Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 44 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Strīds ar Ceļu Policiju!
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 18:29 
Lietotāja avatārs
Sveiki! Sanāca tāds atgadījums... tikko braucu pa Kurzemes prospektu ar ātrumu ~ 65-70 km/h. Te pēkšņi pēc kādiem 500 m, kad pamanīju CP patruļu, šie mani aptur! Parāda uz sava radara ātrumu 86 km/h!!! Cita perādījuma viņiem nav - ne video radara, ne parastā video uzņēmuma! Es atteicos parakstīt protokolu, šie man atdeva dokumentus un teica, lai gaidu, lēmums atnāks rakstveidā uz dzīves vietu! Man neiedeva ne protakola kopiju, ne arī citu papīru!
Man tāds jautājums, vai viņi reāli var kaut ko pierādīt vai nē, atnāks man tas lēmums un būs jāmaksā mistiskais sods (60 Ls + 2 punkti) vai arī mēģināja mani ķert uz muļķi...?! Jo protakolu viņš rakstīja diezgan ilgi, un kad saprata, ka kukuli nedošu, tad doķus arī atdeva...?!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 18:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

ierakstiji protokolā, ka nepiekrīti ātruma mērijumam, jo brauci kolonnā un apkārt bija daudz mašīnu, kas brauca ātrāk? ķipa tā kautkā?

Pēdējo reizi laboja Amakatanav - 13. Jūlijs 2009, 18:36, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 18:34 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Decembris 2007, 11:51
Atbildes: 457
Atrašanās vietas: Riga
eede kur tu gribi lai vinsh uzraksta uz pakalas sev vai kaa?tak rakstits ka gadijums jau ir noticis..p.s. neko neesmu dzirdejis ka pa pastu atnak lemums,gribeja tevi appist un viss,man arii taa ir bijis braucpt pa salu tiltu kruiza uz 80 meginaja pieshut 110 kaut arii brauca daudz citi auto un mocis palidoja garam!strideties bezcerigi,parsudzeshanas process ilgs!labak iedod lai aizrijas ar 20ls un viss

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 18:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

nu principā protokolos ir jārtaksta kāpēc nepiekrīt, nevis neparakstīšu un viss...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 18:38 
Lietotāja avatārs
Citēt:
13 July 2009 19:31:52 eede rakstīja:
ierakstiji protokolā, ka nepiekrīti ātruma mērijumam, jo brauci kolonnā un apkārt bija daudz mašīnu, kas brauca ātrāk? ķipa tā kautkā?

tur jau tā lieta, ka man protokolu neiedeva!!! pat kopiju nē!!!!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 19:13 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2009, 12:35
Atbildes: 24
lidzigi man bija 3 dienas atpakal, pabraucu uz oranzhas gaismas pari krustujumam, a tur staveja kriminalistu businsh , un vinsh pamanija to un mani apstadinaja, vinsh man teica kad es parbraucu uz sarkana pari, es teicu kad es parbraucu uz zalja, vinsh bija viens mashina, un kameras ari nebija, vinsh uzrakstija protokolu, es teicu neparakstishu jo braucu uz zalja, vinsh adeva dokumentus un pateica lai tinos prom, bet vinsh teica kad atnaks vestule no gaujas ielas, kaa domajat vares ko pieradit vinsh? es ari neko neparakstiju :shura:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 19:24 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2007, 10:58
Atbildes: 845
Citēt:
13 July 2009 19:29:30 Runchuks rakstīja:
Sveiki! Sanāca tāds atgadījums... tikko braucu pa Kurzemes prospektu ar ātrumu ~ 65-70 km/h. Te pēkšņi pēc kādiem 500 m, kad pamanīju CP patruļu, šie mani aptur! Parāda uz sava radara ātrumu 86 km/h!!! Cita perādījuma viņiem nav - ne video radara, ne parastā video uzņēmuma! Es atteicos parakstīt protokolu, šie man atdeva dokumentus un teica, lai gaidu, lēmums atnāks rakstveidā uz dzīves vietu! Man neiedeva ne protakola kopiju, ne arī citu papīru!
Man tāds jautājums, vai viņi reāli var kaut ko pierādīt vai nē, atnāks man tas lēmums un būs jāmaksā mistiskais sods (60 Ls + 2 punkti) vai arī mēģināja mani ķert uz muļķi...?! Jo protakolu viņš rakstīja diezgan ilgi, un kad saprata, ka kukuli nedošu, tad doķus arī atdeva...?!

