, ka tur taads briinums fiksee juusu aatrumu!!! :ninja:

bet kāda virziena jūrmala - rīga vai rīga - jūrmala

13. Oktobris 2005, 10:40

es tik ieveroju ka pirms lielupes tilta ir uztadīts radars kas uzrāda tavu ātrumu... :whistle:

13. Oktobris 2005, 15:34

Interesanti kā tad tagat "flomasteri" taisās tev atņemt tiesības :? Pa faksu vai? :)

13. Oktobris 2005, 15:43

Kompi ievadiis un kad parast celjinieks tew aptures un parbaudiis tad arii atnjems

22. Oktobris 2005, 21:00

Viesturs Radovics, «Neatkarīgā»
Sestdiena, 22. oktobris (2005) 14:31

«Pēc nepārbaudītas informācijas, esot uzstādīts pirmais videoradars uz Jūrmalas šosejas pie viadukta, kas ir virzienā uz Liepāju!» šāda satura epasta vēstules beidzamajās dienās klejo Latvijas interneta plašumos, bet, kā noskaidroja Neatkarīgā, uz šosejas radara tomēr nav.

Autovadītāji cits citam vēstī, ka radars it kā esot uz Jūrmalas šosejas. Pie Rīgas apvedceļa šoferi cenšas saskatīt, kur īsti tas verķis noslēpts. Valsts policijas preses sekretāre Zane Maskaļonoka informēja, ka šoferu bažām pagaidām neesot pamata, jo neviens fotoradars Latvijā vēl nav uzstādīts. Fotoradarus plāno nomāt Rīgas dome, bet nauda šim mērķim vēl nav piešķirta.

Arī Neatkarīgā pārliecinājās – uz Jūrmalas šosejas pie Rīgas apvedceļa viadukta nav nekādu ierīču, kas kaut vai attālināti atgādinātu fotoradaru. Vienīgās ierīces, kas varētu mulsināt neattapīgākos, ir tilta apgaismojuma lampas. Tiesa, lai arī brīdināti par iespējamo radaru, šoferi pirms tilta braukšanas ātrumu tomēr nesamazina.

Neatkarīgā jau rakstīja, Rīgas dome plāno atbalstīt ar fotokamerām aprīkotu radaru nomu, lai varētu fiksēt un sodīt atļautā ātruma un citu satiksmes noteikumu pārkāpējus. Trīs šādas iekārtas varētu izmaksāt aptuveni pusmiljons latu piecu gadu laikā. Naudu šim projektam dome gan vēl nav atļāvusies piešķirt. Ceļu policija turklāt uzskata, ka radari vispirms jāuzstāda ātras kustības ielās, piemēram, uz Vanšu un Salu tilta, Krasta ielā, Brīvības gatvē un uz Jūrmalas šosejas

22. Oktobris 2005, 21:51

nu re..... 8) vēl biki varat paskriet....

22. Oktobris 2005, 21:52

es visār atbraucu uz LV un esmu šokā, kā var braukt ārpus plsētās uz 90 km/h....:D 8D

23. Oktobris 2005, 18:26

[user]2|SuperZigs|[/user]es visār atbraucu uz LV un esmu šokā, kā var braukt ārpus plsētās uz 90 km/h....:D 8D

:iagree: Mission impossible...

25. Oktobris 2005, 14:44

Nu jā :D Bet pēc konfidenciālas informācijas tāda ierīce RD jau ir un tiek izmēģināta.... tā kā

25. Oktobris 2005, 14:51

katram radaram ir robeža līdz cik viņš var nomērīt.
Tiem parastajiem bija kaut kur ap 300 :whistle:
Nu,tad jābrauc tik ātri,lai nepaķer :D
Tēma slēgta