Interesanti atgadījumi no personiskās pieredzes
Tēma slēgta

Braukšana krustojumā

13. Janvāris 2008, 19:16

piebraucot pie vienādas nozīmes krustojuma, piebremzēju paskatījos pa labi, un nelielajā ceļa posmā redzu, ka uz ceļa labās malas nav neviena mašina, uzsāku kustību, iebraucot krustojumā, paskatījos vēlreiz un kad ieraudzīju, ka no labās puses pa ceļa iekšējo malu man virsū nesas mašina, es jau biju krustojuma vidū un tā mašīna manai mašīnai iebrauca vidū ar savas mašīnas labo priekšējo lukturi. Rezultātā manai mašīnai nonests viss sāns, bet tai mašīnai tikai lukturis. Ceļs pa labi nav pārskatāms, un lai es ieraudzītu mašīnu, kura brauc pa iekšējo ceļa malu, man jau jāizbrauc krustojuma vidū.
Tās mašīnas vadītājs izkāojot atzina, ka ir vainīgs, ka bremzes nestrādājušas un ka iebraucis krustojumā ar 50 km ātr., bet kad atbrauca policija, tad uzsvēra, ka es neesmu devusi viņam ceļu un ka ir labās rokas likums.
Man policisti teica, ka viņi redz, ka mana mašīna jau bija krustojumā, kad noticis šis gadījums un ka viņu viedoklis ir ka neesmu vainīga, bet pēc satiksmes noteikumiem, man bija viņa jādod ceļš, bet kā es to varēju izdarīt/ stumties atpakaļ no krustojuma viduslīnijas?
jautājums - vai es varu kaut ko panākt savā labā? pieprasīt autoekspertīzi? starp citu, viņš savu mašinu pārvietoja citur, pirms atbrauca policija, pabrauca uz priekšu, lai ceļu nenobloķētu, bet nepiefiksēja. Ko man darīt? Lūdzu iesakiet man kādu risinājumu vai padomu, jo nezinu ko darīt? mums neprasīja pūst trubiņā un pašā sākumā, kad policisti piebrauca, viņš teica, ka ir vainīgs, bet paskaidrojumā to neatzina.

Braukšana krustojumā

13. Janvāris 2008, 19:19

nu bet kād stad ir policijas lēmums? kurš vainīgs?

Braukšana krustojumā

13. Janvāris 2008, 19:21

Ja protokolu parakstiji tad nozīmē ka piekrīti visam kas tur rakstīts, ja protokolā pati ierakstiji ka viņš pārstūmis mašīnu un ierakstiji viņa teikto par bremzēm tad labi ja nē tad vaino sevi!

Braukšana krustojumā

13. Janvāris 2008, 19:31

в правилах был пункт на тему привлечения 3их лиц в таких ситуациях... :whistle:

Braukšana krustojumā

13. Janvāris 2008, 21:59

..........itkaa vienkarsi, neredzeja masinu kuru bija jaredz, nepaveicaas...........

Braukšana krustojumā

13. Janvāris 2008, 22:25

ja jādod ceļš, tad ir jādod ceļš pat pa vienvirziena ielu pretējā virzienā braucošam idiotam. Tā nu tas diemžēl ir...

Braukšana krustojumā

13. Janvāris 2008, 23:26

Principā vairs neko ar neizdariisi, Becker pareizi pateica, ja parakstiiji, tatad piekriiti, diemžēl būsi cietēja

Šādos gadījumos iesaku saukt nevis policiju, bet gan CSNg dienestu, kuri noformēs negadījumu

Ko tas dos, tas dos to ka juus nebusies Policijas Datu baazee, un jums nebuus soda punkti, + jums nekritisies apdroshinashanaa jusu MB klase, liidz ar to nakoshaja gada nebus dargi jamaksaa, tads nu i tas prikols in LV, legaali var apiet Policiju :D :D :D :D

Braukšana krustojumā

14. Janvāris 2008, 08:16

[user]14923|mb300sl|[/user]tads nu i tas prikols in LV, legaali var apiet Policiju :D

tiešām ?

bāc........

Braukšana krustojumā

14. Janvāris 2008, 08:42

Nevienu neinteresē, ka kāds kaut ko kaut kam ir teicis, domājis vai neredzējis. Ir protokols, kur viss tiek fiksēts vai atrasti liecinieki, kas visu dienu stāvēja pie krustojuma un gaidīja, kad notiks avārija.

Braukšana krustojumā

14. Janvāris 2008, 09:06

Tam jau tas protokols nepeiciešams,lai TUR detalizēti izklāstītu visu.
Tēma slēgta