Gadījumā tu tas nebiji ar reno kangoo?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 19:27 
Lietotāja avatārs
[/quote]
Gadījumā tu tas nebiji ar reno kangoo?
[/quote]

Nē,ar MB w202...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 19:36 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
protokol v ļubom slu4aje nado podpisivatj!tam v nizu estj mesto dļa komentarijev i svidetilej,podpisal,nesoglasen tak i tak i basta. v te4enije 30 dnej nado javitsa na Gaujas,esli net wtraf na polnuju katuwku!...Ja tut nedeļu uže zloj hožu,delo bilo tak- povora4ival na migajuuju zeļonuju strelku vozle Mebeļu Nams,razvernulsja,stoju nak krasnij na svetofore s zadi Volvik s migalkami podjehal,za perekrjostkom v matugaļnik orjot 4tobi ostanovilsja,podhodit bla-bla-bla,tipo prjojehal na krasnij,powli video smotretj,nihrena tolkom nevidno tipo daleko stojali,govorju na migajuwij projehal,polis kri4it 4to na krasnij i wto ja mog ostanovitsa uspetj,dalwe koro4e obmen ostrotami i td,koro4e skazal platitj nebudu puskaj piwut,podpisal protokol napisal nesoglasen i wto jehal na migajuwij zeļonij , žena svideteļam zapisal.na vtoroj deņ na Gaujas pojehal,o4eredj 4elovek 30 bila,po razgovoram polovina za pjanku...karo4e,vizvali ,na4inajet gruzitj o vrede jezdi na krasnij i pro trupi,govorju videli znajem,powli video smotretj. 4 raza smotreli,vremja meždu pojavlenijem menja na video i potuhanijem strelki upalo aw do 1 sekundi mesto 3 sekund kotorije vi4islil potruļ (molodci rebjata,im bi na korparaciju Mersedes rabotatj,krew testov nenado delatj vsjo na glaz mogut opredilitj),karo4e vernulisj v kabinet,ment naģinajetsa ko mne i wopotom govorit-Da,soglasen 4to Ti nevinovat,no tak kak estj video otmenitj nakazanije nemogu,no vipiwu minimalku 20 ls (za eto naruwenije ot 20-100ls + 4 punkta),Ja jemu mne poh na wtrav 4to s punktami? Keks tipo v CSDD tože bivajut 4udesa i mogut ne vpajatj,ladno govorju 4udesa bivajut toka v skazkah i poblagodarin 4to poimali manjaka-tererista i nadejusj 4to im vipiwut premii,po4otnije gramoti i otpravjut na Kanari...posilaju SMS, i sam sebja pozdravļaju s bonusnimi o4kami(ewo 12 naberu i CSDD na 2 goda mne podarit lisaped! ) vot takaja vot hrenovaja istorija...:vabo:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2009, 19:54 
Lietotāja avatārs
Citēt:
13 July 2009 20:36:27 vabo rakstīja:
protokol v ļubom slu4aje nado podpisivatj!tam v nizu estj mesto dļa komentarijev i svidetilej,podpisal,nesoglasen tak i tak i basta. v te4enije 30 dnej nado javitsa na Gaujas,esli net wtraf na polnuju katuwku!...Ja tut nedeļu uže zloj hožu,delo bilo tak- povora4ival na migajuuju zeļonuju strelku vozle Mebeļu Nams,razvernulsja,stoju nak krasnij na svetofore s zadi Volvik s migalkami podjehal,za perekrjostkom v matugaļnik orjot 4tobi ostanovilsja,podhodit bla-bla-bla,tipo prjojehal na krasnij,powli video smotretj,nihrena tolkom nevidno tipo daleko stojali,govorju na migajuwij projehal,polis kri4it 4to na krasnij i wto ja mog ostanovitsa uspetj,dalwe koro4e obmen ostrotami i td,koro4e skazal platitj nebudu puskaj piwut,podpisal protokol napisal nesoglasen i wto jehal na migajuwij zeļonij , žena svideteļam zapisal.na vtoroj deņ na Gaujas pojehal,o4eredj 4elovek 30 bila,po razgovoram polovina za pjanku...karo4e,vizvali ,na4inajet gruzitj o vrede jezdi na krasnij i pro trupi,govorju videli znajem,powli video smotretj. 4 raza smotreli,vremja meždu pojavlenijem menja na video i potuhanijem strelki upalo aw do 1 sekundi mesto 3 sekund kotorije vi4islil potruļ (molodci rebjata,im bi na korparaciju Mersedes rabotatj,krew testov nenado delatj vsjo na glaz mogut opredilitj),karo4e vernulisj v kabinet,ment naģinajetsa ko mne i wopotom govorit-Da,soglasen 4to Ti nevinovat,no tak kak estj video otmenitj nakazanije nemogu,no vipiwu minimalku 20 ls (za eto naruwenije ot 20-100ls + 4 punkta),Ja jemu mne poh na wtrav 4to s punktami? Keks tipo v CSDD tože bivajut 4udesa i mogut ne vpajatj,ladno govorju 4udesa bivajut toka v skazkah i poblagodarin 4to poimali manjaka-tererista i nadejusj 4to im vipiwut premii,po4otnije gramoti i otpravjut na Kanari...posilaju SMS, i sam sebja pozdravļaju s bonusnimi o4kami(ewo 12 naberu i CSDD na 2 goda mne podarit lisaped! ) vot takaja vot hrenovaja istorija...:vabo:

nu u tebja video estj....! a u menja - ni4ego!!!!

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 44 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012