Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Izglāb studentu un viņa W124 :D

28. Novembris 2011, 15:12

Sveiki! Šodien sanāca ķibele, norāvos no pašvaldības policijas 20ls sodu kvīti, par to, ka nepareizi novietota mašīna. Izrāvums no protokola:"...transportlīdzeklis Mercedes - Benz GT6782 bija novietots stāvēšanai Rīgā, pretī Āzenes ielai 12, nav brauktuves malā". Vai ir kāda iespēja pārsūdzēt un tikt vaļā no soda, es saprotu, ka reāli es biju noparkojies ielas vidū, bet nu to īsti par ielu pat nosaukt nevar, turklāt visu laiku šādi mašīnas tur ir stāvējušas un nav bijis problēmu.
Foto:
Attēls
Attēls
Attēls

28. Novembris 2011, 15:19

Godīgi teikšu šaubos, ka sanāks apstrīdēt.
Jo itkā, jā pieņemsim, ka stāvvieta, bet tur kur esi novietojis auto, nav baltās līnijas, kas norāda vietu kur drīkst likt mašīnu.

28. Novembris 2011, 15:22

Vot es arī šaubos, bet nu ceru, ka te varbūt kāds spožais prāts man varēs kaut ko ieteikt :)

28. Novembris 2011, 15:27

Nav jēgas. Arguments, ka tur tā ir bijis gadiem nepalīdzēs. Identiska situācija Valdemāra ielā pirms vairākām dienām. Ir trotuārs, un ir trotuāra paplašinājums, kur mašīnas tiek liktas gadu gadiem. Vienu vakaru piebraucu un skatos, ka visiem ir plāksteri.

Orientējoši: http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 1&t=h&z=19

Ja paņem, lai rāda putna lidojumu, tad var redzēt paplašinājumu, kur stāv mašīnas nedaudz virs 158. nr.

28. Novembris 2011, 15:32

es ari esmu tur pat dabujis plaksteri:D nav jegas. ta ir tiem cuukaam sile. vienigais.ko var darit ir versties studentu padome ar beedu un ierosinajumu ,ko mainiit.

28. Novembris 2011, 15:32

Bezcerigi pilnigi .. neapstridesi nekadigi . netere laiku un nervus! nakamreiz esi piesardzigaks un divreiz padoma kur nolikt autinju , labak ar kajam paiet gabalu lieku neka pikjot pashvaldiebniekiem!

28. Novembris 2011, 15:43

Eh, es jau nu tā cerēju, ka tomēr kaut kā varēs pārstrīdēt :( A tas sods obligāti mēneša laikā jānomaksā?

28. Novembris 2011, 15:44

Būs jāmaksā pie TA.

28. Novembris 2011, 15:50

Piekrītu pārējiem, nekas nepalīdzēs, tev nav nekāda attaisnojuma. Mani kursa biedri arī ir norāvušies, pašam līdz šim sanācis izsprukt sveikā... Kaut gan nē, pie Meža ielas fakultātes kur daudzi lika auto krustojumā arī sanāca norauties, kaut gan auto biju novietojis uz divām minūtem - nofotogrāfet bija paspējuši.
Vēl viņi Ķīpsalā līmē plāksterus pie kojām (bildē tālāk) kur novieto auto pie zālāja.

Saprotu esi no Jēkabpils, tad nu uzmanies, tā te Rīgā notiek, citreiz papēti zīmes vairāk vai var stāvēt vai nē, jo daudzkur visi sastājušies, bet kad "paveicas" un atbrauc CP, tad salīmē visiem. Skaidrs, ka te arī nevienam netraucē, bet nu tāda mums ir tā CP.

28. Novembris 2011, 15:51

28 November 2011 15:43:40 RTXs rakstīja:
Eh, es jau nu tā cerēju, ka tomēr kaut kā varēs pārstrīdēt :( A tas sods obligāti mēneša laikā jānomaksā?

Pretēji iestājas liegums vadīt transportlīdzekli.
Tēma slēgta